Şimdi Ara

Assassin's Creed ''The Truth'' ile ilgili fikirlerimizi tartışalım (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
13
Favori
46.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yeni ac istanbulda geccek galiba 4. flash vidyoyu yayınladılar
  • 1 dil bir insan, 2 dil 2 insan:) oyunu bitireli onca zaman oldu ama bu başlığı görüp nedir ne değildir diyerek okumaya başladığımda oyundan doğru düzgün hiç birşey anlayamadığımı farkettim. Lise yıllarında öğrendiğimiz ingilizce'nin üzerine birazda üniversite yıllarındakini koyup, yıllardır müptelası olduğumuz divx film kültürü eklenince kendimizi ingilizce biliyor sanmaya başlamıştık oysa bildiğimiz devede kulak değilmiş. Ne diyaloglar kaçırmışım oyunda şimdi daha iyi farkına varıyorum. Bu denli derin bir konu olduğunun farkında olmadan oyunu bitirmiş olmanın mahmurluğu var içimde:( Şuan ofisteyim önümde evrak ve fatura yığını ben donanımda esir Donanım ahalisini bir kez daha takdir ettim. Ye-iç-yat-öl felsefesinin dışında araştıran, körü körüne yaşamayan arkadaşlar görmek güzel:) Yorumların çok etkileyici özellikle ''FrozenTheCommando '' arkadaşım bravo diyorum. Ben daha çok okurum sizlerin yorumlarını ya sindire sindire gidiyorum şuan acele etmeden ama bir selam edeyim dedim:) Bu arada Erich von daniken okumuş arkadaşlar, (bende okudum zamanında bazı kitaplarını) sizlere ''History Channel's yapımı olan Ancient Aliens '' belgesel serisini izleminizi öneririm. Çokça adı geçiyor Erich amcamızın, çoğu bölümde röportajları da var, tarih öncesi insan ırkını köle olarak kullanan ve melezleştiren bir uzaylı ırktan da bahsediliyordu, adem ve havva hakkında birçok rivayet var, hatta kiliseye fena dokundurmuşlar bazı bölümlerde. Burda yazılan bir takım konuların işlendiğini hatırlıyorum sanırım 2. sezonda olmalı. Haftasonu tekrar bi ac:b yaparım ben bu kez anlayarak oynamanın verdiği heyacanla daha bir başka olucak:) Başlıktaki sıradışı ve değerli yorumları esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler. Darısı ac3'e diyorum ve umarım en azından tr altyazı desteği ile gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 16 Mayıs 2011; 12:14:33 >

Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir..!

• Assassin's Creed,istanbul olsaydı çok fena olurdu.

Denek16 bize "I am with you 'til the end. Find me in the darkness." demişti. Yani "Ben en sonuna kadar seninleyim. Beni karanlıkta bul." diyor.

ACIII, bizim Denek16'yı bulmamız üzerine mi olacak? Malum, Elma artık elimizde; Altaïr'e, Ezio'ya veya herhangi birine artık ihtiyacımız kalmadı? Ah, bir dakika! Denek16 bize "She... in Eden. Find Eve" dememiş miydi?

"O (kadın) Eden'da. Havva'yı bul."

Hmm... Durup biraz düşünelim şu Mu Kıtası/Atlantis/Yonaguni olayını. Bir saniye, bu üç kavramın hâlâ Dünya üzerinde kalıntıları olduğu rivayetleri ortalıkta dolaşmıyor mu?

"Havva'yı bul" ... Hmm... Eğer Denek16 hayattaysa, Minerva ve Juno bize zamanın ötesinde hükmedebiliyorsa, Havva hayattaysa... Zaman içinde seyahat edebilmiş olan Altaïr neden hayatta olmasın?

---

ACIII için hep "Amerika Kıtası'nın keşfi üzerine olacak!" derdim ben. Fakat şimdi Project Legacy sağolsun öğrendim ki Amerika'yla ilgili Eden Parçası olan "Kristal Kafatası" Giovanni Borgia tarafından keşfediliyor.
    Yine Project Legacy sağolsun öğrendik ki Hz.İsa'nın "Kefeni" oalrak adlandırılan, insanların yaralarını iyileştiren ama bunu yaparken aynı anda insanların zihinlerine hükmedebilen bir Eden Parçası daha var.

