Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaysimit

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Daha yakın tarih olacağı kesin gibiyse Fransız Devrimi'ni yapsınlar bari

hocam e3 fuarında fransız ihtilalinin konu alacaklarını açıkladılar müneccim misin sen ya :D

Hocam tarihteki en önemli olaylardan biri olan İhtilal'i bir şekilde zaten yapmaları gerekiyordu,bu oyunda oldu iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

aslında biri bizim aileyi katletse falan.sonra biz intikamımızı almak için ninja olsak.Sonra bir sensei ()bize doğru yolu gösterse ve daha büyük bir amaca hizmet etmenin önemini anlatsa.Bizde assasin olsak.Ama bu assasin olma süresi 4-5 saati bulsa falan...
    tabi bu oyun uzakdoğuda geçerse olabilecek bişey

Kardes ac2 var bilin mi

benim dediğim az bişey farklı

• Sokaktaki insanların çokluğu bitirdi beyler beni
  • Ya aslında yıl artık çok geç ama adam akıllı yay kullanamadık oyunda black flag ı oynama fırsatım olmadı ama a c 3 te ok atma sistemi iyi değildi Brotherhood da Crossbow kullanır gibi otomatik nişan otomatik ateş hiç zevk vermiyor adam gibi yayı gerdiğimiz nişan aldığımız bir sistem olsa çok iyi olurdu uzaktan sessiz suikastler için hani tabanca için bunu diyemem oyunu yavaşlatır ama uzaktan kullanılacak yay için böyle bir sistem olmalı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

Ya aslında yıl artık çok geç ama adam akıllı yay kullanamadık oyunda black flag ı oynama fırsatım olmadı ama a c 3 te ok atma sistemi iyi değildi Brotherhood da Crossbow kullanır gibi otomatik nişan otomatik ateş hiç zevk vermiyor adam gibi yayı gerdiğimiz nişan aldığımız bir sistem olsa çok iyi olurdu uzaktan sessiz suikastler için hani tabanca için bunu diyemem oyunu yavaşlatır ama uzaktan kullanılacak yay için böyle bir sistem olmalı bence

Ben, serinin bir yerden sonra geriye dönüş yapacağını düşünüyorum. Çünkü işlenmesi gereken çok konu, oyuna eklenmesi gereken çok özellik ve tarihte çok önemli dönemler mevcut. Muhtemelen o oyunlarda görürüz diye umuyorum.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Hocam stealth mod bile yeni geliyor böyle bir saçmalık yok oyunun adı Assassin's Creed ama stealth mod 7. Oyunda geliyor böyle bir şey olabilir mi ya ? hani aynı Ubisoft Splinter Cell i yapmasa tamam diyeceğim hatta onun kadar iyi olmasına bile gerek yoktu doğru düzgün duvarların arkasına saklanabilsek yeterdi.

• Teknik açıdan epey yavaş ilerliyor oyun, o konuda haklısınız. Ekseriyetle şikayet edilen dövüş sistemi, oyunun kolaylığı gibi şeyler de bir yana; stealth özelliğinin henüz eklenecek olması; önceki oyunlar adına gerçekten büyük kayıp.

@sroad
  • Oyundaki önemli gelişmelerin yavaş aktarılmasının sebebini, tıpkı Call of duty yapımcılarındaki yeni motora geçmemelerine benzetiyorum.Sebebi bence Ubisoft uzun bir senaryo yazdı ve sırf Assasian Creed yapımı için departman oluşturdu,belkide yeni oyuna başladılar hatta bir sonrakininde sonrasının kaba taslak alt yapısını hazırlıyorlardır.her sene oyun cikardıklarından dolayı zaman çok değerli ve sistemi aksatmadan küçük geliştirmeler ile ilerliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Bence her yıl saçma sapan bir oyun yapacaklarına adam gibi 2 yılda bir üzerine düzgün bir şeyler katmış halde yapsalar çok daha iyi olacak bakın hitman bu konunun en iyi örneği 6 yıl sonra çıktı ama değdi gerçekten

• Ben bir mantık hatası farkettim oyunda. Oyun Fransız İhtilalini konu alıyor. Suikastçiler de Fransanın kralına düşman, yani ihtilal yanlısı. Suikastçilerin düşmanı tapınakçılar. Tapınakçılar= İlluminati. Ancak Fransız İhtilali İlluminati tarafından yaptırılmıştır.Çünkü İlluminati krallıkları yani monarşiyi yıkmayı planlamıştır.. Hatta ihtilalden sonra yazılan İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirisinin resmine bakarsanız İlluminatinin simgesini yani üçgen-göz'ü görürsünüz. O halde suikastçilerin ihtilale karşı olması gerekmez miydi?

Bu arada 3. ve 4. oyunu beğenmediğim için oynamadım. Sizce Unity güzel bir oyun olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxaaxx -- 12 Haziran 2014; 0:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

Ben bir mantık hatası farkettim oyunda. Oyun Fransız İhtilalini konu alıyor. Suikastçiler de Fransanın kralına düşman, yani ihtilal yanlısı. Suikastçilerin düşmanı tapınakçılar. Tapınakçılar= İlluminati. Ancak Fransız İhtilali İlluminati tarafından yaptırılmıştır.Çünkü İlluminati krallıkları yani monarşiyi yıkmayı planlamıştır.. Hatta ihtilalden sonra yazılan İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirisinin resmine bakarsanız İlluminatinin simgesini yani üçgen-göz'ü görürsünüz. O halde suikastçilerin ihtilale karşı olması gerekmez miydi?

Bu arada 3. ve 4. oyunu beğenmediğim için oynamadım. Sizce Unity güzel bir oyun olacak mı?

