Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.282
Cevap
33
Favori
67.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu bitirip anında sattım. Açıkçası Ubisoft bu kadar uzun oyun yapmaya devam ettikçe oyunlarına bulaşmayacağım. 65 saatte bitirdim ama son 30 saat bitse de yeni oyuna geçsem modundaydı. Şu an Demon's Souls oynuyorum. Oyun budur diyorum. 

  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Demek ki herkeste aynı şey olmuş. Bende Norveç'teyken o kasvet benide baydı. Hatta dövüş mekaniği bile eskilerine göre değiştiği alışamadım. Ne zaman ingiltereye geçtim orda bi rahatladım hakkaten. Dövüş mekaniğine alışıp bir kaç ability açınca baya keyifli oluyor.
  • Origins ve Odyssey zevkle bitirmiş biri olarak feci baydı benide... Yarıda bıraktım... Oyunda bi türlü çekemedi beni soğuk ve donuk bir oyun olmuş...
  • bende 70 saatte oyunu bitirdim. Konu ve tema benim çok hoşuma gitti vikings temasına ilgim olduğu için olabilir ama biraz gereksiz uzatıldığını düşünüyorum. Haritanın bir yerinde göreve giderken Ragnar Lothrbrok'un öldürüldüğü yere denk gelince Vikings dizisindeki sahne aklıma geldi ve tekrar duygulandım

  • Bende bitirdim thor armoru tamamlayıp mjölnirimi de taktım season pass gelene kadar oyunu şimdilik kapattım
  • 81 saatte bitirdim oyunu, oyun güzeldi ama odyssey bundan daha iyi bir oyundu kesinlikle. Ayrıca yengemiz Randvi bildiğin odyssey deki Kassandra niye aynı tipi koymuşlar bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk kez dün 1-2 saat oynadım. Oyun bana oynanış olarak oldukça değişik geldi. Origins ve Odyssey'e göre oynanış gerilemiş gibi, rahat gelmedi bana. Acaba daha alışamadığımdan mı böyle hissettim? Origins ve Odyssey'e uzun saatler döktüm ama bu oyun ilk birkaç saatte sıkıcı geldi bana.

  • Oyun İngiltere haritasına geçtiğiniz zaman açılıyor. Görevleri yapıp karakter geliştikçe daha fazla sarıyor emin olabilirsiniz. Ben oyunu bitirmemek için geze geze oynuyorum. Yan görev yapıyorum dolaşıyorum. Müzikleri keza efsane. Bir de oyun Viking havasında olduğu için Odyssey’e göre daha ağır tabii biraz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

    Oyun İngiltere haritasına geçtiğiniz zaman açılıyor. Görevleri yapıp karakter geliştikçe daha fazla sarıyor emin olabilirsiniz. Ben oyunu bitirmemek için geze geze oynuyorum. Yan görev yapıyorum dolaşıyorum. Müzikleri keza efsane. Bir de oyun Viking havasında olduğu için Odyssey’e göre daha ağır tabii biraz

    Anladım üstad, teşekkür ederim. Artık oynamaya devam edeceğim. Alışırım zamanla.

  • Abi bende oynuyorum 20 saat olmuştur oyunda çevre araştırması baya önemli yan görevde kasıyorum bol bol skill puanlar ile power ın yükseliyor yoksa raid görevlerini yapamıyorsun, kafalarında kuru kafa çıkan askerler tekde götürüyorlar. Oyun seni mevburen araştırma yapmaya yan görevlere yönlendiriyor. Ben beğendim bu oyunu severek oynuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Punisher_1907

    Abi bende oynuyorum 20 saat olmuştur oyunda çevre araştırması baya önemli yan görevde kasıyorum bol bol skill puanlar ile power ın yükseliyor yoksa raid görevlerini yapamıyorsun, kafalarında kuru kafa çıkan askerler tekde götürüyorlar. Oyun seni mevburen araştırma yapmaya yan görevlere yönlendiriyor. Ben beğendim bu oyunu severek oynuyorum.

    AC serisini çok severim. Bu oyunu da seveceğimden eminim de işte oynanışa alışmam lazım biraz kardeşim. Zaten daha birkaç saat oynadım. Oynanış sürem arttıkça her şey düzelecektir sanırım 

  • Clues and Riddles görevinde oyun buga girdi. Npc ile etkileşime girmiyor. Bundan dolayı da hikaye ilerlemiyor. Başlık takılı olarak konuşmamız lazım o şekilde yapıyorum fakat olmuyor. Yabancı forumlarda da aynı dertten muzdarip olanlar var fakat Ubi hala güncelleme vermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quality moddami oynuyorsunuz?
    İlk harita bana kucuk geldi level acildikca ingiltere haritasi geliyormuş peki, witcher gibi map geçisleri varmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 14 Ocak 2021; 15:54:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norveç - İngiltere arasında gidip gelebiliyorsunuz hocam keyfe göre. Ama asıl mevzu İngiltere haritasında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

    Norveç - İngiltere arasında gidip gelebiliyorsunuz hocam keyfe göre. Ama asıl mevzu İngiltere haritasında
    Dizide de öyle zaten. Vikings dizisini ragnar ogluyla bulusunca birakmistim artik devam edebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana hikayeyi bitirdim ama Asgard görevlerini yapmadım. Katlanılacak gibi değildi. Order'ın tüm elemanlarını da öldürmedim. Boss savaşları çok keyifsiz çünkü. Zorlaştırmak için en ucuz ve dandik yolu seçmişler. İnsan üstü özellikler katmışlar düşmanlara. Zehir atar kendisi etkilenmez, staminası kesinlikle sınırsızdır. Saldırılardan başarıyla kaçmak çok kolayken sırf kaçamayalım diye karakterimizin olduğu yerde kilitlenip kalması... Tüm Assassin's Creed'ler arasında en kötüsü buydu. Oyunun en önemli kısmı olması gereken yakın dövüşü 5. plana falan atmışlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thriller89

    Ana hikayeyi bitirdim ama Asgard görevlerini yapmadım. Katlanılacak gibi değildi. Order'ın tüm elemanlarını da öldürmedim. Boss savaşları çok keyifsiz çünkü. Zorlaştırmak için en ucuz ve dandik yolu seçmişler. İnsan üstü özellikler katmışlar düşmanlara. Zehir atar kendisi etkilenmez, staminası kesinlikle sınırsızdır. Saldırılardan başarıyla kaçmak çok kolayken sırf kaçamayalım diye karakterimizin olduğu yerde kilitlenip kalması... Tüm Assassin's Creed'ler arasında en kötüsü buydu. Oyunun en önemli kısmı olması gereken yakın dövüşü 5. plana falan atmışlar.

    Aynen combat mekanigi kotu fakat bitirdiginize göre yabana atilacak bir oyun değil heralde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • azizbaris kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun bende de var hocam 90 saat oynadım orada takıldım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldi bugün. Bu sorunda düzelmiş sanırım görevin adının geçtiği bir düzeltme var. Baya bir düzeltme yapılmış genel olarak.

    https://attackofthefanboy.com/guides/assassins-creed-valhalla-update-2-10-patch-notes/
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

    Güncelleme geldi ama düzelmedi bende


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.