Şimdi Ara

Assassin's Creed ''The Truth'' ile ilgili fikirlerimizi tartışalım (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
13
Favori
45.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daysleeper

Oyunu bugün bitirdim ben de.

Credits ekranındaki konuşmalardan sonra, Inception'daki rüya içinde rüya mantığı gibi animus içinde animus olayı olabilir mi acaba diye düşünmüyor değilim :)

Bu arada, Ubisoft'un yerinde olsam yeni oyunu 21.12.2012'de çıkarırdım :)

Alıntıları Göster
    bence bu truht bizim karakterin annesi ve babası bizim karakteri yaparlar ken basılmış evlenmek için nikah dairesine doğru çıplak bir şekilde koşmaya başlamışlar koşarken bir yandan da yaptıkları işe devam ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry
    bence bu truht bizim karakterin annesi ve babası bizim karakteri yaparlar ken basılmış evlenmek için nikah dairesine doğru çıplak bir şekilde koşmaya başlamışlar koşarken bir yandan da yaptıkları işe devam ediyorlar

hacı ne yaptın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somnus -- 16 Temmuz 2011; 21:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: somnus

quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

hacı ne yaptın sen

Alıntıları Göster
    arkadaşlar okadar ilerledim pc kapandı tekrar açtım 2-3 gündür oynuyorum oyuna girdiğimde save i me devam edeceğim ama orda damaged save game diyor save ime devam edemiyorum bu ne saçmalık anlamadım gitti sorun nerde acaba daha öncede pc kapandığında böyle sorunlar olmadı anlamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim save e giremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DBGproductions

arkadaşlar okadar ilerledim pc kapandı tekrar açtım 2-3 gündür oynuyorum oyuna girdiğimde save i me devam edeceğim ama orda damaged save game diyor save ime devam edemiyorum bu ne saçmalık anlamadım gitti sorun nerde acaba daha öncede pc kapandığında böyle sorunlar olmadı anlamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim save e giremiyorum

Alıntıları Göster
    Valla FrozenCommand ve AC wiki sağolsun The Truth ve senaryo hakkında çok şey öğrendim.En azından Desmond kısımları,Ezio kısımlarını anlamıştık 3.oyun için her şey olabilir Fall çizgiromanındaki Rus suikastcimizi yönetebiliriz yada tamamen Desmond üzerine bir şeyler olabilir ama Ubi oynanabilirlik için tarihi temalar üstünde durcaktır...İtalya'da geçerse bence artık Ezio ReyizZz kontrolümüzde olmıcak Lucretia'nın oğlunu kontrol edeceğimizi düşünüyorum...Ubi son 2 oyunu öyle yerlerde bitiriyorki gelecek oyunun nasıl olcağı konusunda 100 tane farklı senaryo yazıldı herkes tarafından valla FrozenCommand'ın dediği gibi Ubi altın yumurtlayan tavuğu kesmez ama inşallahda oyunu saçma sapan yerlere getirip bitirmez...Bu seriyi seviyorum herşeyiyle mükemmel hele buraya baktıktan sonra senaryo modu ayrı bi güzel gözüküyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Valla FrozenCommand ve AC wiki sağolsun The Truth ve senaryo hakkında çok şey öğrendim.En azından Desmond kısımları,Ezio kısımlarını anlamıştık 3.oyun için her şey olabilir Fall çizgiromanındaki Rus suikastcimizi yönetebiliriz yada tamamen Desmond üzerine bir şeyler olabilir ama Ubi oynanabilirlik için tarihi temalar üstünde durcaktır...İtalya'da geçerse bence artık Ezio ReyizZz kontrolümüzde olmıcak Lucretia'nın oğlunu kontrol edeceğimizi düşünüyorum...Ubi son 2 oyunu öyle yerlerde bitiriyorki gelecek oyunun nasıl olcağı konusunda 100 tane farklı senaryo yazıldı herkes tarafından valla FrozenCommand'ın dediği gibi Ubi altın yumurtlayan tavuğu kesmez ama inşallahda oyunu saçma sapan yerlere getirip bitirmez...Bu seriyi seviyorum herşeyiyle mükemmel hele buraya baktıktan sonra senaryo modu ayrı bi güzel gözüküyor...

Alıntıları Göster
    konuyu favorilerime ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Sıkılmadan 3 saat yazıları okudum süper bilgiler vermişsiniz. 2012'nin gerçeklerini ilk biz bulcaz durmak yok yola devam!
    Bu arada buda güzel bir bilgi yalanmıdır bilmiyorum:
    Günümüzde, dünyada binlerce dünya dışı kökenli araştırmacı grup etkin durumda çalışmalarını sürdürmektedir. Esasen bu, evrensel yardımlaşma ve dayanışma yasasının gereğidir. Evrenler, değişik şuur düzeylerinde bulunan varlıklarca meskun durumdadır ve bunlardan gelişmiş / uyanmış durumda olanlar, uyanmakta olanlarında uyanmasına / gelişmesine katkıda bulunmayı vazife bilmektedir. İşte bu doğal durumun gereği olarak; teknolojik ve içsel gelişim düzeyleri bizlerden çok farklı uygarlıkların temsilcileri aramızdadırlar.