İşin güzel yanı ise; bir Assassin'den olma(Perotto Calderon), bir Borgia'dan doğma (Cesare'nin kızkardeşi Lucrezia Borgia) olan Giovanni, sakat bir bebek olarak doğmuş, babası tarafından "Kefen" yardımıyla hayata tutunabilmiş bir insan. Aynı zamanda Giovanni daha küçücük bir çocukken Elma'yı kullanarak maddesel şeyler "Yaratan" biriydi.

Hele ki bu Giovanni Borgia işini daha da karıştıran bir durum daha var, onu da yazmadan edemeyeceğim:
    Perotto Calderon, "Kefen" i Assassin Birliğinden almak için bütün kuralları çiğnemiş ve ölümü pahasına oğlunun hayatını kurtarmıştı. Calderon'un öğrencisi Francesco Vecellio öğretmeninin affedilmesi için çok uğraşmış ama bu uğraşları Birlik tarafından dinlenmemişti. Francesco Vecellio öğretmeninin infazını işleyen assassin birliğinin bir parçasıydı... Yıllar sonra Giovanni ailesinden kaçtığı gün, onu sokakta bulan Francesco Vecellio'dan başkası değildi.

Elma ile Kefen'in güçleri sağolsun; Perotto Calderon, oğlu Giovanni'nin bedeni üzerinden Francesco'ya onu affettiğini söyleyebilmiştir.

Şimdi düşünüyorum da, Juno'nun Desmond'un vücudunu kullanabilmesi, bununla aynı olay mı?

Ha birde Erudito var... Hem Project Legacy'de hem de Bortherhood'da mevcut kendisi.

---

Umarım yazımı beğenirsiniz. Eğer imla hatalarım olduysa affediniz? İyi sabahlar. (06:15)

Ne de olsa:
    ليس هناك ما هو صحيح ، كل شيء مسموح به,
    Nothing is True, Everything is Permitted
    Hiçbir şey doğru değil, her şeye izin vardır

karanlık dediği revelations daki black room mu acaba

• google a yonaguni-okinava kalıntıları yazdım ve acb:in sonundaki taşlara benzer bişey çıktı.

Assassin's Creed ''The Truth'' ile ilgili fikirlerimizi tartışalım
  • bugun amerıkan hastanesı acil servısıne gıttım bır rahatsızlıktan dolayı ve perdenın arkasında ac:12 yazıyordu aslında bu acil 12 nolu oda demek ama nedense bana hemen ac serisi ve 2012 yi anımsattı oyunla kafayı yemısım sanırım bırazcık:D

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

bugun amerıkan hastanesı acil servısıne gıttım bır rahatsızlıktan dolayı ve perdenın arkasında ac:12 yazıyordu aslında bu acil 12 nolu oda demek ama nedense bana hemen ac serisi ve 2012 yi anımsattı oyunla kafayı yemısım sanırım bırazcık:D

naptın yaw tesadüfün de bu kadarı olur.belki oyun seni kendine çekiyordur.yaw acaba bu konu geri anlanır mı.herkes revelations oyununu bekliyor galiba

Orijinalden alıntı: birman

quote:

bugun amerıkan hastanesı acil servısıne gıttım bır rahatsızlıktan dolayı ve perdenın arkasında ac:12 yazıyordu aslında bu acil 12 nolu oda demek ama nedense bana hemen ac serisi ve 2012 yi anımsattı oyunla kafayı yemısım sanırım bırazcık:D

naptın yaw tesadüfün de bu kadarı olur.belki oyun seni kendine çekiyordur.yaw acaba bu konu geri anlanır mı.herkes revelations oyununu bekliyor galiba

ah hocam ya ordan oraya zıplasak hoplasak ne guzel olurdu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: birman

quote:

ah hocam ya ordan oraya zıplasak hoplasak ne guzel olurdu

belki ben olsam senin yerinde yerlere para saçardım ezio gibi sonra bir de hastahanenin tepesine tırmanıp sembol arardım tabi sonra tımarhane bölümüne sevkederlerdi.

acaba bir 30 sene sonra oyunlar nasıl olacak.emnim gerçek hayatın simulasyonu gibi olur.torunlarım yaşadı

