Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Oynadım tabiki,109 saat oldu hala yan görevlerin bir kısmı duruyor ve Blod And Wine dlc'si birazcık giriş yaptım.
    Bahsettiğim şey öpüşme/sevişme gibi sahneleri çoğu oyunda görmemekteyiz onu diyorum.

Alıntıları Göster
    Nasıl görmemekteyiz hojam Çoğu oyundan kastınız FIFA,COD falansa sizde haklısınız tabi

Şu oyunları bir inceleyin derim ;

Mass Effect 2

Mass Effect 3

Mass Effect Andromeda

Wolfenstein The New Order

Dragon Age Inquisition

Dragon Age Origins

God Of War ( Ah Afrodit Ah)

Duke Nukem Forever

Beyond Two Souls

Metro Last Light

GTA San Andreas

GTA IV

GTA V

Fahrenheit

Far Cry 3

Far Cry Blood Dragon

Vampire The Masquerade Bloodlines

Uncharted 2

Heavy Rain

Ride to Hell Retribution

Metal Gear Solid 3 Snake Eater

dahada yazabilirim isterseniz

Bu arada 109 saat Witcher 3 için çok az bir süre AC Origins gibi çöplerle zaman harcamaktansa Witcher 3'e 500 saat gömmek çok daha mantıklı bir hareket olacaktır.

İyi günler dilerim efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 24 Eylül 2018; 23:51:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-386561231

Nasıl görmemekteyiz hojam Çoğu oyundan kastınız FIFA,COD falansa sizde haklısınız tabi

Şu oyunları bir inceleyin derim ;

Mass Effect 2

Mass Effect 3

Mass Effect Andromeda

Wolfenstein The New Order

Dragon Age Inquisition

Dragon Age Origins

God Of War ( Ah Afrodit Ah)

Duke Nukem Forever

Beyond Two Souls

Metro Last Light

GTA San Andreas

GTA IV

GTA V

Fahrenheit

Far Cry 3

Far Cry Blood Dragon

Vampire The Masquerade Bloodlines

Uncharted 2

Heavy Rain

Ride to Hell Retribution

Metal Gear Solid 3 Snake Eater

dahada yazabilirim isterseniz

Bu arada 109 saat Witcher 3 için çok az bir süre AC Origins gibi çöplerle zaman harcamaktansa Witcher 3'e 500 saat gömmek çok daha mantıklı bir hareket olacaktır.

İyi günler dilerim efenim.

Alıntıları Göster
    Ben burdakilerin çoğunu oynamadım ki,oynadıklarımdan ise aklımda kalmamış demek ki,W3'de baya etkileyiciydi belkide aklımda ondan daha çok yer etmiştir.

• quote:

Ben burdakilerin çoğunu oynamadım ki,oynadıklarımdan ise aklımda kalmamış demek ki,W3'de baya etkileyiciydi belkide aklımda ondan daha çok yer etmiştir.

Alıntıları Göster
    Daha fazlasıda var yazmamı isterseniz dökebilirim Geçin sevişmeyi dildoyla adam dövdüğümüz oyunlar falan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 24 Eylül 2018; 23:53:47 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Witcher 3 etkileyici çünkü hatunlar çoh güzel be hojam.Passifloradaki Narcissa denen hatuna az para harcamadık zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-386561231

Witcher 3 etkileyici çünkü hatunlar çoh güzel be hojam.Passifloradaki Narcissa denen hatuna az para harcamadık zamanında

Alıntıları Göster
    Sanırım onun etkisi,modellemeler çok iyi ve kadınlar aşırı derecede güzel.
  • Güzel güzel oynarken adamın canı 3te 1’e indi. Öldüm yeniden başladım, envanterden bakındım anlamadım ve bulamadım. Bu canı nasıl normale getiririm.

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

Güzel güzel oynarken adamın canı 3te 1’e indi. Öldüm yeniden başladım, envanterden bakındım anlamadım ve bulamadım. Bu canı nasıl normale getiririm.

Kullandığınız silahın özelliği cursed olanlar böyle yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Başka silah deneyin isterseniz Bitireli bayağı oldu yanlış bilgi de vermiş olabilirim kusura bakmayın şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your Witcher

Kullandığınız silahın özelliği cursed olanlar böyle yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Başka silah deneyin isterseniz Bitireli bayağı oldu yanlış bilgi de vermiş olabilirim kusura bakmayın şimdiden.

