Enis Kirazoğlu'ysa boş. Çöpfield'ı övmekten başka bir şey yapmamış sadece kendi sevdiği tarzda görev yapısı var diye. Görevleri içine çekiyorsa bal kaymak yağ dök yala. Tabi sponsorlar hazır sistemi gönderdikleri için tuzu kuru. Her gördüğümde eksi butonuna basıyorum o yüzden videolarına. |
Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (19. sayfa)
-
-
Okaminin derlediğine göre ilk izlenimler:
- Oyunun tamamen bitirmek için 20 saat gerekecek.
- Görevler, savaş sistemi, hikaye ve daha fazlası AC1 den ilham aldı.
- Gizlilik geri dönüyor.
- Hedefin yeri her zaman haritada tam olarak gözükmeyecek. Ortaya çıkarmak için bölgeyi araştırmalı veya vatandaşlara yardım etmeniz gerekecek.
- Suikastçı aletleri gizlilik ve savaşta oldukça büyük öneme sahip.
- Suikastler pek çok farklı yolla başarılı veya başarısız olabilir. VGC oyunda yer alan bir görevi Hitman üçlemesindeki görevlerle karşılaştırıyor.
- Yaratılan Bağdat atmosferi övgü büyük.
- Parkur da çeşitli yenilikler var. Köşeden atlamalar geri dönüyor, yeni bir mekanik olarak sırıkla atlama ekleniyor ve karakter çok daha hızlı.
- Kontrollerle alakalı pek çok şikayet de var.
- Alamut Tapınağına ziyaretle beraber Hidden Ones/Suikastçılarla alakalı çok daha fazla şeyler var Mirage da.
Okami Games on XtwitterAssassin's Creed Mirage hands-on previews: • Game will take 20 hours to beat for completionists • Missions, combat, story, and more all took direct inspiration from AC1 • Stealth is back. Eagle vision, instant assassinations, etc. • A target's location will not always be…https://twitter.com/Okami13_/status/1701610628866273441
-
-
Valhalla nın aksiyonu kırpılmış hali işte oynamasak bişey kaybetmeyiz ki ztn oyunda denuvo var oynattırmayacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta son çıkan oynanış videolarında parkuru ilk haline göre baya toparladıklarını ve şehir atmosferiyle grafiklerin gayet hoş olduğunu gördüğüm için beklentimin arttığını yazmıştım. Son gelen videolarda combat dinamiklerini gördükten sonra hype’ım yine düştü Resmen içinden kılıç geçen, darbe yiyen adamlar zerre tepki vermiyor. Hani shooter oyunlarda vuruş hissinden bahsederiz ya, bu tabiri yakın dövüşe uyarlarsak Mirage’da vuruş hissi resmen rezalet görünüyor. Ama doğru zamanda parry yapıp direkt tekte öldürebilme durumu da var, tüm savaşlar o şekilde oynanırsa durum yine fena değil, bitirici animasyonlar ve assasinate animasyonları iyi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel olarak valhalla ve origins melezi işte. Fantezi öğeleri ve rpg unsurları kırpılıp kopyala yapıştır yapılmış.
-
Enis'in son videosu ile beraber beklentim iyice düştü. Zaten çok beklentim yoktu.
AC Valhalla DLC gibi bişey olacak, muhtemelen oynamacağım ben bu oyunu.
-
Ghost of thusimayı zerre örnek almıyor bu adamlar ya hep aynı oyun adamın kılıcı tutuşu bile fiyasko düşman yapay zekası gene yoktan hallice birde düşmanların ölmek bilmemesi de cabası sözde özüne dönüyor oyun ama gene tek atamadığımız düşmanlar var
bu oyunu ön sipariş ile ubisoft tan almayı düşünüyorum, standart editon 849tl. delux editon 999tl. 150tl fark vermeye değer mi?