• Arkadaşlar assassins creed brotherhood da tturh da clustere baktığınızda anlamsız bir karıncalanma gibi görünüyör ama sağ alt köşeye dikkatle baktığınızda eve nin silüeti var.ve bi şeyler söylüyör çözemedim ama ingilizcem yetersiz.
  • İlk insanlık ekstra bir duyuya sahipti. Juno da bizi AC:Brotherhood'un sonunda bu duyuyla kontrol ediyordu. En azından çoğu tahmin böyle. Veya başka bir zaman ile iletişime geçebilmek olabilir. Desmond'da oyuna göre peygamber sayıldığından (Allahım ya bunu söylemekten nefret ediyorum ) dolayı onda bu duyu var. Ama normal bir peygamber olduğundan değil Juno'nun anlattığına göre özel bir şekilde tanrı tarafından seçilmiş. Juno, Desmond'a Lucy'i öldürttü çünkü Lucy bizim 6. hissimizi veya Juno bizi bir şekilde çok üstün diyor yani bizim bir 7. hissimiz olabilir (Eagle Sense ?!?!?!) bunları kullanmamızı önlüyordu. Bize o yol gösteriyordu ama bizim kendi yeteneklerimizi keşfetmek için kendi yolumuzu kendimiz çizmeliyiz. Juno'da bize bunun için Lucy'i öldürttü. Tamamdır artık yolumuz açıldı.

Şu 2 diyalog metnini Türkçe'ye çevirebilcek varmı?
    Minerva: (to Ezio) Greetings, prophet. It is good you have come. Let us see it. To give thanks.

Ezio shows the Apple of Eden to Minerva, who "scans" it.

Minerva: (to Desmond) We must speak.

Ezio: Who are you?

Minerva: (to Ezio) Many names. When I died, it was Minerva. Before that Merva, and Mera. And on and on. The others, too: Juno, who was before called Uni; Jupiter, who was before called Tinia.

Ezio: You are... gods.

Minerva: (laughs) No. Not gods. We simply came... before. Even when we walked the world, your kind struggled to understand our existence. We were more... advanced in time. Your minds were not yet ready. (turns to camera/Desmond) Still not, maybe never. No matter. You may not comprehend us. But you will comprehend our warning. You must.

Ezio: None of what you are saying makes sense.

Minerva: (to Ezio) Our words are not meant for you.

Ezio: What are you talking about? There is no one else here!

Minerva: Enough! I do not wish to speak with you, but through you. You are the prophet. You've played your part. You anchor him, but please be silent! That we may commune.

Minerva: (to Desmond) Listen. When we were still flesh, and our homes still whole, your kind betrayed us. We who made you. We who gave you life! We were strong. But you were many. And both of us craved war. So busy were we with earthly concerns, we failed to notice the heavens. And by the time we did... the world burned and naught remained but ash. It should have ended then and there. But we built you in our own image. We built you to survive. And so you did. Few were our numbers. Your kind and mine. It took sacrifice. Strength. Compassion. But we rebuilt. And as life returned to the world... We endeavored to ensure this tragedy would not be repeated.

But now we are dying. And time will work against us. Truth turned into myth and legend. What we build, misunderstood. Let my words preserve the message and make a record of our loss. But let my words also bring hope. You must find the other temples. Built by those who knew to turn away from war. They worked to protect us - to save us from the fire. If you can find them... If their work can be saved... so too might this world. Be quick, for time grows short. And guard against the Cross, for there are many who will stand in your way.

It is done. The message is delivered. We are gone from this world. All of us. We can do no more. The rest is up to you, Desmond.

Ezio: What? Who is Desmond? I don't understand! Please, wait! I have so many questions!

Minerva disappears.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Juno: We commit this space to the epilogue of our ending. Let it be found by he who is deemed worthy. Let it guide him. Let it shape his path forward. Let it save the world we left behind.

Desmond: Who are you?

After approaching the second hidden entrance.

Juno: In the beginning, we set our truths to parchment. To stone. To the memory of men. These proved impermanent things. Cleansed by fire. Cleansed by famine. Cleansed by flood. All the world is innocent once more. Innocent and ignorant.