Adrian Dvir 1994'den beri, dünya dışı varlıklardan oluşan özel bir grup ile şifa ağırlıklı çalışmalar yapmaktadır. A.Dvir'in, dünya dışı varlıklarla sürdürmekte olduğu bu şifa celseleri çerçevesinde zamanımızdaki medikal yöntemlerle tedavi edilememiş birçok rahatsızlık sadece giderilmekle kalmamış, onların eski yaşamlardaki kökenlerine kadar da inilmiştir. Bundan da ayrı olarak, A.Dvir; evrenin değişik köşelerinden gelen varlıklardan çok çeşitli konularda bilgiler almakta ve bu bilgileri yazılı ve sözlü olarak dünya insanıyla paylaşmakatadır. Dvir'in yazdığı ve birçok dile çrevrilmiş 'Healing Entities and Aliens' "Şifacı Varlıklar ve Dünyadışı Yaşamlar" adlı kitabı, bu konuda önemli bilgiler içermektedir.

Kendisini 'X-3' olarak tanıtan ve "Sirius" kökenli olduğunu söyleyen bir varlığın; şifacı medyom "Adrian Dvir'le olan görüşmeleri:

ADRIAN(A): Gerçekten Sirius'dan mı geliyorsunuz?
    X-3: Evet, bir uzay gemisiyle.
    A: Uzmanlık alanınız nedir?
    X-3: Başta böbrekler olmak üzere, tüm iç organlar uzmanlık alanım içindedir. Şu anda bir denetleme görevi olarak dünyanızda bulunuyorum. Buradaki tıp grubumuzun çalışmalarını denetlemek ve böbrek rahatsızlıklarının giderilmesi konusundaki sorunlarında danışmanlık yapmak üzere burada bulunuyorum.
    A: Bilgisayarımdaki metni şu anda okuyor musunuz?
    X-3: Hayır. Sizin dilinizi bilmiyorum. Sizin düşüncelerinizi alıyorum, arada bir başka varlık da onları benim için çeviriyor.
    A: Siz kaç yaşındasınız?
    X-3: Sizin sayı sisteminize göre 458 yaşımdayım.
    A: Daha ne kadar yaşayabileceğinizi umuyorsunuz?
    X-3: 1000 (bin) yıldan fazla yaşayabileceğimi sanıyorum. Sirius'ta kimileri 2000 yıl kadar yaşar.
    A: Sizde de yeniden doğum var mı?
    X-3: Tam olarak sizin dünyanızda olduğu gibi değil. Biz birikimimizi yaşamdan yaşama daha farklı bir şekilde aktarırız. Sizin tekrar doğuşlarınız gibidir ama biraz farklı.
    A: Nasıl bir dış görünüşe sahipsiniz.
    X-3: Dış görünüş olarak dünyalılara kabaca benzediğimizi söyleyebilirim; baş, gövde, kollar ve bacaklar. Bununla birlikte, iç yapımız oldukça farklıdır: İç oganlarımız sizinkilerden farklı bir şekilde organize edilmiştir. :-):-):-):-)bolizmamız ve lenfatik sistemlerimiz çok farklıdır ve enfeksiyonlara karşı daha az maruz durumdayız. Bizim bedenlerimizin daha steril olduklarını söyleyebilirim. Bizim bedenlerimiz; sizinkiler gibi, mikroplar ve bakterilerle oluşan erezyona açık değildir. Bizim bedenlerimize bu nitelik, genetik mühendisliği dediğiniz bilim ile kazandırılmıştır. Çevre temizliğimiz de en üst düzeydedir. Çevremiz tam olarak sterildir. Burada dünyanızda ise; çevre, biyolojik olarak kirletilmiş durumdadır. Bu nedenle, dünyanıza geldiğimiz zamanlarda çok dikkatli olmamız gerekir. Üzerimizde, bedenimizi enfeksiyondan ve her tür kirlilikten koruyan, tek parçalı, esnek ve hafif bir malzemeden yapılmış, 'uzay elbisesi' diyebileceğiniz steril bir giysi bulunmaktadır.
    X-3: Benim 'gezegenim' son derece güzel ve gerek bilimsel gerekse ruhsal yönden hayli ileri durumdadır. Biz doğa ile uyum halinde yaşarız. Sentetik malzemeden çok, doğal malzeme kullanırız; çünkü, sentetik olanlar çevreyi çok kirletir. Biz hepimiz, bir tek vücut gibiyizdir.
    A: Sirius'ta nüfus ne kadardır?
    X-3: 8-10 milyon kadar.
    A: Hepsi bu mu, dünya ile karşılaştırıldığında çok az.
    X-3: Evet. Sirius daha küçüktür ve nüfus artış oranı da çok yavaştır. Eğer bir ailenin iki çocuğu varsa, bu çok olarak kabul edilir. Sirius dış etkilere kısmen de olsa kapalıdır. Başka gezegenlerden hemen hemen hiç göçmen gelmez. Bu nedenle, nüfus oldukça homojendir. Ayrıca, hiç bir hastalık da yoktur.
    A: Sirius'ta ömür beklentisi ne kadardır?
    X-3: Dünya yılıyla, 600 ve 900 yaşında pekçok Siriuslu vardır. Dünyadaki insan ömrü, evrenin bu köşesinde en kısa ömürlerden biri olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda dünyaya benzer bir gezegen daha vardır. Oradaki zeki varlıklar da dünyalılara benzer.
    A: Sirius halkı tekrardan doğar mı?
    X-3: Evet. Ölümden sonra, bedenleri özel bölmelerde saklama geleneğimiz vardır. Ruh ise tekrardan başka bir dünyada bedenlenir. Sirius halkı, güçlü ruh enerjileriyle tanınmış varlıklardır.
    A: Buradaki dünya dışı kökenli tıp delegasyonu ile ilginiz / bağlantınız nasıl oluştu?