AC3te de benzer durum vardı. Amerikan devrimine yardım ediyorduk Connor ile ama Tapınakçılar da aynı olayın içindeydi.

Burada da benzer bir olay var. Bir yere kadar düşmanlar aynı gidecektir ama sonra çakışacaklardır. Oyunu oynayınca kalmayacaktır sorun. AC3 duyurulduğunda ben de öyle bir mantıksızlık olacak demiştim ama hikayeyi güzel ayarlamışlardı. Unity'de de öyle olacaktır.

Ek: Ayrıca Unity'nin en iyisi olacağını düşünüyorum çünkü Ubisoft Fransız bir firma ve oyun Fransa'da geçecek :) Bunun yanında Unity'yi yapan ekip AC2, brotherhood, revelations ekibi. Ve henüz kesinleşmedi ama Arno için de Ezio gibi 2-3 oyun yapacaklar sanırsam. Yani benim görüşüm Arno'nun Ezio'yu geçeceği yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 12 Haziran 2014; 1:19:39 >

• Hadi insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

Bunun yanında Unity'yi yapan ekip AC2, brotherhood, revelations ekibi.

AC3'ü yapan ekip AC1-2-Brotherhood'u yapan ekipti. Revelations'ıda başka bir ekip yapmıştı. E bu durumda Unity'yi yapanlar Revelations ekibi mi yoksa AC 1-2-Bro-3'ü yapan ekip mi?

İşin aslı Ubisoft'ta belirgin ekipler yok. Projelere göre adam dağıtıyorlar. Olaya Ubisoft Montreal olarak bakın. Unity'de daha Far Cry'dan, Splinter Cell'den kaç kişi çalışıyordur kim bilir.
  • Aynı hatayı tekrar yapmazlar mı? Adamlar WD'nin üstüne akıllanmayıp bir de Division'da bile downgrade yapmışlar dostum sen neyden bahsediyorsun.
  • Rüzgar efekti gibi ufak değişiklikler dışında, WD'da downgrade falan yapılmadı. Unity'de grafikler aynen böyle olacak, hayal aleminde yaşamaya devam edin siz. The Division'un oynanış videoları bile daha yayınlanmadı.
  • Division da ben pek göremedim fark, umarım yemezde şu haliyle çıkarsa oyun cidden bana göre mükemmel olur. Ama ubisoft işte insan güvenemiyor. WD rüzgar efekti dışında baya bir düşüş var videolara göre ama güzel gene bence gayet iyi ama insan o videolardaki dediğin gibi rüzgar toz duman efeklerini kaldırmaları baya üzdü beni. Halada yamayı bekliyorum az daha sorunsuz oynamak için.

Unity de cidden WD ye benzeme var hatta WD yi oynarken sık sık dedğim şeydi, yazmıştım da yeni oyuna skill ve cover sistemi gelirse gerçekten çok iyi olur diye, zaten daha en başından yapmaları gereken birşeydi bu sefer multinin de olmaması isabet olmuş sıkıcıydı ya belli bri süre sonra bayıyordu, bu sefer baya iyi geliyor gibi hadi hayırlısı. WD gibi 70 80 TL arası gelirse acımam paraya alırım. Aral korkutmuyor değil eğer 140 liradan gelirse hayal olur, makul fiyattan çıkar umarım ubisoft oyunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

Bunun yanında Unity'yi yapan ekip AC2, brotherhood, revelations ekibi.

AC3'ü yapan ekip AC1-2-Brotherhood'u yapan ekipti. Revelations'ıda başka bir ekip yapmıştı. E bu durumda Unity'yi yapanlar Revelations ekibi mi yoksa AC 1-2-Bro-3'ü yapan ekip mi?

İşin aslı Ubisoft'ta belirgin ekipler yok. Projelere göre adam dağıtıyorlar. Olaya Ubisoft Montreal olarak bakın. Unity'de daha Far Cry'dan, Splinter Cell'den kaç kişi çalışıyordur kim bilir.

Tüm ekip komple aynı değil zaten, oradan da var buradanda var. AC3-4 ekibi değil yani demek istediğim.

• Aral coştu son seferde ama Playstore yüzümüzü güldürdü sonlara doğru. 53 e almıştım kayıt indirimi ile. Aynı olay olursa düşünmeden alırım bende.
  • armutyus A kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde dediğim sözde AC 3 ekibi zaten AC 1-2 ekibiydi. Ve o oyunu çoğu kişi sevmedi. O halde AC 3'den bir sürü kişinin Unity'de çalışıyor olması lazım. Bu ekip durumlarına takılmayın Ubisoft'ta. Diğer firmalar gibi değil adamlar bir tane şirket dna'sı belirlemişler her oyuna onu uyguluyorlar. Şu ekip bu ekip fark etmiyor hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

Ben bir mantık hatası farkettim oyunda. Oyun Fransız İhtilalini konu alıyor. Suikastçiler de Fransanın kralına düşman, yani ihtilal yanlısı. Suikastçilerin düşmanı tapınakçılar. Tapınakçılar= İlluminati. Ancak Fransız İhtilali İlluminati tarafından yaptırılmıştır.Çünkü İlluminati krallıkları yani monarşiyi yıkmayı planlamıştır.. Hatta ihtilalden sonra yazılan İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirisinin resmine bakarsanız İlluminatinin simgesini yani üçgen-göz'ü görürsünüz. O halde suikastçilerin ihtilale karşı olması gerekmez miydi?

Acun Ilıcalı da illmuniate üyesiymiş. Bob Dylan Trabzonluymuş.

Yahu nereden okuyorsunuz böyle şeyleri, kaynak gösterir misiniz ? Fransız ihtilalini illuminati yaptığına dair bir kaynağınız var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.