Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loth

quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

Ben bir mantık hatası farkettim oyunda. Oyun Fransız İhtilalini konu alıyor. Suikastçiler de Fransanın kralına düşman, yani ihtilal yanlısı. Suikastçilerin düşmanı tapınakçılar. Tapınakçılar= İlluminati. Ancak Fransız İhtilali İlluminati tarafından yaptırılmıştır.Çünkü İlluminati krallıkları yani monarşiyi yıkmayı planlamıştır.. Hatta ihtilalden sonra yazılan İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirisinin resmine bakarsanız İlluminatinin simgesini yani üçgen-göz'ü görürsünüz. O halde suikastçilerin ihtilale karşı olması gerekmez miydi?

Acun Ilıcalı da illmuniate üyesiymiş. Bob Dylan Trabzonluymuş.

Yahu nereden okuyorsunuz böyle şeyleri, kaynak gösterir misiniz ? Fransız ihtilalini illuminati yaptığına dair bir kaynağınız var mı ?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6c/Declaration_of_the_Rights_of_Man_and_of_the_Citizen_in_1789.jpg

İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirisi. 1789'da yani Fransız İhtilalinden hemen sonra yayınlanıyor. Üsttekinin neyin simgesi olduğu malum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mizyaz

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Aynı hatayı tekrar yapmazlar mı? Adamlar WD'nin üstüne akıllanmayıp bir de Division'da bile downgrade yapmışlar dostum sen neyden bahsediyorsun.

Division da downgrade yokki

Var hocam fazlasıyla var hem de.
  • Çok güzel görünüyorda sistem yetmezki buna.Ah şimdi konsol olacaktı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loth

quote:

Ben bir mantık hatası farkettim oyunda. Oyun Fransız İhtilalini konu alıyor. Suikastçiler de Fransanın kralına düşman, yani ihtilal yanlısı. Suikastçilerin düşmanı tapınakçılar. Tapınakçılar= İlluminati. Ancak Fransız İhtilali İlluminati tarafından yaptırılmıştır.Çünkü İlluminati krallıkları yani monarşiyi yıkmayı planlamıştır.. Hatta ihtilalden sonra yazılan İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirisinin resmine bakarsanız İlluminatinin simgesini yani üçgen-göz'ü görürsünüz. O halde suikastçilerin ihtilale karşı olması gerekmez miydi?

Acun Ilıcalı da illmuniate üyesiymiş. Bob Dylan Trabzonluymuş.

Yahu nereden okuyorsunuz böyle şeyleri, kaynak gösterir misiniz ? Fransız ihtilalini illuminati yaptığına dair bir kaynağınız var mı ?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6c/Declaration_of_the_Rights_of_Man_and_of_the_Citizen_in_1789.jpg

İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirisi. 1789'da yani Fransız İhtilalinden hemen sonra yayınlanıyor. Üsttekinin neyin simgesi olduğu malum.

Dostum sabahlara kadar konuşuruz, 1 doların üzerindeki işaretleri, 11 eylülü, waterloo savaşı vs...
    Bence bu illuminati algısı ile bunlar ön plana çıkartılıp, bir kısmı meşgul etmek için de kullanılıyor. Neyse bunun yeri burası değil, bunu ayrı konuşmak lazım. Evet, bu arada bahsettiğin hususu ele alacak olursak oyunda böyle bir mantık hatası mevcut.

• Suikastçilerimiz genellikle kendi taraflarında oluyor, Templarlar veya karşıt görüşlüler her yerden çıkabilirler. Kralın emrindeki bir kaç templara karşı savaşıyor olabilirler sadece veya belli bir yerdeki elmayı ele geçirmek için uğraşıyor olabilirler. Bütün ayaklanmada katkısı olduğunu düşünmüyorum bizimkilerin, işlerini yapmak için sadece paravan olarak kullanıyorlar bence. Arada zor durumda olan yerel halka biraz yardım ediyor olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Suikastçilerimiz genellikle kendi taraflarında oluyor, Templarlar veya karşıt görüşlüler her yerden çıkabilirler. Kralın emrindeki bir kaç templara karşı savaşıyor olabilirler sadece veya belli bir yerdeki elmayı ele geçirmek için uğraşıyor olabilirler. Bütün ayaklanmada katkısı olduğunu düşünmüyorum bizimkilerin, işlerini yapmak için sadece paravan olarak kullanıyorlar bence. Arada zor durumda olan yerel halka biraz yardım ediyor olabilirler.

Ayaklanmayı başlatan değil, ayaklanmanın arkasındaki gerçek gücü ortaya çıkarma amaçlı hareket ettiğini; tanıtım videosundan zaten anlıyoruz hocam.

