Şimdi Ara

Assassin's Creed Revelations Multiplayer Cemaati. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
2
Favori
15.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır. Herkesi ekledim. Bu aralar biraz başım yoğunda İlgilenemedim pek.

mrblack01414
    İnşallah reis.
  • dostum benım psn ı yanlıs yazmıssın yaw bende kaç haftadır dıyorum kımse eklemıyor ac den tek oynuyorum :) Sawsiriko degil Sowsiriko olucak
  • Oyun elime geçti başladık senaryo moduna birkaç sequence geçtik Bu akşam listedeki herkesi eklerim , bi multiye akalım diyorum
  • Acr oynayanların hepsi eklesin beni kalabalık olalım team gireriz ekleyin ha.
  • Cemaatten ses seda çıkmıyor neredesin I-C-O reis.
  • Ekleyin benide arkadaşlar ersins58
  • Benide yaz bakalim PSN: CrhTolga
  • Assassin Creed serisinin hepsini en az iki kere bitirdim. Ama hiç online oynamadım. Merak ediyorum aslında çok zevkli olabilir ama pek katılım olmuyor sanırım. Eğer düzenli oynuyorsanız katılmak ve denemek isterim.
  • Okuduğum kadarıyla şuanda bir sıkıntı var, en az 3-4 kişi olmadan grup kuramıyoruz. Aynı şekilde guvenkab la birbirimizin oyununa girmeye çalışırken "Network" hatası alıyoruz.
  • izmir içi elden satmak isteyen varsa oyunu pm atsın bana
  • konu sahibi kayıp kaç yıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirva

Okuduğum kadarıyla şuanda bir sıkıntı var, en az 3-4 kişi olmadan grup kuramıyoruz. Aynı şekilde guvenkab la birbirimizin oyununa girmeye çalışırken "Network" hatası alıyoruz.

Sorma ya deli oluyorum Nasıl giderilecek bu hata çokda merak ediyorum yani :/
  • Güzide cemaatimizin saygın İstanbul beyefendileri Kusura bakmayın bu aralar pek yokum, pek yakında geleceğim

Luikang
    Reis kusura bakma yav, nasıl gözden kaçırmışım anlamadım Düzelttim.

mrblack01414
    Reis bazı mevzular varda, aha geldim Çok yakında yerleşeceğim buraya eskiden olduğu gibi

Mactavish-
    Özledin mi hacı?

ersins58, Tolga Coruh, ALPeeR-
    Aileye hoşgeldiniz

• Bazi armadaslar beni eklemek istemis elimde yoktu bu hafta aldim bitirdim multide level 4um suanda 13e 4 yaptim Brian daha yukseleyim o zaman cok Daha iyiki I yapabilirim.
  • arkadaşlar çok seri bi sorum olacak oyunu şimdi indirdim internetten parayla cd key ini alıcam ama digital collector's edition mı alsam standard mı alsam bilemedim. dlc ler olmadan multiplayer rahat oynanabiliyor mu? server bulma vs açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pe7a -- 16 Mayıs 2012; 21:59:00 >
  • Güncel tutalım.
  • I-C-O varsa ortam sıcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okuyunca oyunu alasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Konuyu okuyunca oyunu alasım geldi.

Multiyi cok oynayacaginiz zannedip almayin cunku farkli yapisindan dolayi degil ps3 icin konusuyorum dun girdim oyunda adam yok o yuzden bu multiyi sevenler boyle topluluklari cok ariyor dun 15 dakika bekledim sonra adam bulamiyinca ciktim zaten oynayan cok yok birde eslestirme sistemide kotu.O yuzden multi problemli ps3e alacaksiniz singleinida oneririm bir grubunuz varsa ve multisini sevdiyseniz cok zevk alirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

I-C-O varsa ortam sıcak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.