After flipping the switch inside the Santa Maria Aracoeli.

Juno: We did not build them to be wise. And now they are our final, faulted hope. You are they. You possess the potential for understanding. But you broke our tools. Or turned them against one another. We have destroyed what we could. Sealed away what we could not. Most. Not all. And it does not take many to unwind the world. Here is a safe place. Eternal. To store objects. Words. Wisdom. But not life. Almost did we have the means. But time... time erodes us. We can distract him. We can see past him. Feint left when he strikes right. But his reach is so very long. His stamina unending. We cannot evade his grasp. Not forever.

After entering the vault beneath the Santa Maria Aracoeli
    Juno in The Vault.
    Added by Zac skywalker

Juno: A hundred years I might speak and still you would not know us. You with five senses. Us with six. The one we kept from you. To be safe. Now, you can never know. Only try. Grasp. You can SEE. SMELL. TASTE. TOUCH. HEAR. Knowledge has been blocked away. After, when the world became undone, we tried to pass it through the blood. Tried to join you with us. You see the blue shimmer. You hear the words. But you do not know! WE SHOULD HAVE LEFT YOU AS YOU WERE! It is hard to stay contained. Knowing as we do. We wait for you, Desmond. You will come here. You will activate it. You will know only when it is too late.

After activating the Apple

Desmond: What's happening? I can't move!

Juno: Your DNA communes with the Apple. You have activated it.

Desmond: Let me go!

Juno: On the 72nd day before the moment of awakening. You, birthed from our loins and the loins of our enemies. The end and the beginning, who we abhor and honor. The final journey commences. There is one who would accompany you through the gate. She lies not within our sight. The cross darkens the horizon.

Desmond: What are you doing?

Juno: The Path must be opened. You cannot escape your part in this. The scales shall be balanced.

Desmond: Stop. Please...

Juno: You know very little. We must guide you. Cease your struggle.

Desmond: No! (Desmond stabs Lucy in the stomach)

Juno: It is done. The way lies all before you. Only she remains to be found. Awaken the sixth. Go. ALONE!

Bu arada Juno ve Minerva:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 18 Mayıs 2011; 21:24:10 >

• arkadaşlar şu linke girerseniz altairin gerçek hayatı hakkında bilgiler var ve notting is true everytihng is permitted altair nizamülmülk ü öldürdüğünde ona söylediğii sözmüş okuyunca tüylerim diken diken oldu adam resmen gerçek yaşamış.
  • Bu oyunun tam olarak ne amaçla yapıldığını bilmiyorum ama zaten templars yani tapınakçılar, bugün masonik faaliyetler içinde olanlar. 2.oyun çıktığında ve oynadıktan sonra, eğer yeni bir oyun çıkarsa türkiyeyi konu alabilir diye düşünmüştüm. Çünkü oyun italya da geçiyor ve aslında derin devlet yapılanmasını anlatıyordu. Bu adamların hiçbir dinle ilgisi yoktur. Sadece hristiyanlığı emelleri doğrultusunda kullanmışlardır. Bunlar günümüze kadar uzanan olaylar. İtalya da çökertilen yapılanmayla Türkiye deki birbirine çok benziyor zaten. Çok garip bir oyun. Konu çok detaylı ama detayı siyasete girebileceği için yazmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 5 Haziran 2011; 11:50:38 >

Orijinalden alıntı: Modernova

İlk insanlık ekstra bir duyuya sahipti. Juno da bizi AC:Brotherhood'un sonunda bu duyuyla kontrol ediyordu. En azından çoğu tahmin böyle. Veya başka bir zaman ile iletişime geçebilmek olabilir. Desmond'da oyuna göre peygamber sayıldığından (Allahım ya bunu söylemekten nefret ediyorum ) dolayı onda bu duyu var. Ama normal bir peygamber olduğundan değil Juno'nun anlattığına göre özel bir şekilde tanrı tarafından seçilmiş. Juno, Desmond'a Lucy'i öldürttü çünkü Lucy bizim 6. hissimizi veya Juno bizi bir şekilde çok üstün diyor yani bizim bir 7. hissimiz olabilir (Eagle Sense ?!?!?!) bunları kullanmamızı önlüyordu. Bize o yol gösteriyordu ama bizim kendi yeteneklerimizi keşfetmek için kendi yolumuzu kendimiz çizmeliyiz. Juno'da bize bunun için Lucy'i öldürttü. Tamamdır artık yolumuz açıldı.

