Bildirim
Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (51. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mactavish-
quote:
Orijinalden alıntı: cemoktem
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
quote:
quote:
Sonuç olarak kaplama kalitesi ve görüş mesafesi Crysis de daha iyi. Aradan neredeyse 2 sene geçti.Bir zahmet Cod yeni teknoloji kullansın artık.
Konsollar yeni nesle geçemeden eskidi. Ne yazık ki durum böyle. En iyi görselliği konsol tarafında God of War 4'ten bekliyorum.Onun daha ötesine de geçilemez artık.
Uncharted 4 den gameplay geldiğinde gorusecegiz.
o zamana kadar Assasin's Creed 6 falan çıkar.Yine Pc daha iyi olur
Gecmis nesilde hangi Ac Uncharted 3 den iyi oldu ki Uncharted 4 u gececek Ac cikacak.
Hadi onuda gectim nasil pc daha iyi oluyor bu oyun yok mu ps4 de ? Pc ile karsilastirmalarina bakiyorum fark yok nerdeyse.
Karşılaştırmalara pek inanma hocam ikisini de eline alıp oynadığın zaman pc nin farkı çok açık görülüyor. Videolardan ben de fark görmüyorum.
Video degil hocam paylasilmis ss ler var.
Pc farkini gorus mesafesinde ve biraz daha temiz goruntude koyar anca cok fark olmaz.
Ps4 e almadan önce pc de denedigim oyunlar oluyor mesela karsilastiriyorum yani.
Ac de cuvallar ama benim pc islemciden onu deneme sansim yok çünkü ps4 ede alamayacagim.
Ama sundan çok eminim her oyunda nasilsa farklar bundada boyle olacak.
900p ve 1080p bi fark yaratıcaktır. Eğer pc de max ayarlara alırsak ben fark oluşacağını düşünüyorum. Tabi daha denemedim. 780 ti ile oynadıktan sonra ps4 te de bakıcam anca o zaman belli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sonuç olarak kaplama kalitesi ve görüş mesafesi Crysis de daha iyi. Aradan neredeyse 2 sene geçti.Bir zahmet Cod yeni teknoloji kullansın artık.
Konsollar yeni nesle geçemeden eskidi. Ne yazık ki durum böyle. En iyi görselliği konsol tarafında God of War 4'ten bekliyorum.Onun daha ötesine de geçilemez artık.
Uncharted 4 den gameplay geldiğinde gorusecegiz.
o zamana kadar Assasin's Creed 6 falan çıkar.Yine Pc daha iyi olur
Gecmis nesilde hangi Ac Uncharted 3 den iyi oldu ki Uncharted 4 u gececek Ac cikacak.
Hadi onuda gectim nasil pc daha iyi oluyor bu oyun yok mu ps4 de ? Pc ile karsilastirmalarina bakiyorum fark yok nerdeyse.
Karşılaştırmalara pek inanma hocam ikisini de eline alıp oynadığın zaman pc nin farkı çok açık görülüyor. Videolardan ben de fark görmüyorum.
Video degil hocam paylasilmis ss ler var.
Pc farkini gorus mesafesinde ve biraz daha temiz goruntude koyar anca cok fark olmaz.
Ps4 e almadan önce pc de denedigim oyunlar oluyor mesela karsilastiriyorum yani.
Ac de cuvallar ama benim pc islemciden onu deneme sansim yok çünkü ps4 ede alamayacagim.
Ama sundan çok eminim her oyunda nasilsa farklar bundada boyle olacak.
900p ve 1080p bi fark yaratıcaktır. Eğer pc de max ayarlara alırsak ben fark oluşacağını düşünüyorum. Tabi daha denemedim. 780 ti ile oynadıktan sonra ps4 te de bakıcam anca o zaman belli olur
900p 1080p farki monitor de biraz fark oluyor ama tv de fark yok hiç.
Ultra da belirli farklar olmasi lazim aslinda anca konsol fiyatindaki kart oynatiyor deneyenler pek fark yok diyordu pc ile konsol ama bilmiyorum kendim de gormek istiyorum.