    X-3: Tüm gezegenlerde bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda, tıp delegasyonları için doktorlara gereksinim duyulduğu belirtiliyordu. Başvurduktan sonra, tıp delegasyonunca kabul edildim. Bu vesileyle zaman zaman bizim gezegenin dışına yolculuklarım oluyor.
    A: Sizin uzay aracından sözeder misiniz?
    X-3: Temelde, üç boyda uzay aracımız var. En büyük boyda olanları dev gibi bir hangara ya da depoya benzer. Bunun içinde, uluslararası haberleşme merkezi başta olmak üzere, başkaca işlevleri olan birçok cihaz monte edilmiş durumdadır. Orta büyüklükteki araçlarımız, başka işlevlerinin de yanısıra genellikle hastane olarak kullanılır ve dünyanın atmosferinde konuşlandırılmıştır. Küçük boydakiler ise, esas olarak ulaşım ve nakil işlerinde kullanılır.
    A: Sirius'ta ne türden bir hükümet var?
    X-3: Eski Roma Senatosu gibi bir hükümet; yani, bilge insanlardan oluşmuş bir komite. Bu yönetici komitenin üyelerini, Sirius'un en bilge insanları oluşturur. Onların otoritesi; bilgeliklerinden, bilgilerinden oluşur. Demokrasilerde anarşiye kayma eğilimi her zaman vardır ama bilge insanlardan oluşmuş bir birlik daha stabildir. Sirius'ta savaşlar olmadığından, yönetici komite daha latif konularla meşguldur; toplumun refahı, arkeolojik kazılar, ekolojik konular ve çeşitli gezegen araştırmaları gibi... Kaynakwh webhatti.com: > Sİrİus'tan X-3 İle Temas
    A: Sizin çeşitli uygarlıklarla ilgili deneyimlerinize dayanarak; bir uygarlık ne kadar gelişmişse, savaşma olasılığı o kadar az mıdır?
    X-3: Dünyanızdaki ırkların ve ulusların çok oluşu sürtüşmenin bir nedenidir. Homojenitenin olmayışının yanısıra, dünyalıların doğalarında savaşa doğru ayrıca bir meyil var. Öyle görünüyorki önümüzdeki 8 yıl içinde, dünya insanının yaşama bakışında büyük değişim olacak, ondan sonra gezegeninize dünya dışılılar tarafından kitlesel inişler olacak
    A: Neden şimdi açıkça görünmüyorsunuz?
    X-3: Konsülümüzden aldığımız talimat doğrultusunda hareket etmek durumundayız. Buna göre, dünyalılara ayan beyan görünmemiz için zaman şimdilik erken.
    A: Evrende tek başımıza olmadığımız fikrinin zihinlerde yaygınlaşması savaşların azalmasını beraberinde getirmez miydi?
    X-3: Evet, ama o zaman da dünyalılar; birbiriyle savaşı bırakıp, dünya dışılılara savaş açardı. Zamanı gelince, dünya dışı kökenli varlıklar, kitleler halinde inişe geçmeden önce, dünyalıları psikolojik olarak sakinleştirici telepatik yayında bulunacaklar.
    A: Sizler de bizimle aynı aminoasidleri mi taşıyorsunuz?
    X-3: Hayır.
    A: Ya DNA'larınız, bizimkilere benzer mi?
    X-3: Hayır. Bazılarımızınki 6, bazılarımızınki 12 sarmallıdır. Benzerlikler vardır ama önemli ayrılıklar da bulunmaktadır.
    A: Dünyalıların rahatsızlıklarıyla ilgilenecek doktorlarınız, dünyadaki kliniklerinize gelmeden önce, beşer anatomisiyle ilgili özel kurslardan geçer mi?
    X-3: Evet, sizin zamanınızla 4-6 ay süreyle dünya beşerinin anatomisini ve fizyolojisini, ayrıca, dünya dillerini ve kültürlerini inceleriz; hatta gerekirse, toplumların tarihlerini bile...
    A: Bu kurslarda verilen bilgileri nasıl derlediniz.
    X-3: Her araştırma grubunun bulguları belli bir merkezde toplanır ve biz bu yolla sürekli olarak veri tabanımızı genişletiriz.
    Dünya tarihi boyunca, pek çok araştırma timlerimiz tarafından, gezegeninizin çeşitli yörelerindeki dünyalılar incelenmiştir. Dünya bedenindeki genetik değişikliklerin bir çoğundan da Sirius'lu araştırma timleri sorumludur.
    A: Şimdiye kadar niçin sadece belirli dünyalılarla bağlantı kurdunuz ve niçin onlarla?
    X-3: Bu, kitleler halinde inişimiz öncesine, ön etkinliklerdir. Bunlar durumları bu iş için elverişli dünyalılardır. Dünyaya kitleler halinde inişimiz sırasında bu dünyalı kardeşlerimiz sanki 'köprübaşı' işlevi görecekler. Kaynakwh webhatti.com: > Sİrİus'tan X-3 İle Temas
    A: Can (soul), başka bedenlere enkarne olan ve onlarla simbiyoz bir yaşam deneyimleyen bir yaşam formu mudur?
    X-3: Hemen hemen öyle sayılabilir. Can ya da ruh, farklı bir varlık düzeyindeki eski bir yaşam formudur. Sadece ruhların yaşadıkları; bir bakıma spiritüel okul durumunda olan gezegenler vardır. Kuşkusuz, dünya dışı varlıklar da can sahibidir. Sirius halkı ölüm denen geçişten sonra, ışığın kaynağına dönerler.