1 aylık ubi+ satın alarak 190 TL e oynama imkanında var. Tercih senin.quote:
Orijinalden alıntı: ecrasniann
bu oyunu ön sipariş ile ubisoft tan almayı düşünüyorum, standart editon 849tl. delux editon 999tl. 150tl fark vermeye değer mi?
Soruna gelecek olursak. Bu oyun dlc olarak planlanıyordu ama ayrıca bir oyun olarak çıkarmayı tercih ettiler. Deluxe sürüm almana gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 19 Eylül 2023; 11:56:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ubi+ Türkiye'de açık değil. Ayrıca kağıt üzerinde dlc olarak planlanıyordu. Şuan ki halinin bu sebep ile bağlantısı yok. Her hâlükârda bu şekilde çıkacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 19 Eylül 2023; 12:11:4 > -
Xbox üzerinde kullanabiliyoruz. Pc de vpn dahi olsa girilmiyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: SarohanUbi+ Türkiye'de açık değil. Ayrıca kağıt üzerinde dlc olarak planlanıyordu. Şuan ki halinin bu sebep ile bağlantısı yok. Her hâlükârda bu şekilde çıkacaktı.
deluxe almaya gerek yok çünkü oyun zaten dlc olacakken tam oyun oldu. Bu oyuna planlanan bir dlc yok. Fiyat farkını ödemek gereksiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vpn ile neden uğraşayım ki adamlar Türkiye'ye hizmeti sunma girişimini göstermemişlerse. Zibilyon tane ülke var Türkiye yok. Deluxe sürümünde tek verdiği Prince of persia dan esinlenen kıyafet ve silah görünümü.
-
Combat sistemine daha tam bakmadım ama bence bu oyunun en güzel combat sistemi AC1’de vardı. Hidden blade ile kişiyi öldürmek zor iken kılıçla daha rahat öldürüyorduk. Düşmanlar yeri geliyor seni tutup bir o yana bir bu yana sallıyordu. Unity’de zor ama neden bilmiyorum 1.oyunun sistemi en ideali bana göre ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 19 Eylül 2023; 13:19:51 >
Sistem gereksinimleri de paylaşıldı.
-
Hoş bir video eşliğinde. Daha çok intel reklamı olmuş video.
UbisoftyoutubePlay Assassin's Creed Mirage on PC and fully immerse yourself in 9th century Baghdad. Take advantage of INTEL® technology to bring your gaming experience to the next level. About Assassin's Creed Mirage: In Assassin’s Creed Mirage, you are Basim, a cunning street thief with nightmarish visions, seeking answers and justice. After an act of deadly retribution, Basim flees Baghdad and joins an ancient organization – The Hidden Ones. As he learns their mysterious rituals and powerful tenets, he will hone his unique abilities, discover his true nature, and come to understand a new Creed – one that will change his fate in ways he never could have imagined. #Ubisoft #AssassinsCreed About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2023 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.https://www.youtube.com/watch?v=LbpQ8940EZI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 19 Eylül 2023; 23:21:11 > -
Sistem Gereksinimleri günümüze göre baya iyi.
-
Çünkü valhalla ile aynı 6700xt ile res. scale %140 oynardım valhallayı yinede 70-80 fps verirdi.
1:16'yı masyaf sandım ama oyun full bağdatta geçecekti. Yine de heyecanlandırmadı değil.
-
"Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Mirage için yeni detaylar açıklandı. İlk olarak sadece Intel XeSS teknolojisini destekleyeceği belirtilen oyunun yeni açıklamayla beraber NVIDIA DLSS 2 ve AMD FSR 2.0'ı da destekleyeceğini ortaya çıktı."
www.bolumsonucanavari.comAssassin's Creed Mirage NVIDIA DLSS 2 ve AMD FSR 2.0'ı Destekleyecekhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Mirage_NVIDIA_DLSS_2_ve_AMD_FSR_20i_Destekleyecek-118902.htm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X