Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
22
Favori
82.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok sourunlu cikmisti hocam oyun fps sorunlari vs, bu da fransiz ihtilali doneminde geciyor, tarihe ilgim var o yuzden severim ac serisini, hemen hemen her oyununu bitirdim, alayim bari sagolasin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Ekim 2016; 14:28:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler gecen hafta triple pack aldım syndicate unity blag flag unity oynucamda fps düşüşleri varmı hala interneti kapamakmı lazım
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Sanırım grafikleri ufakta olsa kısarak çözmüşler fps sorununu.Grafikler yine de çok iyi.
    Şu oyundaki sokaktaki npc sayısı hiçbir oyunda yok yalnız.Hatta tüm seride bile yok.Bazı yerlerde ekranda 300-500 kişi toplanmış devrimin ateşini yakıyor.Ubisoft Bethesda gibi o sahnelere 20-30 kişi koyup geçiştirebilirdi ama yapmamış , riske girmiş gerkekçi olsun demiş , onun bedelini ödedi.
    Ben de 2d hariç tüm seriyi bitirdim bir bu kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 6 Ekim 2016; 17:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Kac GB guncelleme geldi ama oyun hala 25 FPS'de calisiyor. Kalabaligin arasina girdin mi yandin. Zaten bu sorun yuzunden surekli catilarda dolasiyordum. Fransiz ihtilali doneminde geciyor ama o donemi cok kotu yansitmis. Yani harika gorevler yapabilecekten sacma sapan gorevler var. Zaten oyun sandik acma simulasyonu. Oyunda ilerleyince veya platin almak icin ugrasirsan ne demek istedigimi anlayacaksin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moralimi bozdun iyice bakalım yarın baslarım bugun vakit olmadi dark souls3den dolayi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce bende Xbox one için aldım g2a dan 8 tl ye aldım , oyunun daha ilk sahnelerinde grafiklerde feci hatalar yaşanıyor zaten, AC serisine yakışmayan bir başlangıç yaptık bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 7 Ekim 2016; 10:54:01 >
  • Herkes bu oyunu çok gömüyor ama en iyi görsel grafiklere sahip AC oyunu bana kalırsa sydicate 'den de çok daha iyi dönem olarak Fransız ihtilali çok başarılı ve etkileyici duruyor ben AC oyunlarını oynarken o dönem geçen filmleri izlemek hoşuma gidiyor Unity içinde Koku filmini önerebilirim.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.Ben önceden Amerikan versiyon ac unity oynamıştım ve oyunu bitirip save'ni plus hesabımda sakladım.Şimdi tekrar Amerikan versiyon ac unity buldum, update'ni falan yaptım, önceden kurduğum beleş dlc'yi de kurdum ama plus'a girip önceki save'mi indirmek istediğimde. ''İndirilemiyor.Bu kayıtlı veriler için uygulama kurulu değil.'' hatası veriyor.Bunu çözümünü bilen var mı?
  • Bu oyunu 2015 temmuzda oynamıştım, berbattı. Şu an pack halinde aldım, hatalar düzelmiş. Gayet iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gram fps dususu yok kalabaligin icinde de gidiyorum, normalde cok dikkat ederim fps droplara, guncellemeler ile adam olmus oyun zaten guncelleme gecmisine baktiginizda kitap olur resmen tonla guncelleme yemis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun tek iyi yanı grafikler.Senaryo ve karakterler bomboş.Ezionun hikayesi nere,arnold nere?

    En kötü ac oyunu bence.3 bile bundan iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

    Oyunun tek iyi yanı grafikler.Senaryo ve karakterler bomboş.Ezionun hikayesi nere,arnold nere?

    En kötü ac oyunu bence.3 bile bundan iyiydi

    Katılmıyorum. Oyun en iyi AC açık ara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede en iyi ac oyunu. syndicate e yeni başladım ve grafikler, detaylar daha iyi olsada unity daha zevkliydi. meşhur kilise ve saraylar, oynanış ve dil olarak keyif verdi. ac3 ü sevmiştim ama unity en iyisi. canlı ve kalabalık şehir ortamı ve binalara girilebilir olmasıda gerçekçi kılıyordu oyunu. buglar harcamış zamanında oyunu ama son güncelleme ile sadece 3 5 kez sorun yaşadım, onun dışında insanı rahatsız etmeden oynadım bitti. cinayet çözme yan görevleri dahi ilginç hoştu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: codred