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mizyaz

quote:

Aynı hatayı tekrar yapmazlar mı? Adamlar WD'nin üstüne akıllanmayıp bir de Division'da bile downgrade yapmışlar dostum sen neyden bahsediyorsun.

Division da downgrade yokki

Var hocam fazlasıyla var hem de.

Xbox One oynanış videosuydu o yanılmıyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Hocam benimde dediğim sözde AC 3 ekibi zaten AC 1-2 ekibiydi. Ve o oyunu çoğu kişi sevmedi. O halde AC 3'den bir sürü kişinin Unity'de çalışıyor olması lazım. Bu ekip durumlarına takılmayın Ubisoft'ta. Diğer firmalar gibi değil adamlar bir tane şirket dna'sı belirlemişler her oyuna onu uyguluyorlar. Şu ekip bu ekip fark etmiyor hiç.

Velhasıl demek istediğim insanların oyunda görmek istedikleri şeyi anlayan bir ekip geri dönüyor oyun yapımına. Mesela Alex Amancio ubiblog'a verdiği röportajda dedi ki; "Evet Arno önceki suikastçılar kadar hatta daha da güçlü. Ama artık gerçekçi olmamız lazım bu yüzden oyunu zorlaştırdık. Siz bir suikastçınız rambo değil."

Son iki oyunda iyice warrior olmuştuk Ve başka bir dediği şey de oyunun tekrar seriye uygun bir mekana dönmesi. Kendileri de farkındalardı amerika ve korsan olayının gereksiz olduğunun. Ama para işte, belki de en çok satan oyunlar seriyle en alakasız oyunlardı.

• armutyus A kullanıcısına yanıt
    Anladım katılıyorum kesinlikle. Aslında Unity için dedikleri şeyler serinin ilk oyunlarında bile yoktu. Mesela stealth ilk oyundan beri hep zayıftı gözümde. Dövüş sistemide aynı. Bu oyunda geliştiriyorlar. Tabi uzun süre aldı geliştirmeleri. Söyledikleri ve gösterdikleri herşey çok iyi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Anladım katılıyorum kesinlikle. Aslında Unity için dedikleri şeyler serinin ilk oyunlarında bile yoktu. Mesela stealth ilk oyundan beri hep zayıftı gözümde. Dövüş sistemide aynı. Bu oyunda geliştiriyorlar. Tabi uzun süre aldı geliştirmeleri. Söyledikleri ve gösterdikleri herşey çok iyi duruyor.

AC:II'den sonra; 2010'da Brotherhood konusunda; ağzımız açık yenilikleri konuşuyorduk; ne çabuk geçiyor zaman hocam
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Şimdi bakınca Brotherhood zamanında multiplayer kısmının Unity gibi olmasını istiyordum. 4 yıl sonra istediğim haliyle geliyor. Oynarız artık beraber.
  • Umarım @archVillain

Keyifli akşamlar, iyi forumlar dilerim;
  • Cinematic icinde calan muzigin ismi nedir acaba bilenininz varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Cinematic icinde calan muzigin ismi nedir acaba bilenininz varmi

Lorde - Everybody Wants To Rule the World
  • ne zaman çıkıyor ya çatladım meraktan çıkması lazım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetov1907

ne zaman çıkıyor ya çatladım meraktan çıkması lazım ama

Ne ne zaman çıkıyor?
  • Kasım falan sanırım hep öyle çıkıyor diye hatırlıyorum

• quote:

Bu arada 3. ve 4. oyunu beğenmediğim için oynamadım. Sizce Unity güzel bir oyun olacak mı?

Geç oldu cevaplamak ama zaten devrimin arkasındaki güç hakkındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışıyormuş Arno. Yani mantık hatası yokmuş.

Bence alınır bu oyun. Bayağı bayağı alınır hem de. 3 ve 4'te sapıttılar bayağı ama bu sefer başaracaklar gibi.

• Grafikleri gerçekten de çok iyi görünüyor. Daha gerçekçi ve çeşitli animasyonların eklenmesi de hoş olmuş. Ama özellikle çevre detayında büyük bir artış olmuş. Umarım optimizasyonunu iyi yaparlar.

• co op sistemi nasıl oluyor ben tam çözemedim? anlatayayım yanlışlarımı düzeltin dostllar
    normal oyuna giricez single co-op seçicez sonra benim kayıtlı oyunumdan görev mi yapıcaz 4 kişi böyle mi olacak? birde şu geldi aklıma sonuçta bi internet bağlantısı gerektirecek co op( eğer düşündüğüm gibiyse) lag-loss sorunları olur mu diğer bağlanan arkadaşlarda ?

olayı tamamen yanlış anlamış olabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.