A: Nükleer araştırmalar ve ekolojik etüdler gibi konular hakında biraz daha bilgi verebilir misiniz?
    X-3: Dünyalıların nükleer silahlarını incelemekete olan araştırma gruplarımız var. Ayrıca, Dünyanın ekolojik sorunlarıyla ilgili arkadaşlarımız gerekli kısmi yardımlarda da bulunmaktalar..

Paylaşım için teşekkürler.
    Ne kadar mantıklı olursa olsun, üstelik çoğu bilgiyi rahatça kabul edebilmeme, doğruluğunu düşünebilmeme rağmen bunun gerçekliğine hiç inanamadım.
    Yani Sirius'tan bir varlığın gelip böyle muhabbet etmesi...

Ek olarak yazı kendiyle çelişiyor zaten hafiften. Ne yani bilgisayardaki yazıyı okuyamıyor X-3 ama o yazıyı konuşabiliyor...

Alıntıları Göster
    biliyorum çok zor bişey istiyorum ama biri bana assassins creed in hikayesini anlatabilirmi ingilizcem zayıf olduğu için oynasamda anlayamıyorum.1.i oyunu oynamadım, 2 yide nerdeyse %90 ına geldim ama sabah 8 de açmıştım uykulu halimde kariyerimi silmişim devamını oynayamadım,brotherhood un da yarısına gelmişimdir.
    ama 2 ninde brotherhoodunda hikayesini anlayamıyorum lütfen biri yazsın anlayacağım şekilde yaşım 14
    şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty. -- 20 Mart 2011; 18:19:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty.

biliyorum çok zor bişey istiyorum ama biri bana assassins creed in hikayesini anlatabilirmi ingilizcem zayıf olduğu için oynasamda anlayamıyorum.1.i oyunu oynamadım, 2 yide nerdeyse %90 ına geldim ama sabah 8 de açmıştım uykulu halimde kariyerimi silmişim devamını oynayamadım,brotherhood un da yarısına gelmişimdir.
    ama 2 ninde brotherhoodunda hikayesini anlayamıyorum lütfen biri yazsın anlayacağım şekilde yaşım 14
    şimdiden herkese teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Oyun hakkında doğru bir sonuca kimse varamıyor Brotherhood dan sonra o yüzden ben eşelemeyi bıraktım kendi fikirlerimin doğru olduğunu kabul ediyorum 3. oyuna kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: birman

quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

Demek ki ilk iPod ve iPhone'u da bu adamlar keşfetmiş
    Rahibin üzerindeki cihaz ilkel bi iPod veya iPhone'a benziyor.