    bencede en iyi ac oyunu. syndicate e yeni başladım ve grafikler, detaylar daha iyi olsada unity daha zevkliydi. meşhur kilise ve saraylar, oynanış ve dil olarak keyif verdi. ac3 ü sevmiştim ama unity en iyisi. canlı ve kalabalık şehir ortamı ve binalara girilebilir olmasıda gerçekçi kılıyordu oyunu. buglar harcamış zamanında oyunu ama son güncelleme ile sadece 3 5 kez sorun yaşadım, onun dışında insanı rahatsız etmeden oynadım bitti. cinayet çözme yan görevleri dahi ilginç hoştu.

    Syndicate oyununda unity den daha güzel olan çift karakter olmadı ve dövüş mekaniği diyebiliriz. Onun dışında unity bence katlar oyunu. Grafikler olsun atmosfer olsun Paris olsun..

    Oyunun bugları bile güzel yahu ☺️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne ictiyseniz aynisindan ben de istiyorum
    bu mu en iyi ac oyunu?
    serinin en boktan oyunu la bu 3 ile
    hikaye dandik, dövüs sistemi cok berbat, karekterlerin ici bos ve hic ilgi cekici bir yani yok
    görselleri iyidi sadece ama bununla da iyi oyun olunmuyor

    ac 2 gibi bir basyapit dururken bunu övmek acayip komik kaciyor kimse kusura bakmasin
  • NeCo67 kullanıcısına yanıt
    sadece hikayesi ve dövüş sistemi değilki bu oyunu sevdiren.hikayede her suikast diğerine yönlendiriyor ac de zaten.
    ama onlarca kısa/uzun yan suikast görevi, çalma yada suçluyu çözme görevi, sandıkları toplama bu arada canlı bir şehirde kovalamaca güzeldi. kılık değiştirip sızmak ilginçti. tabiiki stealth mod takılan biri olarak kalabalıkla dövüşmek değil suikastlerle çaktırmadan düşmanı temizlemeyi seviyordum unity de.

    ps3 de ac 1 2 ye ısınamamış yarım bırakmıştım. ac3 ile bu seriye ısınmıştım.unity nin detaylı grafikleri ile iyice ac sever oldum gibi.ac serisinin harita ve ödül skill sistemi serbest dolaşıp ana hikayeye takılı kalmadan bişeyler yapıyor olmak, karakteri güçlendirmek bana keyifli geliyor.benzer gta oyunlarınada başlayıp sıkılıp bıraktım mesela. ısınamıyorum oyun sistemine. grafikler senaryo yeterli gelmiyor . son ac ler black flag dışında iyidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada ps4pro da fps sorunu olmadan yağ gibi kayıyor. ps4 kasmış olabilir unity ve sonrasında. o detaya gayet normal.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • codred kullanıcısına yanıt
    hocam oyunun ps4 pro üstünde nasıl performans sergilediğini baya merak ediyorum.

    çoğu kişinin aksine oyunu beğendim ben. en büyük kötü yanı görevlerin çok fazla çeşitli olmaması. ortada çok güzel bir şehir ve grafik kalitesi var. bu çok daha iyi kullanılabilirdi.
  • fawkes81 kullanıcısına yanıt
    en basitinden fps düşmesi gibi şeyler yaşatmıyor pro. ps4 te olabilir. yamalarla halletmişler işte. ps4 te öyle olmalı aslında. pro nun üstünlüğü unity gibi eski bi oyunda texture kalitesinde değil, takılmadan oynatma becerisinde. syndicate gibi pro 4k yaması falan çıkmışsada pürüzsüz min. 30fps grafiklerinde ve kaplamalarda ortaya çıkıyor. zaten pürüzsüz 4k gibi grafikler 1080p de oynarken cihaz fanı homurdanmaya başlıyor, kaplanın mağaradan sesinin yankılandığını duyuyorsunsecond son, syndicate gibi. açıkçası high end. pc kalitesini yaşatıyor pro. karşılaşma videolarında fark gözden kaçacak kadar azaldı pro ile.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler mağaralardaki yarasalarını nasıl atlatırım. Belimizdeki lambayı kullanamıyorum hangi tuşlara basmam lazım? Acilinden cevaplarsanız sevinirim serinin diğer oyunuda bekliyor beni :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.