Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.282
Cevap
33
Favori
67.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence oyun ,ilk haline dönmeli ve gizemli suikastçi teması devam etmeli.Vikingmiş,Mısırlılarmış,Levele göre açılan görevlermiş,aşırı uzun diyaloglarmış,oyun iyice ana temadan uzaklaşıp sıradan bir aksiyon rpg oyunu oldu.Oyun tam olarak ilk Assasins creed ve sonrasında ,brorherhood ve As Creed Unity’i temel almalı.Oyunun şu anki adıyla,oyunun kendisi arasında zerre kadar bir yakınlık yok.

    Sıradan bir Viking karakterini,yönettiğimiz ,insanı usandıracak düzeyde quest görevlerinin olduğu,senaryonun ,insanı saramadığı bir oyun olmuş.Bari bu tarz bol rpg ögeleri taşıyan,suikastçi temasıyla pek ilgisi olmayan sıradan ,craft yapmaya dayalı aksiyon oyunları çıkacaksa farklı isimlerle çıksın.

    Oyun ,tam olarak bu temaya,bu tarihi dokuya dönerse düzelir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 30 Aralık 2020; 14:57:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 115 saat sonunda oyunu platinledim. Uzun zamandır bu kadar buglu bir oyun oynamamıştım ama genel olarak beğendim.
    Odyssey>Valhalla>Origins

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda hikaye akmıyor ya. Belli ki en sonda bir şey olacak, bunu anlıyorum ama o ana kadar herşey çok durağan. Ana görevler yan görev gibi. Git bir bölgenin kralına yardım et ittifak kur şeklinde. Akan giden sürükleyici bir hikaye yok. Assassin's Creed biraz da yolculuk hikayesi olmalı. Hele oyunun bir yerinden sonra oyunun bizden sonraki en önemli karakteri Sigurd'un sadece aptal aptal etrafta dolaşıyor olması sinirlerimi bozdu. Ya bi sor sen napıyosun, neler oluyor diye. Hala adamın karısına rapor veriyoruz. Tamam bazı şeyler yaşandı onun durumuyla ilgili, sorunlar yaşadı ama adam resmen hikayeden soyutlandı bir anda. Şehir şehir dolaşıp, yandaş arıyoruz, yeter abi anladık, hikaye nedir yani daha kaç saat aynı şeyleri yapacağım anlamadım.



    Odyssey'i 300+ saat oynamıştım, bitmesin diye uzatmanın yolunu arıyordum, kendi kendime rp yapıyordum. Hikaye hep bir sonraki bölümü merak ettiriyordu, tarihten önemli karakterler vardı, taş gibi bir senaryo vardı. Yan karakterler hala aklımda. Aspasia, Perikles, Sokrates, Brasidas... hepsi içi dolu muhteşem karakterlerdi. Valhalla'da Eivor dışında herkes, sıradan NPC gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 30 Aralık 2020; 20:56:15 >




  • 18.saatteyim, akmıyor oyun. Odyssey bundan daha zevkliydi. Ana hikayede tıkandım kaldım. 90 level istiyor ben 60 leveldeyim. Ana kampı geliştirmeye çalışıyorum son 6 saattir. Xp boost satmalarından belliydi böyle olacağı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korktuğum olay herkesin başına gelmiş bu xp boots satışından bişeyler olduğu belliydi,alıcaktım bu indirimde yaza kadar erteledim hocam kelepir fiyata düşünce alırım zaten bi assassins oyununu 320 lira vermek hiç içimden gelmiyordu iyi oldu bunları okumam 👍🏻
  • Arkadaşlar merhaba tüm alliance mapi tamamladım. Vinlamd dahil ancak Norveç'e Sigurd ile döndüğümüz görevi açamadım? Jotunheüm ve Asgard'ı oynamadım henüz bununla mı alakalı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda bu kadar buglı olan bir oyun oynamadım. Oyun her yüklendiğinde karakter sarhoş olarak başlaması çileden çıkarıyor. Bazı görevleri buglar yüzünden tamamlıyamıyorum. Mesela Case of the Missing Ale görevi gibi. Npc ler çileden çıkarıyor, kaplamalar geç geliyor, fps düşmeleri, ışıklandırma sorunları, dövüş esnasında havada asılı kalan karakter, karakter sesi ara sahnelerde bazen gidip geliyor, uzun yüklenme süreleri Bunlar bir tek bana mı oluyor cidden çok merak ediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34rap1905

