Şimdi Ara

Assassin's Creed Revelations Multiplayer Cemaati. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
15.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Meraxes

ac revelations aldım steamden bakalım multiplayer olarak akalım inş bi sıkıntı çekmem ^^

Sen cok yanlis gelmissin kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemaatte ayrım yok, "tanrı misafiri"dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 23 Temmuz 2013; 22:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Cemaatte ayrım yok, "tanrı misafiri"dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. C. Wiener -- 23 Temmuz 2013; 22:33:29 >
  • I. C. Wiener kullanıcısına yanıt
    ne alaka ya zaten çözemedim laneti sağda resim çıkıyor buluyorum öldürüyorum 150 puan veriyor sağda resim çıkmadığı halde adam gelip beni öldürüyo veriyor 500 puan ben anlıyorum adamın player olduğunu fakat öldüremiyom tav oldum
  • quote:

ne alaka ya zaten çözemedim laneti sağda resim çıkıyor buluyorum öldürüyorum 150 puan veriyor sağda resim çıkmadığı halde adam gelip beni öldürüyo veriyor 500 puan ben anlıyorum adamın player olduğunu fakat öldüremiyom tav oldum

Burasi ps forumu oldugu icin oyle dedim hocam. Multinin de olayini bilmiyorum hic girmedim

• quote:

aynı sıkıntı bende de var.Valla 11 level oldum ama çok ölüyorum.Yavaş sakin oynayım diyorum ondada sondan 1.2.3. falan oluyorum.Herkes alışmış yere zehir.Bir de şu left shift tuşuna basıyorum genede ölüyorum.Normaşde single player modlarını çok severim oyunun ama bu multi hoşuma gitmedi.Ha bir de animus hack diye bir şey var adam uzaktan herkesi öldürüyor.

• Hala oynayan varsa benibde eklermisiniz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.