Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.289
Cevap
30
Favori
72.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun PS4 haklarını forumdaki en uygun fiyata kiralıyorum.İlgilenenler için link aşağıdadır.

KİRALIK PS4/PS5 ASSASSİN'S CREED VALHALLA-FORUMDAKİ EN EN EN UCUZ FİYAT » Sayfa 1 - 1 (donanimhaber.com)

• uA060 kullanıcısına yanıt

Hocam aynı sorun bende de vardı. Son güncelleme ile çözüldü. Fakat hala daha sizin gibi sorun yaşayan çok. Ubisoftun forumlarından takip ediyorum. Millet isyan ediyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azizbaris kullanıcısına yanıt
    Hocam valla çıktığı gün aldım baya oynadım aralıkta bu sorunu yaşamıştım ps5 e geçtim belki düzelmiştir diye hala aynı ne yaptıysam olmuyor
  • Source kullanıcısına yanıt
    Video yok hocam l
  • Hakan.Kayikci34 kullanıcısına yanıt
    Link vereyim o zaman

https://www.youtube.com/watch?v=oRoshYHjqg8&feature=youtu.be
  • Source kullanıcısına yanıt
    Adamlar yapmış bee
  • Hakan.Kayikci34 kullanıcısına yanıt
  • Oyunu yüzde yüzleyen arkadaşlara bi sorum olucak. Oyuna 200 saat gömdüm tamamen bitidim diyebilirim hikayeyi , ayrıca tapınakçı listesini de bitirdim ama oyunun hiç bir yerinde Ezios Family çalmadı. Jasper Kyd yeniden bestelemişti bu oyun için youtubeda var fakat açıp dinlemek istemiyorum oyunda görmek dinlemek istiyorum. Özel bir sahnede çalacağını düşünmüştüm hep. fakat oyunun tüm sonlarını gördüm ona rağmen neden çalmadı bu müzik? Nerde çalıyor bilen var mı?

delirecem

• quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Beyler 3 aydır clues and riddles görevinde kaldım ne yaptıysam geçemiyorum lanet ettim bu bug yüzünden ara ara sürekli bakıyorum videolara falan yine olmuyor daha önce takılan geçen var mı nasıl çözdünüz ? 65 saatim hiç olcak yoksa

şunu uplayım belki bilen çıkar..

Kuru kafa gibi olan maskeyi takıp denedin mi?
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

Denedim hocam orda kapıyı çalıyorum sonrasında adam çıkıyor orda ki şeyleri yakmamı istiyor yakmaya başladığımdan itibaren kalıyor hiç bir tepki vs yok ipuçlarını falanda topluyorum yine aynı bulamadım çözümünü yazık oluyo oyuna

Youtube'dan bakmışsındır gerçi görevde atladığın birşey yoktur. Ben ilk oynadığımda speak butonu çıkmadı. Bir önceki save'den başlayıp tekrar denediğimde sorunnolmamıştı. O şekilde bi dene istersen.

Önceki savelere döndüm hatta 5 saat önceki savelerden bile açtım yine aynı oldu manuel save yapıp geri gittim falan hiç bir şekilde yapamıyorum malesef çok sinir bozucu

Anlam veremedim hakkaten. O kuru kafalı maskeyi takınca diğer adam tepki veriyor normalde :(

Yok valla ilkini yakınca tepki vermesi lazım maskeyle maskesiz her şekilde yaktım vs ses gelmiyor hiç dediğim gibi ipuçlarını dahi toplayıp denedim yine olmadı :/

İlkinde değil aslında. Adam evden çıktıktan sonra bekliyor. 5 tane korkuluk gibi şeyi yaktıktan sonra tepki veriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiTRocy

İlkinde değil aslında. Adam evden çıktıktan sonra bekliyor. 5 tane korkuluk gibi şeyi yaktıktan sonra tepki veriyordu.

hiç birinde vermiyor malesef başka görev yapıp denesem mi diyorum da bilemedim olur mu soğudum oyundan

Farklı bir noktada save yapıp tekrar geri gelip bi dene istersen mutlaka bir çözüm vardır. Birşey ya eksik ya fazla sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryshal

Oyun yakın zamanda indirime girer mi tekrar PS5 için?

İndirime girdi hocam gözün aydın

Gold Edition'ı aldım ben de.Yeni AC'lere ön yargılıydım ama Valhalla çok hoşuma gitti izlediğim kadarıyla. Oyun süresi doyurucu, görevleri de güzel karakter builtlerini sevdim ve kozmetikleri güzel duruyor.

Female Eivor ile başlayacağım tam kadın Viking savaşçı duruyor. Erkek Eivor olmamış .
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.