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam dediğiniz gibiymiş bir kılıçta lanetli yazıyor ondan düşük sağlık oluyormuş.
  • Oyunu hala oynamayanlar için bir tavsiye:
    Kırmız ile işaretlenmiş düşman bölgelerini keşfettiğinizde hemen saldırıp,komutanı öldürüp hazineleri yağmalamayın çünkü yan görevlerde sizi hep bu bölgelere gönderiyor oyun o yüzden aynı yere iki defa saldırmış oluyorsunuz.

Bu arada oyundaki "discovery tour" nasıl çalışıyor?Acaba korsan diye mi yok bende?
  • quote:

Bu arada oyunu W3'le karışılaştırıdım ama kötü oyun değil ha,W3 ile karşılaştırdık çünkü benzer oyun oyun yok.Eğer ana hikaye ve karakterler daha düzgün olaydı son yıllarda oynadığım en iyi oyunları arasına girerdi,hatta eksiklerine rağmen en güzel oyunlardan biri oldu son yıllarda oynadıklarım arasında.

Bir kere antik Mısır ve oraya etki eden Roma/Grek? kültürü müthiş güzel işlenmiş oyuna,Mısırlıların kültürel yapıları ile Grek/Roma? nın ki keskin şekilde ayrılıyor oyunda,yer yer iki ayrı oyun havası bile veriyor gibi,bir gidiyorsunuz İskenderiye şehrine bambaşka bir dünya,hipodromlar,hamamlar,kütüphaneler,tiyatro yerleri.Mısırlıların yaşadığı bölgelere gidiyorsunuz oralar apayrı bir dünya,çanak çömlek işi ile uğraşanı mı dersiniz,halı dokuyanı mı dersiniz,..Say say bitmez epey detay var...

Yaklaşık 30 saattir oynuyorum 33 level im ve görevlere giderken deve ile gidip olabildiğince soru işaretlerini, kampları boş geçmemeye çalışıyorum. İlk başlarda deve ile seyahat ederek diğer şehirlere/görevlere gitmek aşırı zevkli geliyordu sürekli sağa sola bakınıyorsun çevre aşırı detaylı, grafikler muazzam, yaşayan bir açık dünya ve adamlar mısırı oyuna o kadar iyi enjekte etmiş ki eski AC oyunlarında ki o ruhsuz, insanın içini sıkan şehirlerden sonra evet olmuş bu diyorsun daha doğrusu diyordum ama bir süre sonra oyun ciddi anlamda sıkmaya başladı nedenini tam olarak bulamadım ama gerçekten daha haritanın yarısı anca açık ve yapılacak bir ton yan görev, soru işareti vs. varken sıkılmaya başladım.

Kendimce oyunun eksi yönleri;

- Hikaye derin, gayet güzel fakat anlatım ve oyuna işleyiş vasatın ötesinde olduğu için insanı en çok sıkan bu oluyor her şey bir anda oldu bittiye geliyor sen detay beklerken oyun sana hadi şuraya git adamı öldür diyor bir bakıyorsun o sabahtan beri anlatılan çok önemli, üst düzey gizli maskeli adam 100mt ötede ki kampta seni bekliyor 2dk da öldürüp geliyorsun al sana ana görev ve oyunun %90 ı bundan ibaret.

- Çok fazla yan görev yapmadım ama 2-3 tanesinde görevi veren ile kurtarmam gereken adam birebir aynı kişiydi ulan bari azıcık da olsa farklı yapın birebir aynısı nedir küfür eder gibi tabi hepsinde böyle değildir ama 2-3 tanesinde olması bile yetiyor ayrıca yan karakterler aşırı özensiz.

- Oyunda alışveriş yapabileceğimiz 3 tane NPC var böyle bir oyun için çok çok az ve satılan şeyler de inanılmaz kısıtlı yani koskoca demirci 1 tane kılıç 2 tane kalkan satıyor, iplikçi var hep aynı kıyafetler hiç değişmiyor, tımarcıya gidiyorsun 2 tane at, 2 tane deve satıyor hadi bunlar tek bir şehire özel olsa neyse gezdiğim tüm şehir ve yerleşim yerlerinde ki satıcılar aynı hiç bir fark yok.