-
Buglar olmasaydı ve optimizasyon iyi olsaydı yılın en iyi oyunu seçilebilirdi veya GTA 5 ile zirveyi zorlardı. Bir de Arno'ya sert bir karakter olacak dememişler miydi? Ben oyunda öyle birisine rastlamadım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum oyunda kullanılan ve "bakın ne güzel yapmışımız" dedirten grafik teknolojilerinin çoğu NVIDIA kart istiyor.
http://www.geforce.com/whats-new/guides/assassins-creed-unity-graphics-and-performance-guide
Bak linke, oyundaki neredeyse her detay NVIDIA istiyor. Zaten bu tür nvidia gameworks kullanan oyunlarda bu hep böyle olmuştur. En iyi grafik kalitesi için nvidia kart şart oluyor bu oyunlarda.
AMD tarafındaki oyunlarda böyle değil ama.. bf4 te birdfx mi neydi o vardı nvididada çalışıyordu.. tomb raiderda tressfx vardı yine çalışıyordu.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 12 Kasım 2014; 16:41:03 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tiny Titan
Becnhmark sonuçları geldi çok iç açıcı gerçekten
http://gamegpu.ru/images/remote/http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Assassins_Creed_Unity-test-ac_1920.jpg
http://gamegpu.ru/images/remote/http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Assassins_Creed_Unity-test-ac_1920_msaa.jpg
r9 290 50 fps bence iyi ... bu arada adamlar sliler ile test etmişler ...
-
Hocam iyide bu adamlar anlık düşmeleri göz ardı ediyolar genelde oyun zaten bu ayarlarda çalışıyor sorun ani düşmeler onun için patch beklemek en mantıklısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 12 Kasım 2014; 17:13:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tiny Titan
Hocam iyide bu adamlar anlık düşmeleri göz ardı ediyolar genelde oyun zaten bu ayarlarda çalışıyor sorun ani düşmeler bence onun için patch beklemek en mantıklısı
Patch bekleyene kadar gta v çıkar onu oynarız ... ben bugun steame açılsın oynamaya başlar 2-3 güne bittirim oyunda biter benim için.Multisi iyi değilse...Zaten mekanıpek beğenmedim sadece paris ac3 de ne güzel doğada geçiyordu ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 12 Kasım 2014; 17:15:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Daniel Faraday
quote:
Orijinalden alıntı: bagavir
Arkadaşlar bu sistem oyunu çalıştırır mı?
i7 2.8 işlemci
4 gb ram
2 gb gt550m ekran kartı
?????
imkanı yok hocam açamazsın
gtx 650 ti boost ne performans verecek onu merak ediyorum
i7
16gb ram
Gtx765m?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RadioheadTR
quote:
quote:
i7 2.8 işlemci
4 gb ram
2 gb gt550m ekran kartı
?????
i7
16gb ram
Gtx765m?
High civari oynarsiniz hocam
quote:
quote:
quote:
quote:
i7 2.8 işlemci
4 gb ram
2 gb gt550m ekran kartı
?????
i7
16gb ram
Gtx765m?
Hocam geçen gtx 650, 765mden daha iyi demişlerdi
-
i5 3.4 ghz 8gb ddr3 ram 2gb gtx 760 ? -
Arkadaşlar laptopta deneyen var mı ? Bazı yerlerde desteklemiyor yazıyorda . -
quote:
quote:
quote:
quote:
i7 2.8 işlemci
4 gb ram
2 gb gt550m ekran kartı
?????
i7
16gb ram
Gtx765m?
Gtx 850m Low?
-
Beyler soracağınıza minimum gereksinimlere falan baksanız ya:S
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
Beyler soracağınıza minimum gereksinimlere falan baksanız ya:S
Laptop için minimum gereksinimleri söyleseler sormayız
Hocam grafik konusunda pc ile ps4 ü bu denli karşılaştırmanın pek bir anlamı yok, pc her zaman önde olacaktır lakin exc. oyunların kalitesi de ortada, driveclub gibi bir oyun pc de yok mesela, ubi istese unity yi de ps4 te 1080p 30 fps olarak ayarlardı ama ne gerek var tabi!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 12 Kasım 2014; 18:13:35 >
arkadaşlar aral'dan alıpta siparişi kargoya verilen var mı? -
Şu video güzel çok yeni animasyonlarla, oynanışla, grafiklerle ilgili baya fikir veriyor. Hemde son ayarlarda ve sabit 60 fps, 980 SLI ile bir zahmet tabi Spoiler yok ayrıca videoda rahatça izleyebilirsiniz, 1080p60'ta izlemenizi tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 12 Kasım 2014; 18:59:57 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X