Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belirli bir mission üzerine kurulu olarak, single mod haricinde ayrıyetten Co-op görevleri olacak @*No Fear*. Önceki multiplayer sisteminin aksine; bir senaryo ve ortak amaç dahilinde ilerleyen bir sistem olacak.
  • dediğim gibi bağlanan arkadaşlarla aramızda lag sorunu olur mu sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *No Fear*

dediğim gibi bağlanan arkadaşlarla aramızda lag sorunu olur mu sence ?

Tamamen mevcut internet bağlantınızla alakalı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: *No Fear*

dediğim gibi bağlanan arkadaşlarla aramızda lag sorunu olur mu sence ?

Tamamen mevcut internet bağlantınızla alakalı bir durum.

hayırlısı o zaman hacım
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    AC serisinin oyle bir konusu var ki her doneme ve tarihteki buyuk olaylara baglanabilir, Ubisoft'un onu bu yuzden acik.

Son donemlerde ise zaten korsan temasina elestiri ve ikinci oyunun dinamiklerinde bir oyun isteniyordu. Adamlarda bunu Fransiz Ihtilali uzerinden yapiyorlar diyecek birsey yok muthis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC:Unity'den bahsediyorum hocam etrafımdaki hiç bir yerde bulamadım bende çıkmadı sonucunu çıkardım çok istediğimiz bir oyun 4 arkadaş bu oyunu bekliyoruz oyun elimize geçse elden ele hallederiz
  • 4 arkadaş beklemenizin sebebi Co-op ise eğer, maalesef 4 ayrı orijinal oyun gerekecek @ahmetov1907.
  • Evet co op için bekliyordum hocam aynı koddan oynamıyoruz dimi hiç aklıma gelmemişti 4 ayrı kod 4 ayrı oyun inşallah alırız ya bilgi için teşekkürler üzüldüm tüh görüyomusun 4 kişi akıl edemedik yahu
  • Oyunun çıkmasına epey vakit var, şimdiden ufak ufak birikim yapmaya başlarsanız; problem olmaz diye düşünüyorum @ahmetov1907.

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetov1907

ne zaman çıkıyor ya çatladım meraktan çıkması lazım ama

Ne ne zaman çıkıyor?

28 ekimde çıkacak deniliyor.
  • İlk defa AC oyununu merakla bekliyorum. Umarım Ubisoft yine hayal kırıklığına uğratmaz bizi.

PC de yine çektirir bu oyun PS4 de oynamak en mantıklısı görünüyor. Hele nvdia anlaşması sağolsun AMD kartları iyicene bitirdi.
  • senaryosu coop oynanmadığını öğrenince üzdü keşke oynansaydı
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Haklısınız 28 ekim tarihini vermişler daha çok varmış hallederiz rahatlıkla bende temmuz ağustos diye hesaplıyordum yanılmışım senaryonun co-op oynanmaması kötü ama yinede 4 assassin bir şekilde bir araya gelecek bu bize yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetov1907

Haklısınız 28 ekim tarihini vermişler daha çok varmış hallederiz rahatlıkla bende temmuz ağustos diye hesaplıyordum yanılmışım senaryonun co-op oynanmaması kötü ama yinede 4 assassin bir şekilde bir araya gelecek bu bize yeter

Hocam pc de oynayacaksanız 28 ekim oluyor size 28 Kasım o yüzden rahat olun o zamana kadar günde 1 lira atmanız fazlasıyla yeterli olur

• Gençler Unity için uygun bir işlemci kaç TL civarında olabilir?

• Sadece yeni nesile mi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Sadece yeni nesile mi geliyor

Maalesef öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Sadece yeni nesile mi geliyor

Bir önceki nesil içinde comet diye ayrı bir oyun gelecekAma farklı hikaye tabiki.
  • Ezio'nun 555.doğum günü. Büyük üstadı saygıyla anıyor ve sizi alttaki videoyla baş başa bırakıyoruz.

• arkadaşlar acaba sistem gereksinimleri ne olacak?

bi bilginiz varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.