- Diğer bir saçmalık ve oyunun tadını kaçıran ise efsanevi eşyalara çok kolay ulaşılıyor ve bir süre sonra hiç bir değeri kalmıyor hatta bir çoğunu satıcıya sattım bence bu kadar kolay olmamalı böyle bir oyunda araştırma, materyal toplama yada uzun bir görev silsilesi sonucu bir tane efsanevi eşya kazanılmalı ki değeri olsun ve oyunun oynanabilirliği artsın. Yan görev yapıyon saçma sapan köyün birinde ki kadını haydutlardan kurtarıyon hoop sana efsanevi bilmem hangi tanrı için yapılan mızrağı veriyor ulan ne alaka? onun sende ne işi var da sen onu bana veriyorsun? bir çok alanda witcher dan copy-paste yapmışlar keşke witcher techizatlarının mantığını da oyuna uyarlasalarmış 3-5 özel materyali haritanın farklı alanlarından bulup birleştirerek efsanevi silah oluştursak çok daha güzel olurdu ve işin bir komik tarafı daha bu efsanevi eşyaları demirci abimiz 3-5k paraya hemen sana upgrade ediyor hiç bir şey istemiyor paran varsa her şey tamam ve hemen senin seviyene çıkarıyor yani oyunun başında bulduğun o tek bir silahı istersen her lvl da güncelleyerek oyunu onunla rahatlıkla bitirebilirsin saçmalığa gel. Silahların ayrı lvl i yok her şey sana özel.

- Soru işaretlerini witcher dan çakmışlar ama keşke o soru işaretlerinde biraz daha farklı şeyler olsa. Her soru işareti neredeyse aynı kampa git kaptanı öldür, hayvan ini hayvanı öldür, hazineyi yağmala vs. bu kadar devasa harita için farklı şeyler de koyabilirlerdi çeşitlilik çok az.

• İskenderiye şehri hiç ilgimi çekmedi benim,daha çok Mısır'lıların yaşadığı yerler ilgimi çekti,gidip dolaşıyorum şehirlerinde görev yapmayı bıraktım detaylarına bakıyorum yarattıkları yerlerin,isnanların uğraşlarını inceliyorum.Kumların içinde,kumla boğuşan bir şehir var adını hatırlayamadım,orası baya hoş dizayn edilmiş.
  • Fotoğraf çekme modu müthiş,Nvida ansel kadar kaliteli

Timsalara dikkat

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Oyunda sinematikler geçilebiliyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet geçilebiliyor.

Bunlar sinematiklerden çekilmiş sahneler değil bu arada...
  • quote:

Evet geçilebiliyor.

Bunlar sinematiklerden çekilmiş sahneler değil bu arada...

Teşekkürler

Bugün başlamayı planlıyorum da umaırm zevk verir

• Başladım an itibariyle

Yağ gibi kayıyor oyun ama dövüş mekaniklerini sevemeyeceğim gibi

Gold edition la beraber gelen aslan zırhı enfes bu arada

• Yeni bir yığın fotoğraf çektim oyundan,şunu söyleyebilirim son yıllarda bu derece detaylı güzel oyun görmedim.Kobra yılanı ile timsahın kavgasını fotoğrafalamak müthiş keyifliydi.İyi fotoğraf modunu koymuşlar oyuna,detaylara odaklanabiliyoruz.Belgeselci gibi histtem kendimi.

4K kalitesinde olsa oyun,görseller yardıracakmış foto modunda.
  • 8 küsür saat olmuş

Muazzam ya oyun hayvan avlamak felan süper

Witcher da soru işaretlerini ve yan görevleri pek yapmayarak çok fazla hata yapmıştım haliyle oyun bitince insanın yapası gelmiyordu

Bunda gördüğüme dalıyorum valla 100 saat gibi oynama süresi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 7 Ekim 2018; 14:25:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

8 küsür saat olmuş

Muazzam ya oyun hayvan avlamak felan süper

Witcher da soru işaretlerini ve yan görevleri pek yapmayarak çok fazla hata yapmıştım haliyle oyun bitince insanın yapası gelmiyordu

Bunda gördüğüme dalıyorum valla 100 saat gibi oynama süresi olur
    bende oyunu bu black friday'de almayı düşünüyorum hazır türkçe yama da gelmişken .

önceki ac oyunlarını syndicate dışında severek oynamıştım umarım bunu da severim
  • açık dünyası gerçekten çok güzel hocam ben sadece 3 ve rogue yu bitirdim onda hayvan avlamak işkence gibiyken bunda gördüğüme dalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 7 Ekim 2018; 14:27:29 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.