Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.915
Cevap
42
Favori
201.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sızan gameplay biraz tatları kaçırdı ama benim asıl ilgimi çeken tam da beklediğim gibi Ashraf Ismail'in Odyssey'i yapanlardan zerre ders almayıp oyunu Origins V2 yapacak olmasıydı, şükür adam ayrıldı. Oyunun çıkmasına 4 ay var ve belki de Ismail'in aldığı çoğu karar değiştirilmeyecek ama özellikle Odyssey ekibini Valhalla'nın törpülenmesi konusunda görevlendireceklerdir.

• iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Reklamlar güzelmiş videonun aşağısındaki ya da bana özelde olabilir

• Origins yeni nesil AC oyunlarına geçiş oldu ve bunun üstüne ekleyerek devam ediyorlar sonraki iki yıllık ac oyunlarıda bu temelden devam eder gibi.
    Bence bir sakıncası yok odyssey ac oyunlarının en iyisi konumunda hikaye dışında çünkü daha iyi hikayeler vardı bunun daha iyiside valhalla olacak.
    Verenler iptal etsin oyun hemen indirime girecek breakpoint 2 geliyor 🤣

• Epic vb filan bedava verirse oynarım yani o derece

Orijinalden alıntı: megaprince

Oyunu ön sipariş verenler şuan ne düşünüyor acaba
    Donanımlarla hediye edileceği haberinden sonra önsiparişi iptal etmiştim sızan videolar iptal ettirmezdi aksine önceki oyundan farklı değişik birşeyler görseydim iptal etmeyi düşünürdüm ac serisinde değişime kapalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Temmuz 2020; 13:57:40 >
  • Sunumdaki videonun sızan video olacağını düşünenler var hayır değil. Bunun eski olduğu belli ne kadar eskidir onu bilemem ayrıca böyle kötü oynanış tarzıyla ve göze fazlasıyla batan hatalı halini göstereceklerini hiç sanmıyorum. Aynı video olmadığının ama benzer sahnelerin olacağının belli olduğu bir görsel.

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 7 Temmuz 2020; 14:32:0 >

• AC Odsey videolarıda ilk düştüğünde bune lan diyip gülmüştüm sonra zevkle 120 saat oynayıp platinledim :D

Muhtemelen oynanışı ilerletmişlerdi bu alpha görüntüleri felandır ama atmosfer pek hoşuma gitmedi benim ya. Baya baya Witcherdan araklamış gibiler

Orijinalden alıntı: megaprince

Oyunu ön sipariş verenler şuan ne düşünüyor acaba
    Ne bekleyerek sipariş ettiler ki? Daha gameplay çıkmayan oyunu sipariş eden biri ya Odyssey'i çok sevmiştir ya da parası boldur. Oyunu gerçekten bekleyen çoğu kişi Odyssey ile büyük oranda benzer olacağını biliyor, neden tamamen farklı bir oyun beklentisi var anlayabilmiş değilim.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Yeni üçlemenin modern günde geçeceğini tahmin ediyorum ben de. Splinter cell gibi olsalar tadından yenmezler. Zaten Splinter cell yapacakları yok.

Nazi Almanyası ile Sovyetler dönemi de güzel olur.
  • Ben de Asya düşünüyorum. Hatta adamlara dönem tavsiyesi bile yaptım: Türk-Çin mücadelesinde geçen bir assassin hikayesi. Tarih desen var, mitoloji desen var. Böyle bir oyun yap da dünya medeniyet görsün. Ne bu Viking vahşilerinden hikaye uyduruyorsun. Al sana adam gibi tarih işte.

Edit: "Viking vahşileri" tabirinden rahatsız olan vareg muhafızı bakiyeleri mesajımı sildirmiş. Aferin size soydaşlarınızın ruhlarını sızlatmadınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 9 Temmuz 2020; 10:39:9 >
    Çok fazla yapılacak malzeme var önemli olan bunu oyuna güzel yedirebilmek aslında Asya'ya giderse güzel olur. Tarihi anlamında güzel yapıyorlar dünya yaratma olsun, ortamlar olsun, müzikler vs ama eski assassin's kültürünün azalması sebebi biraz üzüyor beni. Origins-Odyssey sevmiş biri olarak bu oyunu da canla başla bekliyorum. Origins'in sinematikleri benim daha çok hoşuma gitmişti mesela o suikast sonrası konuşma sahneleri diyaloglar çok hoşuma gitmişti. Bayek'in flashback sahneleri vs.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.