Şu 2 diyalog metnini Türkçe'ye çevirebilcek varmı?
    Minerva: (to Ezio) Greetings, prophet. It is good you have come. Let us see it. To give thanks.

Ezio shows the Apple of Eden to Minerva, who "scans" it.

Minerva: (to Desmond) We must speak.

Ezio: Who are you?

Minerva: (to Ezio) Many names. When I died, it was Minerva. Before that Merva, and Mera. And on and on. The others, too: Juno, who was before called Uni; Jupiter, who was before called Tinia.

Ezio: You are... gods.

Minerva: (laughs) No. Not gods. We simply came... before. Even when we walked the world, your kind struggled to understand our existence. We were more... advanced in time. Your minds were not yet ready. (turns to camera/Desmond) Still not, maybe never. No matter. You may not comprehend us. But you will comprehend our warning. You must.

Ezio: None of what you are saying makes sense.

Minerva: (to Ezio) Our words are not meant for you.

Ezio: What are you talking about? There is no one else here!

Minerva: Enough! I do not wish to speak with you, but through you. You are the prophet. You've played your part. You anchor him, but please be silent! That we may commune.

Minerva: (to Desmond) Listen. When we were still flesh, and our homes still whole, your kind betrayed us. We who made you. We who gave you life! We were strong. But you were many. And both of us craved war. So busy were we with earthly concerns, we failed to notice the heavens. And by the time we did... the world burned and naught remained but ash. It should have ended then and there. But we built you in our own image. We built you to survive. And so you did. Few were our numbers. Your kind and mine. It took sacrifice. Strength. Compassion. But we rebuilt. And as life returned to the world... We endeavored to ensure this tragedy would not be repeated.

But now we are dying. And time will work against us. Truth turned into myth and legend. What we build, misunderstood. Let my words preserve the message and make a record of our loss. But let my words also bring hope. You must find the other temples. Built by those who knew to turn away from war. They worked to protect us - to save us from the fire. If you can find them... If their work can be saved... so too might this world. Be quick, for time grows short. And guard against the Cross, for there are many who will stand in your way.

It is done. The message is delivered. We are gone from this world. All of us. We can do no more. The rest is up to you, Desmond.

Ezio: What? Who is Desmond? I don't understand! Please, wait! I have so many questions!

Minerva disappears.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Juno: We commit this space to the epilogue of our ending. Let it be found by he who is deemed worthy. Let it guide him. Let it shape his path forward. Let it save the world we left behind.

Desmond: Who are you?

After approaching the second hidden entrance.

Juno: In the beginning, we set our truths to parchment. To stone. To the memory of men. These proved impermanent things. Cleansed by fire. Cleansed by famine. Cleansed by flood. All the world is innocent once more. Innocent and ignorant.

After flipping the switch inside the Santa Maria Aracoeli.

Juno: We did not build them to be wise. And now they are our final, faulted hope. You are they. You possess the potential for understanding. But you broke our tools. Or turned them against one another. We have destroyed what we could. Sealed away what we could not. Most. Not all. And it does not take many to unwind the world. Here is a safe place. Eternal. To store objects. Words. Wisdom. But not life. Almost did we have the means. But time... time erodes us. We can distract him. We can see past him. Feint left when he strikes right. But his reach is so very long. His stamina unending. We cannot evade his grasp. Not forever.

After entering the vault beneath the Santa Maria Aracoeli
    Juno in The Vault.
    Added by Zac skywalker

Juno: A hundred years I might speak and still you would not know us. You with five senses. Us with six. The one we kept from you. To be safe. Now, you can never know. Only try. Grasp. You can SEE. SMELL. TASTE. TOUCH. HEAR. Knowledge has been blocked away. After, when the world became undone, we tried to pass it through the blood. Tried to join you with us. You see the blue shimmer. You hear the words. But you do not know! WE SHOULD HAVE LEFT YOU AS YOU WERE! It is hard to stay contained. Knowing as we do. We wait for you, Desmond. You will come here. You will activate it. You will know only when it is too late.