    Hayatımda bu kadar buglı olan bir oyun oynamadım. Oyun her yüklendiğinde karakter sarhoş olarak başlaması çileden çıkarıyor. Bazı görevleri buglar yüzünden tamamlıyamıyorum. Mesela Case of the Missing Ale görevi gibi. Npc ler çileden çıkarıyor, kaplamalar geç geliyor, fps düşmeleri, ışıklandırma sorunları, dövüş esnasında havada asılı kalan karakter, karakter sesi ara sahnelerde bazen gidip geliyor, uzun yüklenme süreleri Bunlar bir tek bana mı oluyor cidden çok merak ediyorum.

    O sarhoş uyanma olayı cidden can sıkıcı, hemen meditasyon yap geçiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen fast travel yapıyorum karakter kendine gelsin sarhoş modundan çıksın diye diye ama bu seferde kaplamaları olmayan ve hareket edemediğim bir noktaya atıyor oyun beni. Yani kan beynime sıçrıyor bir noktadan sonra yağmurdan kaçıp dokuya tutulmak. Bütün ac oyunlarını oynadım ve unity de bile bu kadar sorunla karşılaşmadım.

  • 20. Saatte ara vermiştim 40. Saate geldim oyunu sildim , ya kardesim dual spear la hardda herkese tek atiyorum dusmanlarin hepsi ayni , hikaye vallahi akmiyor. stealthi filan saldım. hardda tek ata ata geziyorum. mystries lere filan gitmiyorum cunku exp ten baska bisey vermiyor . Myjolnir icin bi girdim sanırım oyun sonlarında alabiliyorsun onu ne anlamı var oyun biterken alsam neye yarar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanamadım sildim oyunu. Boss savaşı yapıyorum, her öldüğümde sarhoş olarak devam ediyorum adamla dövüşmeye. Yapacağınız işe sokayım dedim ve sildim. Oyunda şöyle bir durumun var olması çok ciddi zihinsel bir engel gerektiriyor. Normal bir insan beyni böyle bir şey yapamaz. İstese de olmaz yani. Hayatın olağan akışına aykırı bu kadarı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 2 Ocak 2021; 20:13:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thriller89

    Dayanamadım sildim oyunu. Boss savaşı yapıyorum, her öldüğümde sarhoş olarak devam ediyorum adamla dövüşmeye. Yapacağınız işe sokayım dedim ve sildim. Oyunda şöyle bir durumun var olması çok ciddi zihinsel bir engel gerektiriyor. Normal bir insan beyni böyle bir şey yapamaz. İstese de olmaz yani. Hayatın olağan akışına aykırı bu kadarı.

    sarhoş edene kadar mı dövüyor, n’apıyor 😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu neden influencer göklere çıkardı. Güvenip aldım ne oyun güzel ne de oynanabilecek seviyede. Acaba 470 tl verseler yine de bu oyunu beğenirler mi?Bununla birlikte Cyberpunk vakasından sonra hiç bir incelemeye güvenmem artık.

  • Selam, 60. saatin sonunda ana hikayeyi tamamen bitirdim. Elimde PS4 & PS5 CD var. Satın almak isteyen olursa özel mesaj atabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UyGaR___

    sarhoş edene kadar mı dövüyor, n’apıyor 😂

    Alıntıları Göster

    Hayır hocam oyun her açıldığında sarhoş başlıyoruz. Öldüğümüz zaman tekrar kayıt noktasından başlarken yine sarhoş başlıyoruz. Eğer önemli bir combat/savaş esnasında öldüysek iyice sinir bozucu oluyor. Çünkü tekrar başlarken tam kargaşanın ortasında sarhoş olarak spawn oluyoruz. Son güncelleme ile gelen bir bug.

  • O neymiş hocam öyle güncelleme ile oyun düzeltilir hataları giderilir, bunlar tam tersini yapmışlar desene !! gerçi Ubisoft işte beklenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu 40 saati aşkın süredir oynuyorum sağlam bir silah tavsiye eder misiniz?

  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Yule Festival sonrasında bende de böyle olmaya başladı. Onunla alakalı hata gibi geliyor.

    Edit: Reddit'te de yazmışlar. Yule'ye katılınca böylr bir bug oluşuyor malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 3 Ocak 2021; 16:48:39 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.