Teğmen
03 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 22 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar,

Samsung galaxy note 4 telefonumu usb girişine taktığımda telefon bağlanıyor fakat birkaç saniye sonra bağlantı kesiliyor, ardından tekrar bağlanıp tekrar kesiliyor. Windows 7 yüklü bir başka laptop'ta denediğimde bu sorunla karşılaşmıyorum. Yani sorun ne telefonda ne de usb bağlantı kablosunda. Sizce bu sorunun nedeni nedir? Nette bios ile alakalı olabilir denmiş fakat daha önce bu sorunla karşılaşmış birileri nasıl çözüm bulduğunu söyleyebilirse sevinirim. Kısa bir çözümü varsa teknik servisle de zaman kaybetmemiş olurum en azından.

Monster Abra a5 v1.1 kullanıcısıyım. Windows 8.1 işletim sistemim var, bugün w10'a yükselttim fakat hala problem devam etmekte.

Edit: Format atarak çözdüm.
Merhabalar,

Samsung galaxy note 4 telefonumu usb girişine taktığımda telefon bağlanıyor fakat birkaç saniye sonra bağlantı kesiliyor, ardından tekrar bağlanıp tekrar kesiliyor. Windows 7 yüklü bir başka laptop'ta denediğimde bu sorunla karşılaşmıyorum. Yani sorun ne telefonda ne de usb bağlantı kablosunda. Sizce bu sorunun nedeni nedir? Nette bios ile alakalı olabilir denmiş fakat daha önce bu sorunla karşılaşmış birileri nasıl çözüm bulduğunu söyleyebilirse sevinirim. Kısa bir çözümü varsa teknik servisle de zaman kaybetmemiş olurum en azından.

Abra a5 v1.1 kullanıcısıyım. Windows 8.1 işletim sistemim var, bugün w10'a yükselttim fakat hala problem devam etmekte.

Edit: Format atarak çözdüm.
Arkadaşlar merhaba,

Evde internete laptop ile kablosuz şekilde bağlanıyorum ve modemin bulunduğu odadan biraz uzak olduğumdan dolayı online oyunlarda arada ping sorunu çıkıyor.

Sizce bu Killer™ Wireless-N 1202 bu sorunu çözebilir mi? Ona göre taktıracağım da.

Kullananlarınız beni bilgilendirebilirse sevinirim.

Teşekkürler.
Merhaba. Garanti bankası müşterisiyim fakat hesabımı kapatmak istiyorum. Bunun için şubeye gitmem gerekiyormuş fakat herhangi bir şube olur mu yoksa hesabı açtırdığım şubeden mi kapattırmam gerekiyor bilen var mı acaba?
Merhabalar. İnternetten aldığım 2. el iPhone 4s 'i aktive etmeye çalışırken eski kullanıcının itunes hesap ve şifresini sordu. Satıcıya ulaşmadan halledebilmem mümkün müdür?
Merhaba. Modemimi bilgisayara bağlı şekilde kullanıyorum fakat wirelessla evde başka biri veri indirirken tüm internet hızı ona yükleniyor, bilgisayarda kabloyla kullandığım internet aşırı yavaşlıyor. Acaba kablosuzdan bağlananlara hız limiti getirebilmem mümkün müdür?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
Steam
pe7a
Notebook
Monster
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 143
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 7.262 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.