After activating the Apple

Desmond: What's happening? I can't move!

Juno: Your DNA communes with the Apple. You have activated it.

Desmond: Let me go!

Juno: On the 72nd day before the moment of awakening. You, birthed from our loins and the loins of our enemies. The end and the beginning, who we abhor and honor. The final journey commences. There is one who would accompany you through the gate. She lies not within our sight. The cross darkens the horizon.

Desmond: What are you doing?

Juno: The Path must be opened. You cannot escape your part in this. The scales shall be balanced.

Desmond: Stop. Please...

Juno: You know very little. We must guide you. Cease your struggle.

Desmond: No! (Desmond stabs Lucy in the stomach)

Juno: It is done. The way lies all before you. Only she remains to be found. Awaken the sixth. Go. ALONE!

Bu arada Juno ve Minerva:

Bu alıntıyla sayfayı rezil ettiğimin de farkındayım

Minerva:(Ezio'ya) Tebrikler, peygamber(?). Geldiğini görmek güzel. Hadi bize göster. Şükranını sunman için.

Ezio Apple of Eden'ı Minerva'ya gösterir, onu tarayan kişiye.

Minerva:(Desmond'a) Konuşmamız gerek.

Ezio: Sen kimsin?

Minerva:(Ezio'ya) Bir sürü adım var, Minerva'ydı ben öldüğümde. Ondan önce Merva, ve Mera. Ve devam etti. Diğerleri, de, Juno, önceden Uni denen; Jupiter, önceden Tinia denen.

Ezio: Sen ... tanrılarsın.

Minerva:(Güler), Hayır, Tanrı değil. Sadece geldik... önceden. Biz Dünya'da olduğumuzda bile, sizin türünüz bizim varoluşumuzu anlamakla uğraşıyordu. Biz daha... ilerdeydik zaman bakımından. Aklınız daha hazır değil. (Kamera Desmond'a döner) Hala değil, belki asla. Önemli değil, bizi kavrayamayabilirsiniz. Fakat uyarımızı kavrayacaksın. Mecbursun.

Ezio: Dediklerinin hiçbiri bir anlam ifade etmiyor.

Minerva:(Ezio'ya) Zaten söylediklerimiz sana yönelik değil.

Ezio:Sen neden bahsediyorsun? Burada başka kimse yok.

Minerva: Yeter. Sana konuşmayı ben istemedim, ama senle konuşmayı istedim(?). Sen peygambersin(?).Sen kendi kısmına yaptın. Sen ona aracılık ettin. Ama lütfen sessiz ol. Bu sayede konuşabiliriz.

Minerva:(Desmond'a) Dinle. Bizler canlıydık, ve evlerimiz hala bir bütündü. Türünüz bize ihanet etti. Biz sizi yarattık, biz size can verdik. Biz güçlüydük, fakat siz çoktunuz. Ve çoğumuz savaş istedi. Dünyasal meselerle çok ilgiliydik, cenneti bildirmek konusunu başaramadık. Ve yapamadığımız anda... Dünya yandı ve külden başka birşey kalmadı. Orada ve o anda bitmeliydi. Ama biz sizi kendi suretimizde yarattık. Hayatta kalmanız için. Ve siz de yaptınız. Sayımız azdı, sizin türünüz ve bizimki. Fedakarlık gerekti. Güç. Merhamet. Ama biz yeniden yaptık. Ve yaşam dünyaya dönünce, bu trajedinin tekrarlanmaması için uğraş verdik.

Fakat şimdi ölüyoruz. Zaman bize karşı işliyor. Gerçek mit ve efsanelere dönüştü. Yaptıklarımız, yanlış anlaşıldı. Sözlerim mesajımız saklar ve kaybımızın kaydıdır. Fakat sözlerimin umut getirmesine izin ver. Diğer tapınakçıları bulmak zorundasın. Bu savaştan dönen biri tarafından yapıldı. Bizi korumak için yapıldılar, ateşten korumak için. Eğer onları bulabilirsen, Eğer çalışmaları kurtarılabilirse, bu dünyada da olabilir(?). Hızlı ol, zaman tükeniyor. Ve Haç'a karşı olan korumalar, ve yolumuzda olan daha birçokları için.

