< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen üstad benim de görür görmez dikkatimi çekti. Hatun Kassandra resmen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eşini aldattığı gerekçesiyle projeden el çektirilmiş. O yüzden isimi geçmiyor sanırım |
Ashraf İsmail Black Flag, Origins ile Valhalla'yı yapan kişi, adamın işten atılmasından sonra projeden ismi silinmesi garip olmamış mı? |
Size katılıyorum, dövüş mekanikleri berbat. Özellikle Origins ve Odyssey'e göre oldukça kötü. Bu iki oyunun mekanikleri gerçekten iyiydi. Bu yüzden Valhalla'yı oynadığımda şaşırdım. Çünkü onlar gibi bir oyun bekliyordum ama mekanikler gerçekten kötü çıktı. Neyse ki İngiltere haritası güzel, ortam güzel. Bu yüzden oyuna devam diyorum. Platin kupa almaya odaklandım, bakalım ne olacak? |
|
|
Ne yalan soyleyeyim oyunu bitirmeden takasa verdim. Ubisoft oyunlarini severim ama galiba turkce olmamasinin etkiside var biraz. |
Şart değil isteğe bağlı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Origins ile adam seriyi kurtardı, Valhalla liderliğinde geliştirildi ama ailevi sorunları sebebiyle oyunda ismi bile geçmiyor ayıp etmişler. |
|
Arkadaşlar bu oyunda görev takibini nasıl yapacağız? Görevler birbirine girdi. Ben bölge almaya kasıyordum ama Asgard ve Jotunheim görevlerini yeni gördüm bunlar ana hikaye mi yan hikaye mi? Yemin ediyorum beynim yandı ya. Youtubeda da birini takip edemiyorum herkes farklı farklı hazırlamış. |
|
|
DLC'ler ne zaman çıkacak?Bilgisi olan var mı? |