Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rx590 var bende de 60fps alamıyorum ayarlardan 45 fps sınırlandırıp oynayın drop kalkıyor akıcı oynanılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

bu mesajdan sonra epicden 50 liraya full sürüm çekmek
    Ben de arıyorum acaba ne yazmışım diye hdjdkfk. Sağlam indirim gördü sonunda evet. Syndicate ve bunu aldım. Sırayla bitiriyorum seriyi, Syndicate'dan sonra buna başlarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    hocam cracki bulabildiniz mi?
  • Beyler para vermeyin AC oyunlarına yazık. Adamlar tek bir oyunlarına Türkçe altyazı koymuyor...
  • quote:

hocam cracki bulabildiniz mi?
    Buldum yukarıda mesaj yazan üyelerden bir arkadaş gönderdi sağolsun ama denemedim, o arada indirememiştim, uğraşmadım sonra da tekrar...
  • quote:

Rx590 var bende de 60fps alamıyorum ayarlardan 45 fps sınırlandırıp oynayın drop kalkıyor akıcı oynanılıyor
    Benim problemim daha farklı. Oyun ultra ya da low ayarlar farketmeksizin ilk bölümdeki şehir içinde 30-45 fps arası veriyor; ekran kartı kullanımı sadece %55-75 arasında. Çöle falan çıktığımda is ekran kartı kullanımı düşük kalıyor ama 80 fps civarı veriyor.
  • Oyunun playstation konusunu bulamadım, playstation da konusu yok herhalde. Playstation da oynayanlar cevap verebilir mi ? Oyunu o kadar oynadım platin almak istiyorum ancak 100 eşya satımını nasıl yapabilirim. Bir ara yapayım dedim yeterli değildi herhalde trophy vermedi. Şimdi ise eşyalar eksik. Ne yapabilirim ?
  • Dorthonion92 kullanıcısına yanıt
    işlemci darboğazı
  • PC tarafında ben son DLC'in en son görevine gitmeden yapmıştım. Ana oyun + ilk DLC'de tek tek saymış olmama rağmen 2 kez olmamıştı başarım. Satır sayısı mı önemli, yoksa adet mi tam anlamadım. Belki de bende buga girmişti.
  • Tahminimden biraz daha önce ana görevleri bitirmiş oldum standart senaryoda, daha bir sürü yan görev kalmış, çoğunluğu da yapmış olmama rağmen..

Yalnız, ek paketleri ve DLC'leri de almıştım, bu yüzden kayıtlı oyunu yüklerken "boost to level 45" diyor, ana görevleri bitirdikten sonra 45'e yükselttim ve kalan yan görevleri tamamlamak istedim, uzunca ve zor bir görevi bitirdikten sonra oyundan çıktım, tekrar girdim, meğer o 45'e yükseltmeyi ve o görevi bitirişi kayıt etmemiş. Niye yapmamış anlamadım.

Animus Hack gibi bi işleyiş mi var burada? Seviyeyi yine manuel şekilde mi yükselterek gitmem gerekiyor?

Edit: Kendi cevabımı kendim buldum, bulut eşleştirme ile ilgili sorun nedeniyle kayıtlı oyunu bir görüp bir görmüyormuş, bulut eşleştirmeyi iptal ettim, düzeldi.

Hidden Ones'ı da bitirdim yan görevleri pek yapmadan... Curse of Pharaohs'a geçip onu da bitirip artık Odyssey'e geçmeyi planlıyorum.

Bu arada ana görevlerin bitiminde Bayek'in kuru kafayı yere atması ve logonun ortaya çıkışında tüylerim ürperdi resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 12 Şubat 2020; 16:19:17 >

• beyler ac oynamayı en son revelations'ta bırakmıştım. Bu ve Odyssey'nin eski oyunlarla bi bağlantısı yokmuş sanırım. Sizce oynanır mı? Odyssey ve Origins'ten hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 24 Şubat 2020; 2:39:5 >
  • Odyssey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0F7B056BC

beyler ac oynamayı en son revelations'ta bırakmıştım. Bu ve Odyssey'nin eski oyunlarla bi bağlantısı yokmuş sanırım. Sizce oynanır mı? Odyssey ve Origins'ten hangisini önerirsiniz?
    ikisini de oynamanı öneririm ama illa birini seçeceksen odyssey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratonhnhaketon -- 24 Şubat 2020; 11:15:12 >
  • quote:

beyler ac oynamayı en son revelations'ta bırakmıştım. Bu ve Odyssey'nin eski oyunlarla bi bağlantısı yokmuş sanırım. Sizce oynanır mı? Odyssey ve Origins'ten hangisini önerirsiniz?
    Eski oyunlarla bağlantısı var, kim dedi size yok diye? Ama AC sonuçta, seriden herhangi bir oyunu random seçsen yine oynanır
  • Odeysey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Eski oyunlarla bağlantısı var, kim dedi size yok diye? Ama AC sonuçta, seriden herhangi bir oyunu random seçsen yine oynanır

Alıntıları Göster
    Burada kastettiğim oynadığımız karakter önceki bir oyunla aynı mı, başka bir oyunun hikayesinin devamı olarak sonunu/başını vs mi işliyor?. Yoksa heralde illaki vardır bağlantılar, AC serisi sonuçta.

Origins başlığında bile herkes Odyssey dediğine göre Odyssey'i seçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 24 Şubat 2020; 15:50:10 >

• quote:

Burada kastettiğim oynadığımız karakter önceki bir oyunla aynı mı, başka bir oyunun hikayesinin devamı olarak sonunu/başını vs mi işliyor?. Yoksa heralde illaki vardır bağlantılar, AC serisi sonuçta.

Origins başlığında bile herkes Odyssey dediğine göre Odyssey'i seçiyorum

Alıntıları Göster
    Arkaplan hikayesi bağlantılı. Günümüz hikayesinin ana karakteri de bağlantılı. Onun dışında problem yok. Bu arada Odyssey çok güzel oyun ama Origins'i de boş geçmezdim. Çünkü antik Mısır şahane ama tabi siz bilirsiniz :) İksini de oynayın derim.

• İki oyunu da oynama şansınız varsa Origins'ten başlamanızı öneririm. Çünkü AC Lore'una önemli katkıları oluyor, daha da ayrıntı isterseniz @Ormanci nickli arkadaşın yukarıdaki mesajında spoiler olan kısmı okuyabilirsiniz. Ben şahsen seriye ikinci oyundan başlayarak 4 ay gibi bir sürede Odyssey'e kadar geldim. Onu da Türkçe Yaması için bekliyorum.
  • Ubistore da indirimdeydi 60 küsür liraya aldım 2-3 gündür 12 saat oynamışım. Syndicate felaketinden sonra hiç bakmamıştım oyunlarına muhteşem olmuş. Hem piramitler hem iskenderiye müthiş.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.