Halloldu. Mesaj yollandı..Bu dünyadan gidiyoruz. Hepimiz. Daha fazla yapamadık. Geri kalanı senin işin, Desmond.

Ezio: Ne? Desmond kim? Anlamadım, lütfen bekle, çok fazla sorum var.

Minerva kaybolur.

Juno: Biz bu boşluğu(alanı) sonumuzun bitişi için işledik.. Layık görününe kişi tarafından bulunmasını sağladık. Yönlendiremk için. Gelecek hamlesini yönlendirmek için. Arkamızda bıraktığımız dünyayı kurtarmak için.

Desmond: Sen kimsin?

İkinci gizli girişe yaklaştıktan sonra.

Juno: Başlangıçta, Gerçeklerimizi parşömene işledik. Taşa. İnsanların aklına. Bu geçici şeyleri kanıtladı.. Ateş tarfından temizlendi. Açlık tarafından temizlendi. Kan tarafından temizlendi. Bütün dünya bir zamanlar masumdu. Masum ve cahil.

Santa Maria Aracoeli'deki kolu indirdikten sonra).

Juno: onları alim olsunlar diye yaratmadık. Ve şimdi onlar bizim sonumuz, hatalı umudumuz. Siz onlarsınız. Anlamak için yeterli birikime sahipsin. Fakat sen bizim aletlerimizi kırdın. Veya karşı karşıya getirdin. Ne yaptıysak yok ettik. Ne yapmamız gerektiyse onu mühürledik. Çoğunu. Hepsini değil. Dünyayı çözmek fazla zaman almadı. İşte güvenli bölge. Sonsuz. Eşya saklamak için. Kelimeler. Bilgelik. Ama hayat değil. Az klsın yaptık demiştik. Ama zaman... zaman bizi tüketti. Dikkatini dağıtabiliriz. Onun ötesini görebiliriz. Sağ gösterip sol vurabiliriz. Ama bitişi çok zaman alır. Direnci sonsuz. Yumruklarında hep kaçınamayız. Sonsuza kadar.

Santa Maria Aracoeli (o yere girdikten sonra işte)
    Juno Vault'ta. (Recep in da house)

Juno:Belki yüzyıl konuşurum ama sen bizi yine de bilemezsin. Sen 5 hislisin. Biz altı. Onu senden uzak tuttuk. Güvenlik için. Şimdi, hiç bilemeyebilirisn. Dene sadece. Kavra. Görebilir, duyabilir, koklayabilir, dokunabilirsin, tadabilirsin. Bilmek engellendi. Sonra dünya bitmiş hale gelince, biz bunu kana geçirmeye çalıştık. Beraber sana katılmaya çalıştık. Sen mavi ışıltıları görebilirsin. Kelimeleri duyuyorsunuz.. Fakat bilmiyorsun! Seni olman gereken yerde bırakmalıydık! Saklı bırakmak zordu. Bizim gibi bilmek. Senin için bekliyoruz, Desmond. Sen buraya geleceksin, sen bunu aktifleştireceksin, ne zaman çok geç olduğunu sen bileceksin

Apple aktif olduktan sonra

Desmond: N'oluyor? Hareket edemiyorum

Juno: DNA'n onunla birleşti. Onu aktifleştirdin.

Desmond: Bırak beni!

Juno: Uyanıştan önceki 72. gün. Sen, bizim ve düşmanlarımızın rahminden doğdun. Bitiş ve başlangıç, nefret ettiğimiz ve onur duyduğumuz kişi. Son yolculuk başlıyor. Sana köprüye kadar eşlik edecek bir kişi var. Kız bizim sahamızda sana yalan söylüyor. Haç halkaları karartıyor.

Desmond: Ne yapıyorsun?

Juno: Yol açılmalı. bu uğurdaki kendi kısmından kaçamazsın. Ölçekler ayarlanmalı

Desmond: Dur lütfen...

Juno: Çok az şey biliyorsun. Sana kılavuzluk etmeliyiz. Direnişine son ver.

Desmond: Hayır! (Desmond Lucy'nin karna saplar bıçağını)

Juno:Bitti. Senden önce yapılanlar yalandı. Sadece kız bulunabilir. 6.nı uyandır. Git. Yalnız!