Bir Yahudi Haham'ının kullandığı cihazın/aletin Hıristiyan Rahip'te ne işi var demiş bi arkadaş.
    (Gerçek hayattan bahsediyorum)
    Her yeni kurulan din, kendisinden önceki dinlerin özelliklerini taşır.
    Böylece daha çok insana ulaşıp daha hızlı yayılabilir.
    Ayrıca kutsal sayılan kitabın içinde "şüphe duyulması halinde" uyulacak kural ve edilecek duaların bir listesi de vardır. Her insan şüphe eder ve şüpheyi dinden çıkmakla tehdit ederek bastırırlar.
    Kimisi körü-körüne inanır, kimisi de inansa bile şüphelerini bastırmak için ararştırır.
    %100 Müslüman veya %100 Hıristiyan biri bile "bence" emin olmak için hem kendi inandığı dini hem de diğer dinleri ve inanışları (Budizm gibi...) araştırmalıdır.
    Çünkü "yine bence" YARATICI ile insanın arasında aracı olmasının bir manâsı yok.
    O bizi zaten akıllı yarattı, kullanma kılavuzuna ya da birinin bizi yönetmesine ihtiyaç olduğunu sananlar körü-körüne inananlardır. Ki körü-körüne inanmak, anlamını bilmeden dua etmek dinsizlikten daha kötüdür.

bravo dostum çok güzel yazmışsın.benim araştırmalarım ve birikimim dolayısıyla diyebilirim ki hristiyanlık dini safsatadır.dünyanın ilk kadim dinleri tanrıçalara taparken ve de bayanları el üstünde tutarken(antik çağ ve millattan önceki uygarlıkların hemen hemen hepsinde bir tane kadın imparatoriçe vardır)hristiyanlık dini 1300'lü yıllardan sonra cadı avı başlatıp tüm hasta ve kekeme kadınları cadı diyerek yakmıştır.papa dünya düz diyor galileo ise dünya yuvarlaktır anasını satıyım dedi diye galileoyu kaç kere engizisyon da yargıladıklarını tanrı bilir.hristiyanlık aleminin din karşıtı diye kaç tane kitap yaktığını ve adam yaktığını tanrı bilir.hala bu yobaz düşünceler devam ediyor hristiyanlıkta.onlara göre hala kadınlar ademe yasak elmayı sundu diye bir numaralı suçlu.hristiyanlık dini zaten hindu,paganizm,mısır dini ra ve daha birçok dinin karışımıdır.ben isaya şüpheyle bakıyorum ta ki tepemde belirip baba sen bana inanmıyor musun diyene kadar.isa figürü mısır dininden çalınıp getirilmiştir.12 havari döneminde ise isa figürü tanrı papa ve de kutsal ruh olarak değiştirilmiştir.Allahaşkına böyle bir din kaynağı güvenilir olabilir mi??

arkadaşım demişsin ki yahudi din adamının kullandığı alet pekala hristiyanların dini lideri papa da olabilir.olsun olmasın demiyoruz ama ephod denen aleti nette araştırdığın zaman fazlaca kaynağa ulaşamazsın.peki sormak lazım neden bu alet bu kadar gizli ve de neden tam olarak bir açıklama yapılamıyor.kaldı ki bu EPHOD denen aletin direkt olarak şeytan yani baphometle papanın arasında bir bağlantı kurduğu söyleniyor.kaynak var yani..

papa madem eski yahudi din adamlarının kullandığı bu cihazı kullanıyor neden ikinci dünya savaşında papa çıkıp da yahudileri katletmenize izin vermeyiz demedi veya vatikan meydanında çıkıp soykırımla ilgili konuşma yapmadı.bir avuç alman nazi generali papaya ricada bulundu ama papa o sırada adolf hitleri bir davet sırasında kutsamakla meşguldü.yani bildiklerimizin hiçbiri gerçek değil.gerçekleri onlar yazıyor gerçekte olan doğrunun üzerini kapatarak.

NOTHİNG İS TRUE EVERYTHİNG İS PERMİTTED diyorum ve de nokta koyuyorum

gencay kardeşim kitap olarak cihangir gener 'in yazdığı ezoteirk batıni doktrinler tarihini öneririm.aklıma gelirse eklemeler yaparım.

"ephod sacred linen garment worn by the high priests of Israel. It was in two parts—one covering the back, one the front of the body to the hips—and was fastened at the shoulders by two clasps of onyx on which were engraved the 12 tribal names, six on each. The vestment was held in at the waist by a twined linen girdle of gold, blue, purple, and scarlet; on the ephod was the breastplate with the Urim and Thummim , hung by golden chains and rings. The priest was adorned in this fashion to symbolize the presence of God with his people. The ephod was somehow used for divination. It is mentioned in numerous passages in the Bible. "

Alıntıları Göster
    @ FrozenTheCommando

AC 1'in sonunda eagle vision açılıyordu ve Lucy'i mavi olarak görüyorduk ve yüzük parmağı da yoktu. Yani o da bir assassin'di ve düşman değildi ilk 2 oyunda ha ajan olabilir orası farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Oyun hakkında doğru bir sonuca kimse varamıyor Brotherhood dan sonra o yüzden ben eşelemeyi bıraktım kendi fikirlerimin doğru olduğunu kabul ediyorum 3. oyuna kadar

