Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.865
Cevap
46
Favori
183.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nvidia kartı olan herkese bunu denemesini öneriyorum :) hoşunuza gitmezse kapatması bedava. ama hoşunuza giderse de bana çok teşekkür edersiniz Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]



    @iyi birisiydim çok az diyebilirim, getirisi götürüsünden katbekat fazla Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 10 Kasım 2020; 21:30:41 >




  • NOCHIMERA kullanıcısına yanıt
    Ubisoft oyunlarında kulüp mücadelelerini açtıkça XP kazanacaksınız ve bu sayede Ubisoft hesabınızda level atlayacaksınız. Level başına belli miktarda coin veriyor ama ne kadar olduğunu bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hesap kiralayacak birileri var mı? Offline oynamak için :)

  • sizin kullandıgınız ayarlarda böyle mi hocam

  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt

    evet hocam oyun cok daha net ve güzel gözüküyor bana göre

  • oyun nasıl genel olarak memnun musunuz ?

  • headhunter kullanıcısına yanıt

    yani daha ilk basladıgın haritaya milyon tane keşfedilebilir item ve yan görev koymuş adamlar.


    giriş kısmı baya iyi, her ubisoft oyunun da olduğu gibi, grafikler de baya iyi gözüküyor.


    şimdilik gayet iyi.

  • valhallayı alsam mı almasam mı bilemedim.

    bu tosla kampanyası ile nasıl birleştirebiliriz? %20 de indirim kodu gireceğim uplaye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 10 Kasım 2020; 21:59:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

    yani daha ilk basladıgın haritaya milyon tane keşfedilebilir item ve yan görev koymuş adamlar.


    giriş kısmı baya iyi, her ubisoft oyunun da olduğu gibi, grafikler de baya iyi gözüküyor.


    şimdilik gayet iyi.

    ben konsol da aldım da konsolu bekliyorum keyfi kaçmasın diye video da izlemiyorum genel olarak iyiyse sorun yok.

  • bu arada aldıgımız yan görevler quest tarafında görükmüyor.


    yani odysseydeki gibi questi aldıgında haritada bir işaret vs de olmuyor .


    exploration modunda öyle en azından ..

  • Oddesseyi 200 saat oynamış ve keşfetmiş biri olarak bu oyunu rahat 500 saat oynarım çünkü yapılacak çok şey var bu tarz oyunlarda ana hikayeyi çabucak bitirmem... Keyfini çıkarın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt

    Sizin eskiden cpu render süresi 280ms ye çıkmış bunda 76ms smt off çok etkilemiş birde intelde 8 çekirdek yada üstü bir işlemcide ht açık kapalı durum ne oluyor biri atsada görsek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 10 Kasım 2020; 22:19:48 >
  • arkadaşlar sizce de savaştığımız esnada kamera açısı karakterimize çok uzak durmuyor mu? oyunda bunun ayarı bulunuyor mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performass ve bugları dışında oyun çok beğenilmiş galiba.


    Oyunun başlangıcı ban RDR2'yi hatırlattı,


    karlı bir bölgede başlıyorusunuz RDR'2 deki gibi.Sonra orasi bitiyor ve başka yere göçüyorsunuz RDR2'deki gibi...






  • Evet oyundan gayet iyi bahsediyorlar. En azından hikaye ve keşfetme açısından. RDR2 de ki rastgele olaylar bu oyunda da baya varmış. Özellikle o dikkatimi çekti. RDR2de ki bu olaylar inanılmaz hoşuma gitmişti.


    Oynamayı düşünmüyordum ama sanırım bir şans vereceğim. Fiyatı da diğer oyunlara nazaran söz de iyi sayılır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 10 Kasım 2020; 22:29:46 >
  • Aynen hocam onu bende gözlemledim.

    76'da kırmızı olarak gösteriliyor, daha da düşük olması gerekiyor herhalde başka ne yapmam gerekiyor acaba, aklıma gelmiyor.

    İşlemci Auto'da biraz sıkıntılı olduğu için ben 1.2v ile 4.2Ghz sabitledim, acaba yaptığım OC'yi kaldırıp terkar Auto'ya mı dönmem gerekiyor.

    Ama 4.2Ghz'de kötü bir hız değeri değil. Auto'da da zaten hemen hemen o hızlara çıkıyor ama çok aşırı voltaj verdiği için gereksiz ısınıyor işlemci.

  • bende bir hata yok değil mi , bu world eventslerde quest olarak gözükmüyor, yani ne yapmamız gerektigini diyalogları takip edip anlıyoruz, ne yapmamız gerektiğini oyun göstermiyor ?

