Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum hocam, aslında Unity'de biraz eskiye dönüyor gibi olmuşlardı başlarda ama sonlara doğru sapıttılar tamamen...
  • Neyse seriyi 19. yüzyıla kadar getirdiler bundan sonra rusya ya geçip bolşevik isyanına maydanoz olur asssasin çetesi
  • Demek oyunun adı değişmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suikastçilerin bir karizması vardı ama Black Flag'ten beri bu imaj bozuldu. Tamam Ezio gibi hoyrat olsunlar ama biraz da duruşları olsun.

Atlı araba çalma sahnesinde aklıma GTA serisi geldi, dövüş sahnelerinde ise Batman; al gülüm ver gülüm olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Suikastçilerin bir karizması vardı ama Black Flag'ten beri bu imaj bozuldu. Tamam Ezio gibi hoyrat olsunlar ama biraz da duruşları olsun.

Atlı araba çalma sahnesinde aklıma GTA serisi geldi, dövüş sahnelerinde ise Batman; al gülüm ver gülüm olmuş

Hakikaten hiç o ilkel silahlarla donanmış suikastçi atmosferi yok oyunda. Ne zaman işin içine barutlu silahlar girdi o zaman oyunun zevki kaçtı. AC3 AC4 AC Rogue bunların ayrı bir yeri var, gemi savaşlarının tadı başka ama oyunu da epey değiştirdiler. Bu gidişle 21. yüzyıla kadar gelecekler gibi.

• İngiltere nin sanayi devrimi dönemi ilginç bir senaryo çıkarabilir , Unity ye göre daha farklı bir yapım bekliyorum.
  • Fransız İhtilali'nden güzel hikaye çıkaramayan firmadan pek beklentim yok benim açıkçası hikaye bakımından. 2. oyundan sonra hikayeyi umursamayı bıraktılar.
  • Zaten hikaye hak getire gerçekten AC3 laf ediliyor hataları elbet var ama gerçekten ondan sonra çıkan tüm oyunlardan daha bir ciddiyete sahipti. Olgun bir suikastçi olması gerekiyor artık. Bu nedir arkadaş teenage gibi. Gene aynı yemek serinin en kötüsü olabilir gibi geliyor videolardan bakılınca heyecanlandıran en ufak birşey olmadı, AC unity görünce baya sevmiştim ama oyun eh işte. Ama doğruya doğru oyun girişleri gerçekten baya başarılı yapıyor ubisoft, zaten ordan kazanıyor oyun başı bir gaza geliyon heheyyt sonra o gaz baştan sona kaçıra kaçıra oyundan ilgin yok olup gidiyor şuan hala ac unity oynuyorum 1 aydır vallahi sırf seriden eksik kalmayalım diye.

Ubisofttan bir cacık olmaz artık division bekliyordum heyecanlı şekilde ama onunda fos olacağına inanmaya başladım; o ilk videolardaki atmosferden eser kalmayacak gibi.
  • Fransız ihtilalinden sonra 1800'lü yıllardaki ingiltereyi kim oynamak ister ki ? Sen yapsana 1200'lü yıllarda ve uzak doğuda geçen bir oyun.Unity güzeldi, grafikler max olunca oyun güzelleşiyor ama hikaye eksikti.Ne brotherhood ne de roma dönemindeki ac hissiyatını alamadım

Kimse beğenmez ama 3'de iyiydi.En azından amerikanın kuruluşunu görmek paha biçilmezdi

Edit: Uzakdoğu temalı bir ac oyunu çıkarsa alırım yoksa almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A073D9EAA -- 15 Mayıs 2015; 11:46:28 >
  • 3 güzeldi genel olarak ama gene söylediği çoğu şeyi yapamayınca Ubisoft insanlar burun kıvırdı, optimizasyonu da rezalet olunca tuzu biberi oldu. Yoksa 3. oyunun geçmiş hikayesi gayet güzeldir, Amerikan devriminin her yüzünü gösterir acımadan ve herkesin bizim velet Caner'i nasıl kullandığını da. Ama günümüzde geçen kısmı da bir o kadar kötüydü bence, Desmond'ın hikayesinin sonunu güzel bağlayamamışlardı hiç.
  • İlk ac oyunu 1100 lü yıllarda geçerken bir anda rönesans dönemine atlayıverdiler.Bu bile bence hızlı bir geçişti.Şimdi de sanayi devrimi.İyice günümüze yaklaşıyorlar ve bence bu gidişat iyi değil. Diyelim ki bir sonraki oyunda 1100-1200 lü yıllarda uzakdoğu teması işleyecekler.Yani kronolojide bir geriye gidiş olacak.Bu barutlu silahları,topları tüfekleri o oyuna nasıl yedirecekler.Oyunculara iyice alıştırdılar çünkü bunları.