Alıntıları Göster
    AC III 2012'den önce piyasaya sunulmayacak.Oyunun director'ü açıklama yapmıştı.Bu sene çıkması hayal yani Ayrıca yıl sonunda AC:B'nin büyük bir ek paketi gelicek.Şu yeni çıkan Da Vinci zımbırtısı ilk DLC idi.Asıl büyük DLC yıl sonunaymış ve Ubisoft, Brotherhood'ta ne olursa olsun Co-Op olucak demişti.Yeni hikayeler, yeni teoriler

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

AC III 2012'den önce piyasaya sunulmayacak.Oyunun director'ü açıklama yapmıştı.Bu sene çıkması hayal yani Ayrıca yıl sonunda AC:B'nin büyük bir ek paketi gelicek.Şu yeni çıkan Da Vinci zımbırtısı ilk DLC idi.Asıl büyük DLC yıl sonunaymış ve Ubisoft, Brotherhood'ta ne olursa olsun Co-Op olucak demişti.Yeni hikayeler, yeni teoriler

Alıntıları Göster
    Ya bu DLC dedikleri nasıl birşey olacak? GTA 4'teki gibi 3-4 saatlik oynanışı olan birşey mi olacak? Çünkü Brotherhood'a bakarsak resmen ayrı bir oyun olmuş 2'ye göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Da Vinci DLC'si çok kısaydı zaten ama MP'ye getirdiği Personalar ve haritalar şahane. Co-op olarak oynamakta, 1. oyundan beri hayalim olan şey

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

Da Vinci DLC'si çok kısaydı zaten ama MP'ye getirdiği Personalar ve haritalar şahane. Co-op olarak oynamakta, 1. oyundan beri hayalim olan şey

Ben daha Da Vinci'yi oynamadım.Live'e giricek vakit bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

Ben daha Da Vinci'yi oynamadım.Live'e giricek vakit bile yok

Alıntıları Göster
    Da Vinci DLC'si single olarak oynanabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: F5

Da Vinci DLC'si single olarak oynanabiliyor mu?

Alıntıları Göster
    Ne var bu dlcde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ne var bu dlcde?

Alıntıları Göster
    Valla kralsınız ne diyim. Aklımdaki tüm soruları aldınız neredeyse ; fakat şu brotherhood'un başlarına ezioyu altair heykelinin orada görüyoruz. Ve çok yaşlanmış bir şekilde altairin elbisesini giyiyor. Eğer bir şey olmasaydı neden gelsin içimde yine ezioyla ilgili bir şeyler olucak gibi bir his var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: birman

quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

Demek ki ilk iPod ve iPhone'u da bu adamlar keşfetmiş
    Rahibin üzerindeki cihaz ilkel bi iPod veya iPhone'a benziyor.

Bir Yahudi Haham'ının kullandığı cihazın/aletin Hıristiyan Rahip'te ne işi var demiş bi arkadaş.
    (Gerçek hayattan bahsediyorum)
    Her yeni kurulan din, kendisinden önceki dinlerin özelliklerini taşır.
    Böylece daha çok insana ulaşıp daha hızlı yayılabilir.
    Ayrıca kutsal sayılan kitabın içinde "şüphe duyulması halinde" uyulacak kural ve edilecek duaların bir listesi de vardır. Her insan şüphe eder ve şüpheyi dinden çıkmakla tehdit ederek bastırırlar.
    Kimisi körü-körüne inanır, kimisi de inansa bile şüphelerini bastırmak için ararştırır.
    %100 Müslüman veya %100 Hıristiyan biri bile "bence" emin olmak için hem kendi inandığı dini hem de diğer dinleri ve inanışları (Budizm gibi...) araştırmalıdır.
    Çünkü "yine bence" YARATICI ile insanın arasında aracı olmasının bir manâsı yok.
    O bizi zaten akıllı yarattı, kullanma kılavuzuna ya da birinin bizi yönetmesine ihtiyaç olduğunu sananlar körü-körüne inananlardır. Ki körü-körüne inanmak, anlamını bilmeden dua etmek dinsizlikten daha kötüdür.

bravo dostum çok güzel yazmışsın.benim araştırmalarım ve birikimim dolayısıyla diyebilirim ki hristiyanlık dini safsatadır.dünyanın ilk kadim dinleri tanrıçalara taparken ve de bayanları el üstünde tutarken(antik çağ ve millattan önceki uygarlıkların hemen hemen hepsinde bir tane kadın imparatoriçe vardır)hristiyanlık dini 1300'lü yıllardan sonra cadı avı başlatıp tüm hasta ve kekeme kadınları cadı diyerek yakmıştır.papa dünya düz diyor galileo ise dünya yuvarlaktır anasını satıyım dedi diye galileoyu kaç kere engizisyon da yargıladıklarını tanrı bilir.hristiyanlık aleminin din karşıtı diye kaç tane kitap yaktığını ve adam yaktığını tanrı bilir.hala bu yobaz düşünceler devam ediyor hristiyanlıkta.onlara göre hala kadınlar ademe yasak elmayı sundu diye bir numaralı suçlu.hristiyanlık dini zaten hindu,paganizm,mısır dini ra ve daha birçok dinin karışımıdır.ben isaya şüpheyle bakıyorum ta ki tepemde belirip baba sen bana inanmıyor musun diyene kadar.isa figürü mısır dininden çalınıp getirilmiştir.12 havari döneminde ise isa figürü tanrı papa ve de kutsal ruh olarak değiştirilmiştir.Allahaşkına böyle bir din kaynağı güvenilir olabilir mi??