Benim yorumum bu bütün konuşmalar falan aynı 16 gibi deliridiğmize işaret. onun animusta açtığı "deliklerden" olayları çözüyoruz, gaipten ve geçmişten görüntüler görüyoruz. Bence bu tamamen delirmeye işaret. Ve bence sonu Dead space 1 deki Isaac gibi olacak.(2 bitmedi)

Ama tabi bu benim görüşüm. Sizinkileri de merak ettim

• Haçlı seferleri sırasında tapınak şovalyelerinin Hz.Süleymanın sırlarını bulduğundan ve bunu güç olarak kullandıklarından bahsedildiğini duymuştum, Kuran da da geçtiği üzere Hz.Süleymanın doğa üstü varlıklara hükmetme gücü vardı,hatta ilk ışınlamayı yaptığına dair işaretler vardır.. Tapınakçıların bulduğu rivayet edilen bu sırlarla ilgili bir bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 8 Haziran 2011; 15:08:22 >
    FAKAT SERİNİN GELECEK OYUNLARIYLA İLGİLİ SORULARIM VAR'
    #SORU BİR :::::::::BİRÇOK ARKADAŞIM (BURADAKİ GİBİ) ACIII için hep "Amerika Kıtası'nın keşfi üzerine olacak diyor. bu teorinin gerçeklik oranı nedir? yani kesinmi- büyük olasılıklamı-sadece fikirmi?
    (VE OYUN GİT GİDE GELECEĞE DOĞRU GİTMESİ BENİM HOŞUMA GİTMİYOR...EĞER AMERİKANIN KEŞFİNE FALAN GELİRSE OYUN KARŞIMIZDA KILIÇLI ASKERLER ÇIKMAYABİLİR...VE ASSASSİN'S CREED KILIÇ USTASIDIR- İLERİDE TÜFEK VB. ŞEYLER KULLANMAYA BAŞLARSA OYUN
    MERMİLİ SİLAH SERİSİNE BALANABİLİR. VE BENCE ASSASSİNe UZAK MESAFE SİLAHLARI KULLANMAK YAKIŞMAZ.KISACASI KILICIN YERİNİ HİÇBİRŞEY TUTAMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
    -BENİM ACIII (serinin 5. oyunu) ile ilgili fikrim: ezio nun ölümünde fazla uzaklaşmayarak ölümünden 10 ila 20 yıl sonrasını ele alabilir. (revelations da ezio ölüo) ve revelations fragmanında gördüğümüz ALAMUT u (MASYAFı)elegeçirmiş askerler var. ALAMUTUN GERÇEK TARİHİNDE: haşaşi-fedaı (assassin) lerin kurucusu HASAN SABBAH'ın kalesi olan alamutu 1256 da moğollar ele geçirir...ve bence revelations oyununa kadar moğollarda kaldı... (lakin %10 ihtimalle burayı moğollardan bir yunan tarikatı aldı) sonuç olarak alamut yabancıların ellerinde...revelations un sonunda olmazsa ACIII de MASYAFI GERİ ALMAK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ VE BİRTAKIM ŞİFRELER ÇÖZECEĞİZ... ACIII MASYAF ve TAPINAKÇILAR ARASINDA GEÇİCEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
    #SORU 2 :::::::: ACIII de apple yi kullanamayacak veya ilgilenmeyecekmiyiz ?
    çünkü AC BROTHERHOOD da ezio apple yi kolezyum yakınlarındaki gizli bir tapınağa - bir mekana götürüyor... ve oyunun sonunda desmonun zamanına (geleceğe) geri dönerek apple yi alıyor desmond...
    (ACIII OYUNU EZİO DAN SONRAKİ BİR ZAMANDA GEÇİYOR İSE) göre 2 ihtimal var
    *ACIII DE APPLEYİ ALMIYORUZ (İLGİLENMİYORUZ)
    *ACIII DE APPLE Yİ ALIYOR SONRA YERİNE KOYUYORUZ :D
    #SORU 3 ::::::: ACABA SUBJECK 16 bu seridemi bulacağız (çünkü aklıma başka bir konu gelmiyor)
    HERKEZE TEŞEKKÜRLER

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.