Not:Bu arada oyun Türkçe desteği ile gelebilir. Ubisoft’un YouTube’daki assassinscreedUK isimli resmi kanalı paylaştıkları bir videoya [Assassin’s Creed Syndicate World Primiere (UK)] Yunanca ile beraberinde Türkçe dil seçeneğini de sunmuş.Az da olsa bir ihtimal var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 15 Mayıs 2015; 13:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz
    Bu gidişle 21. yüzyıla kadar gelecekler gibi.

Ayne birde cyberpunk assassins patlatmasını bekliyorum ubi den.
  • Günümüz dünyasına gelip oyunu Watch Dogs ile birleştirme ihtimali mevcut ki Ubisoft twitter hesaplarından birinde de "Nothing is true, everything is connected." temalı görseller paylaşılmıştı. Aynı şekilde AC Initiates hesabı da Abstergo - Blume şirketleri arasındaki bazı yazışma görselleri paylaştı.

Ekleme: Buldum.

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]

Ubisoft bu işin ucunda daha fazla para görürse seriyi bile bitirebilecek bir potansiyele sahip. O yüzden 21. Yüzyıl ihtimali elbette var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 16 Mayıs 2015; 0:09:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Günümüz dünyasına gelip oyunu Watch Dogs ile birleştirme ihtimali mevcut ki Ubisoft twitter hesaplarından birinde de "Nothing is true, everything is connected." temalı görseller paylaşılmıştı. Aynı şekilde AC Initiates hesabı da Abstergo - Blume şirketleri arasındaki bazı yazışma görselleri paylaştı.

Ubisoft bu işin ucunda daha fazla para görürse seriyi bile bitirebilecek bir potansiyele sahip. O yüzden 21. Yüzyıl ihtimali elbette var.

Aynen katılıyorum. Ayrıca Ac4'te Abstergoda genel müdür gibi çalışan bir adam vardı en yüksekteki büyük balkonlu ofiste. Bu adam oyunun ortalarında iş için chicagoya gidiyordu sonra ondan haber alınamıyordu. Watch Dogs'daki yol kesme görevlerinden birinde bu adamı kaçırıyoduk.

• İlk iki senaryo güzeldi sonrasında hızına yetişemedik

• Adamlar paraya doyamadılar. Almayın, destek olmayın şu lanet firmaya. Herifler para için bitmemiş oyunu piyasaya sürüyorlar. Müşteriyi umursayan yok.

• axeles kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyordum; şu an şok oldum.

Rogue'da da Melanie, "Olivier bizi sorgulamaya başlamıştı." gibisinden bir ifade kullanıyor. Sanırım o Tapınakçılar adına çalıştığını bilmiyordu ve fark etmeye başladığı anda fişini kestiler demek ki.

Ekleme: Minik bir araştırma yapayım dedim de Far Cry dahil olmak üzere daha neler neler varmış oy...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 16 Mayıs 2015; 0:07:26 >

• Ben en son ac2 ve brotherhood oynamıştım arkadaş sonra kaç tane oyun çıktı acaba? FPS konusuna her baktığımda yeni bir AC ile karşılaşıyorum
  • Bi şuna bakın

Bi de şuna

Ben Assassin's Creed oyunlarında görevi yaparken fark edilip çatışmaya girince anıyı baştan başlatıyorum.Sırf hedefimi sinsice arkadan hidden blade ile öldürüp o assassin havasına girmek için.Ama adamlar Call of Duty oyunu duyurur gibi, hareketli bi müzik eşliğinde dövüş sahnelerini ön plana çıkararak yeni ''Londra kabadayımızı'' tanıtmışlar.Zira ben assassin göremedim ortada.Kapüşonu bile sadece göreve giderken takıyor.

Görevlerinde 3'te 1'i şimdiden belli.At arabasıyla kaçma/kovalama.Hatta belki tren yakalamaya çalışma.

Seri hakkında diyecek çok şey var aslında da neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 22 Mayıs 2015; 13:54:43 >

• AC serisi yavaş yavaş uçurumdan yuvarlanma ya doğru gidiyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.