arkadaşım demişsin ki yahudi din adamının kullandığı alet pekala hristiyanların dini lideri papa da olabilir.olsun olmasın demiyoruz ama ephod denen aleti nette araştırdığın zaman fazlaca kaynağa ulaşamazsın.peki sormak lazım neden bu alet bu kadar gizli ve de neden tam olarak bir açıklama yapılamıyor.kaldı ki bu EPHOD denen aletin direkt olarak şeytan yani baphometle papanın arasında bir bağlantı kurduğu söyleniyor.kaynak var yani..

papa madem eski yahudi din adamlarının kullandığı bu cihazı kullanıyor neden ikinci dünya savaşında papa çıkıp da yahudileri katletmenize izin vermeyiz demedi veya vatikan meydanında çıkıp soykırımla ilgili konuşma yapmadı.bir avuç alman nazi generali papaya ricada bulundu ama papa o sırada adolf hitleri bir davet sırasında kutsamakla meşguldü.yani bildiklerimizin hiçbiri gerçek değil.gerçekleri onlar yazıyor gerçekte olan doğrunun üzerini kapatarak.

NOTHİNG İS TRUE EVERYTHİNG İS PERMİTTED diyorum ve de nokta koyuyorum

gencay kardeşim kitap olarak cihangir gener 'in yazdığı ezoteirk batıni doktrinler tarihini öneririm.aklıma gelirse eklemeler yaparım.

"ephod sacred linen garment worn by the high priests of Israel. It was in two parts—one covering the back, one the front of the body to the hips—and was fastened at the shoulders by two clasps of onyx on which were engraved the 12 tribal names, six on each. The vestment was held in at the waist by a twined linen girdle of gold, blue, purple, and scarlet; on the ephod was the breastplate with the Urim and Thummim , hung by golden chains and rings. The priest was adorned in this fashion to symbolize the presence of God with his people. The ephod was somehow used for divination. It is mentioned in numerous passages in the Bible. "

Alıntıları Göster
    Arkadaslar Ubisoft un arkasinda da yahudiler var sizin aklinizi karistirmaya calisiyorlar bu uzerinde calisilmis senaryolar ile. siz kanmayin bunlara.

saka maka konu super derinlesmis okurken zevk aldim. elinize saglik. AC nin butun serilerini irdeleyerek dusunerek oynamis biri olarak bu yazdiklariniz bircok tespitimi onaylar nitelikte. kendi kendime geyik yapmiyormusun yani aaa bu boylemiymis vs derken dedim kendi kendime. :D

Brotherhood u oynayamiyorum ama , konsol sapitti :(

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Arkadaslar Ubisoft un arkasinda da yahudiler var sizin aklinizi karistirmaya calisiyorlar bu uzerinde calisilmis senaryolar ile. siz kanmayin bunlara.

saka maka konu super derinlesmis okurken zevk aldim. elinize saglik. AC nin butun serilerini irdeleyerek dusunerek oynamis biri olarak bu yazdiklariniz bircok tespitimi onaylar nitelikte. kendi kendime geyik yapmiyormusun yani aaa bu boylemiymis vs derken dedim kendi kendime. :D

Brotherhood u oynayamiyorum ama , konsol sapitti :(

Alıntıları Göster
    Ben, bu kadar müthiş bir oyun beklemiyordum açıkçası. Hele ki final sahnesi... Hatırladıkça, tüylerim ürperiyor. Serinin 1. ve 2. oyunlarını en az 5'er kere bitirdim. Glyphlere, sırlara, ...vb. hiç dikkat etmemiştim. Galiba, boş yere bitirmişim 5'er kere.

Konuya paylaşım yapan bütün arkadaşlara, teşekkürlerimi sunarım. Sağolsunlar. Bir sonraki oyunu, dört gözle bekliyorum.

Ekleme : Final sahnesi, aşağıdaki Youtube videosundadır. Büyük ihtimâlle gelecek oyunun başlangıcı, burası olacak.

Anlamadığım noktalar :

1-) "It is done. The way lies all before you. Only she remains to be found. Awaken the sixth. Go. ALONE! " cümlesindeki "sixth", kim oluyor ? Ya da 6. his mi demek istiyor ?

2-) Niye Lucy ? Rebecca ya da Shaun'u bıçaklasa, ajan diye bıçakladı diyecektim.