  • Ubisoft hakikaten yapmış ya. Adamlar Odyssey de Witcher 3'leşmeye çalışmıştı ve büyük oranda da başarmışlardı. Valhalla da ise direk RDR 2 gibi olmayı seçmişler.


    Oyunu şuan 6 saat kadar oynadım ve o kadar sardı ki Norveçte ki ilk bölge Rygjafylke'i fulledim ve size şunu söyleyeyim tek kelime ile harika. Hani World Events'ler zaten baştan Rockstar'ın Stranger görevleri gibi dizayn edilmiş ve daha oyunun en başında, ilk bölge olan Rygjafylke da hiçbir World Events birbirine benzemiyor. Bu konuda gerçekten beni şaşırttılar. Daha İngiltere'ye geçmedim ama orada da böyle birbirinden farklı tadımlık World Events'lerle dolu ise vay anasını diyorum sadece Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] Bunların dışında loot olayını beklediğimiz gibi azaltmışlar ve azaltılan kısma da settlement'ın geliştirilmesi için eşyalar toplama yerleştirilmiş. Pek aman aman değil ama bunlar da özenle yerleştirilmiş ve her topladığınız Wealth farklı mekanlarda olduğu için bunları toplamakta angarya gelmiyor. Oyunun geri kalanı da bu 6 saat gibi olursa gerçekten sadece karşımızda iyi bir Assassin's Creed yok, iyi bir oyun da var demektir. Dövüş sistemini ise ben baya beğendim. Hatta öyle ki Norveçte Raid noktası olmasa da birkaç yere Raid yapabiliyor ve tabiri caizce adam öldürmenin dibine vurdum, baya zevkli olmuş bence. Raid'ler ise tek seferlik olduklarından kesinlikle sıkmıyor.


    Bunların dışında oyunun sanırım tek eksisi eksik hissettiren animasyonlar ve fps'nin stabil olamaması daha doğrusu şimdilik gördüğüm kadarıyla fps'nin ana görevlerin ara sahnelerinde stabil olamaması. Oynadığım bu 6 saatte garip bir şekilde sadece ana görevlerin karakter konuşmaların fps dibi görmese de 40'tan 27'e düştüğünü de gözlemledim üstelik açık dünya da sabit 40 fps ile akarken ana görevlere geçince bunun olması da biraz can sıktı. Üstelik sadece ana görevlerde işlemciye aşırı yük bindiğini fark ettim. Bu optimizasyon olayı patch'lerle düzelirde özellikle yüz animasyonlarında ki donukluk, olmamışlık nasıl düzeltilecek bilmiyorum. Büyük ihtimal bunu düzeltemeyeceklerini bildiklerinden ya da artık eklemeye zamanları olmadığından konuşmalarda da Odyssey de ki sinematik sunumu kullanmamışlar. Umarım bir şekilde bunu da düzeltebilirler.


    Adamlar Odyssey'in de üstüne koymuşlar gördüğüm kadarıyla ve birkaç patch ile toparlandığında daha da keyifli bir oyun olacak.





  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Tosla kampanyası Ubisoft Store'da geçmiyor diye biliyorum hocam. Ama MasterCard kampanyasından faydalanabilirsiniz. Tosla da zaten MasterCard. Ama ondan faydalanmak için de Valhalla harici oyun alışverişi yapmanız lazım o kart ile. Valhalla, %20'lik kupon uygularsanız 215 TL'ye geliyor. MasterCard kampanyasıyla 50 TL iade almak için en az 250 TL'lik oyun alışverişi yapmanız lazım. Bu durumda Steam veya Epic'ten 35 TL'lik alışveriş yaparsanız 2 hafta sonra 50 TL iadeniz yapılır. Hem de Tosla'nın oyun kampanyası dahilinde Steam veya Epic'ten yaptığınız 35 TL'lik alışverişten de gelecek ayın 10'unda, 10 TL civarı iade alırsınız. Valhalla da toplamda 155 TL'ye gelmiş olur.

    Yani Valhalla+35 TL'lik Steam veya Epic alışverişi size toplamda 190 TL'ye gelmiş olur. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 10 Kasım 2020; 23:8:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Enis Kirazoğlu'nun incelemesini izlemenizi tavsiye ederim. Daha net anlarsınız. Dediğiniz gibi world events size bırakılmış olaylar. Herhangi bir yönlendirme yok, diyalogları dinleyip ona göre oynuyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.