Şimdi Ara

Assassin's Creed Revelations Multiplayer Cemaati. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
15.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Konuyu okuyunca oyunu alasım geldi.

Multiyi cok oynayacaginiz zannedip almayin cunku farkli yapisindan dolayi degil ps3 icin konusuyorum dun girdim oyunda adam yok o yuzden bu multiyi sevenler boyle topluluklari cok ariyor dun 15 dakika bekledim sonra adam bulamiyinca ciktim zaten oynayan cok yok birde eslestirme sistemide kotu.O yuzden multi problemli ps3e alacaksiniz singleinida oneririm bir grubunuz varsa ve multisini sevdiyseniz cok zevk alirsiniz.

Böyle eğlenceli mpnin boş olması kötü ya

• Murat öldün mü kaldın mı merak ediyorum reyiz?Pm lere cevap da vermiyorsun.
  • Yaz hocam PSN imzada. PSN:SineraTR

Lanet olası kurallar imzamı süpürmüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa Lima Whiskey -- 3 Haziran 2012; 8:36:15 >
  • ekle hocam daha bugün aldım
  • ya beyler ben steam uzerınden revelations oynuyorum ama bılmedıgım seyler var yardımcı olcak pcden oynayan arkadaslar varsa yardımcı olsun saolun
  • yaz beni yaz :)
    PSN: scatyagizTR
  • yaz beni de kardes şehirdısındayım ps3üme kavusunca 7/24 online oynarız sık sık birkaç haftaya uncharted 3 nfs: the run falan da alıyorum
  • Steamde indirimdeyken alsak oyun bulma sorunu olur mu?
    Oyunu oynayan çok kişi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

I-C-O varsa ortam sıcak

Aylar sonra gelen cevap.
    />

Kendimi güneş gibi hissettim Einstein.
    />
    Güzel düşüncen için teşekkürler
    Mactavish- Reis sende.

quote:

ÖZÜR MESAJI
    Ağalar merhaba. Konuyu epey güncelleyemedim. Oyunun çıktığı dönemlerde taşındık, sonra PC çöktü. (2 tanede PC [Laptop, biri yepyeni, biri eski model] çalındı ne yazık ki) (Hamallar çalmadı) Son zamanlarda da PS3'te aşırı fan sesi sorunu. Bir türlü oyuna kavuşmak nasip olmadı. PS3'ü yaptırıp oyunu alacağım.
    Bu arada en kısa sürede konuyu güncelleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

I-C-O varsa ortam sıcak

Aylar sonra gelen cevap.
    />

/>
    Mactavish- Reis sende.

quote:

ÖZÜR MESAJI
    Ağalar merhaba. Konuyu epey güncelleyemedim. Oyunun çıktığı dönemlerde taşındık, sonra PC çöktü. (2 tanede PC [Laptop, biri yepyeni, biri eski model] çalındı ne yazık ki) (Hamallar çalmadı) Son zamanlarda da PS3'te aşırı fan sesi sorunu. Bir türlü oyuna kavuşmak nasip olmadı. PS3'ü yaptırıp oyunu alacağım.

Gecmis olsun

Mobildeyim yaziyi kirpamadim pardon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

I-C-O varsa ortam sıcak

Aylar sonra gelen cevap.
    />

/>
    Mactavish- Reis sende.

quote:

ÖZÜR MESAJI

Aşırı fan sorunu PS3'le alakalı bir şey değil . Sıcaklardan böyle olur her sene oluyor :)

• Ben platinum almak için multi oynadım ve epey zevkliydi. Benim oynadığım dönemde (10-20 Mayıs) multide oyuncu oluyordu.
    Oyun şimdi kuzenimde bitirince tekrar alacağım. Arada takılırız güzel olur Türk oyuncularla oynamak.
  • Sizlerle oynamayi cok isterim de oyun 1.bolge

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gecmis olsun

Mobildeyim yaziyi kirpamadim pardon
    Sağol hacı, teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Aşırı fan sorunu PS3'le alakalı bir şey değil. Sıcaklardan böyle olur her sene oluyor :)

Yok Paypi tee kıştan sinyal veriyordu. Kışın her 10 oynayışımdan 5-6 sında fan coşuyordu.
    Oyunun menüsünde problem yok, fan sessiz. Ama oyuna girince, karakter ellerime verilince PS3'ün fanı "Fan test" kadar yüksek oluyor. Zerre zevk kalmıyor, gürültüden gazinodan çıkmış gibi oluyor insan. Zaten geçen senede servise götürmüştüm.

• Hacılar hocalar
    liste güncel.

Ayasofya'da konağı

Çofçoflu at arabası

Hergün Boğaz'da gezer

İstanbul cemaati.

Ağalar önceden kafiye için Boğaz yerine Kapadokya yazmıştım, baktım millet yanlış anlıyor bende İstanbul içinden bir yer olsun dedim ve Boğaz'ı seçtim.

• Bişi sorcam the knight karakterini u play den aldım ama kullanamıyorum bilen varsa yardım edebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trbozok -- 31 Temmuz 2012; 15:35:13 >
  • ya beyler ben ac ın bütün oyunlarını bitirdim şimdi multiye başlayım diyorum fakat kararsızım ac revelation mı brotherhood mu ? hangisi daha çok oynanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

ya beyler ben ac ın bütün oyunlarını bitirdim şimdi multiye başlayım diyorum kararsızım ac revelation mı brotherhood mu ? hangisi daha çok oynanılıyor

En son 4 ay önce oynadım 5 dakikaya falan buluyordu bazen hiç bulmuyordu. ACR multiplayera bugün başladım oyun bulma sıkıntısı çekmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 6 Ağustos 2012; 0:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbozok

Bişi sorcam the knight karakterini u play den aldım ama kullanamıyorum bilen varsa yardım edebilirmi

Hocam o bildiğim kadarıyla profil resmi.

• Tmm buldum zaten,20 lvl olunca kendi açılıyomuş.Eklemek isterseniz ''trbozok''
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.