3-) Üçüncü dakikalarda, 2 tane adam konuşuyor. İkisinin sesi de, Vidic'in sesine benzemiyor.

Birinci anlamadığım nokta hakkında, Youtube'daki yorumlardan bir tanesi :

quote:

the sixth could also be "the sixth seal" because of the reference to the end of the world.2012 the mayan calender, Lucy said only 72 days left till the start of the Abstergo satellite. The Fifth Seal - Vision of martyrs, would be the animus session when those who died in the name of god were shown. The sixth seal Cosmic disturbances: sun turns black, moon turns blood red; remember the seen with Minerva in AC 2.

Üstteki yazanı, çevirecek olursak :

quote:

6. demek istediği, dünyanın sonunu referans olarak gösterirsek "6.Mühür" olabilir. Maya takvimine göre 2012. Lucy "Abstergo uydularının başlangıcına 72 gün var." demişti. 5. Mühür(Kurbanların görünüşü), Tanrı'nın isimlerini gözüktüğü yerlerde ölen kişilerin oluşturduğu bir Animus bölümü olabilir. 6. Mühür(Kozmik rahatsızlıklar) , Güneş'in siyah renk alması , Ay'ın kırmızı renk alması, Assassin's Creed 2'de Minerva'nın görünüşünü hatırlayın.

gibi bir cümle çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 23 Mart 2011; 14:55:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Ben, bu kadar müthiş bir oyun beklemiyordum açıkçası. Hele ki final sahnesi... Hatırladıkça, tüylerim ürperiyor. Serinin 1. ve 2. oyunlarını en az 5'er kere bitirdim. Glyphlere, sırlara, ...vb. hiç dikkat etmemiştim. Galiba, boş yere bitirmişim 5'er kere.

Konuya paylaşım yapan bütün arkadaşlara, teşekkürlerimi sunarım. Sağolsunlar. Bir sonraki oyunu, dört gözle bekliyorum.

Ekleme : Final sahnesi, aşağıdaki Youtube videosundadır. Büyük ihtimâlle gelecek oyunun başlangıcı, burası olacak.

Anlamadığım noktalar :

1-) "It is done. The way lies all before you. Only she remains to be found. Awaken the sixth. Go. ALONE! " cümlesindeki "sixth", kim oluyor ? Ya da 6. his mi demek istiyor ?

2-) Niye Lucy ? Rebecca ya da Shaun'u bıçaklasa, ajan diye bıçakladı diyecektim.

3-) Üçüncü dakikalarda, 2 tane adam konuşuyor. İkisinin sesi de, Vidic'in sesine benzemiyor.

Birinci anlamadığım nokta hakkında, Youtube'daki yorumlardan bir tanesi :

quote:

the sixth could also be "the sixth seal" because of the reference to the end of the world.2012 the mayan calender, Lucy said only 72 days left till the start of the Abstergo satellite. The Fifth Seal - Vision of martyrs, would be the animus session when those who died in the name of god were shown. The sixth seal Cosmic disturbances: sun turns black, moon turns blood red; remember the seen with Minerva in AC 2.

Üstteki yazanı, çevirecek olursak :

quote:

6. demek istediği, dünyanın sonunu referans olarak gösterirsek "6.Mühür" olabilir. Maya takvimine göre 2012. Lucy "Abstergo uydularının başlangıcına 72 gün var." demişti. 5. Mühür(Kurbanların görünüşü), Tanrı'nın isimlerini gözüktüğü yerlerde ölen kişilerin oluşturduğu bir Animus bölümü olabilir. 6. Mühür(Kozmik rahatsızlıklar) , Güneş'in siyah renk alması , Ay'ın kırmızı renk alması, Assassin's Creed 2'de Minerva'nın görünüşünü hatırlayın.

gibi bir cümle çıkıyor.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bi yerde okudum ne kadar dogrudur bilemem ama A.C yapımcıları agzından oldugunu soyledıkleri haberde serinin toplamda 9 oyun olacagı ve bu oyunların 3unun gecmıste, 3unun gunumuzde ve diger 3ünun ise gelecekte gececegı yonunde idi.. mantıksız da degil bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ne var bu dlcde?

Single'da tam neler var bilmiyorum ama Multi'de 4 karakter (Dama Rossa, Pariah, Marquis ve Knight) 2 yeni mod (Escort ve Assassinate) 1 harita (Alahambra)

Bu arada anlatılanlar çok açıklayıcı olmuş, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehalmay

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ne var bu dlcde?

Single'da tam neler var bilmiyorum ama Multi'de 4 karakter (Dama Rossa, Pariah, Marquis ve Knight) 2 yeni mod (Escort ve Assassinate) 1 harita (Alahambra)

Bu arada anlatılanlar çok açıklayıcı olmuş, teşekkürler.

Geç de olsa teşekkür ederim.
    Hadi konuyu canlı tutalım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.