Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nvidia denetim masasından FXAA yı kapatın.
  • ynahit kullanıcısına yanıt
    Hocam bende amd var.

Bir yedek alayım bakayım çözer isem yazarım buraya.

Sorun çözüldü.

Dosyaları doğruladım.

4690k işleemci yerleşik grafik kartını devre dışı bıraktım. Aygıt yöneticisinden. sorun bu

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]

devre dışı bırak deyin ve oyuna girin. Sonra istreseniz oyun BU oyun harici yine etkinleştirebilirsiniz.

Oyunu tabi arkadaşımızın dediği gibi yedekleyip C klasörüne taşıdım (fakat açmamıştı) yukarıdakilerle beraber yapınca açtı.

Oyuna bas ve windows tuşu+g devam.

Herkese keyifli oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 4 Eylül 2018; 14:9:3 >

• Merhaba arkadaşlar , oyunu en ucuz nerden alabiliriz _?
  • arkadaşlar oyundan atma sorunu yaşayan var mı ? oyunu oynarken aniden atıyor oyundan bazen 5 dk bazen 10 dk sonra...

ekran kartım 970m eski sürücüye döndüm yine aynı sorun var malesef.. nedendir sizce ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalevra212

arkadaşlar oyundan atma sorunu yaşayan var mı ? oyunu oynarken aniden atıyor oyundan bazen 5 dk bazen 10 dk sonra...

ekran kartım 970m eski sürücüye döndüm yine aynı sorun var malesef.. nedendir sizce ???
    bende de var sorun. biraz araştırdım, genellikle windows 10 sürüm 1803 kullananlarda varmış bu sıkıntı. siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yegemen

bende de var sorun. biraz araştırdım, genellikle windows 10 sürüm 1803 kullananlarda varmış bu sıkıntı. siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    hocam benim windows 10 ama bahsettiğin sürüme nerden bakıyorum.. özele bakar mısın hocam.
  • kalevra212 K kullanıcısına yanıt
    ara kısmına winver yazıp enter layın. açılan pencerede yazacaktır.
  • KAPANMA SORUNU ÇÖZÜM

Arkadaşlar oyun kapanıyorsa belli belirsiz yerlerde ben böyle çözdüm,

öncelikle oyunu sağ tıklayın - özellikler - uyumluluk modu - burda iki seçenek işaretleyin '' Tam Ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak '' ve '' yönetici olarak çalıştır '' bu ikisi işaretli olsun.

sonra oyunu açıp giriyorsunuz oyuna grafik ayarlarından ''tam ekran '' seçeneğini değiştirin '' çerçevesiz '' olanı seçin..

böylece sorun çözülmüş olacak.. ben de çözüldü nerdeyse 2 saat aralıksız oynadım hiç kapanmadı oyun..
  • Daha önce Assassıns serisinin sadece ilk oyununu oynamış biri olarak tüm ana seriyi oynamış arkadaşlara soruyorum originsi oynasam saçma mı olur daha önceki serilerle olan bağlantısı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NormalOlOne

Daha önce Assassıns serisinin sadece ilk oyununu oynamış biri olarak tüm ana seriyi oynamış arkadaşlara soruyorum originsi oynasam saçma mı olur daha önceki serilerle olan bağlantısı nedir
    Günümüz hikayesi var bağlantı olarak sadece. Assassin's Creed serisi asıl olayların günümüzde olduğu, geçmişin sadece olayları anlamakta, sırları aralamakta kullanıldığı bir seriydi. Ama uzun zamandır öyle değil, o yüzden rahatlıkla oynayabilirsin. Ama en azından 2 ve Brotherhood oyunlarını oynamanı tavsiye ederim, güzel oyunlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabınız için..Hazır elimdeyken bitireyim dedim..Diğer serilerini de ilerde oynamak istiyorum..
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Oyunun bende orijinal Gold sürümü mevcut.

DRM'den dolayı işlemcinin 100% olarak çalışması artık sinir etmeye başladı.

Oyunun Crack dosyasını orijinal oyuna atarak çalıştırmak mümkün olmaz değil mi? DRM kaldırılmamış oyundan halen çünkü.
  • Hala daha neyi bekliyorlar anlamadım oyun kırılmış DRM'yi kaldır bari yazıktır orjinal kullananlara, CPU kullanımı BF1 tarzında %100'lerde geziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 14 Eylül 2018; 3:2:49 >
  • Oyun Assassins Creed serisine hiç benzemiyor.Witcher 3,Tomb Raider tadında bişey olmuş.Bende yeni başladım,daha ilk haritada bile çok fazla hazine vb. toplama görevleri var.Daha ilk haritada böyleyse Allah bilir diğer kısımlar nasıldır.Yine Ubisoft abartmış bu işi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Oyun Assassins Creed serisine hiç benzemiyor.Witcher 3,Tomb Raider tadında bişey olmuş.Bende yeni başladım,daha ilk haritada bile çok fazla hazine vb. toplama görevleri var.Daha ilk haritada böyleyse Allah bilir diğer kısımlar nasıldır.Yine Ubisoft abartmış bu işi,
    2011 de çıkan revelations dan sonra hiç bir AC oyununu oynamamış ve her çıkan AC de seriden iyice tiksinmiş biri olarak söylüyorum ki bu oyun AC değil, NET.

Origins'den önce 9 AC oyunu çıktı ve hepsinin oynanış tarzı, mekanikleri, saçma görev sistemi hatta kiminin haritaları bile kopyaydı ama origins de (çok şükür) o rezil sistemi değiştirip oyunu daha çok RPG ye kaydırarak seriyi 2-3 tık yukarı çıkardılar. Tek kötü yanı hikayeyi oyun bazında tutup her oyun farklı bir senaryo ile karşımıza çıkıyorlar ne güzel seriyi ilk defa mısıra taşımışsın, oyunun dinamiklerini baştan sona değiştirmişsin, o sıkıcı aksiyon oyununu RPG ye kaydırmışsın her şey güzel de ubisoft şu tek oyunda karakter ve hikaye harcama huyundan bir türlü vazgeçemedi. Witcher gibi bir üçleme yapıcan, 10 numara akılda kalıcı bir ana karakter ve etrafında 3-5 sağlam yan karakter, hikaye derin ve çok anlamlı olacak ki mısır zaten hikaye anlatımı için çok uygun bir yer ama ubisoft tek oyunda yedi güzelim mısırı şimdi odyssey çıkıyor aynı b*kun laciverti hele black flag da ki deniz savaşlarını kopyalamaları cidden fiyasko

Origins i bitiricem ve büyük ihtimal sonra ki 4-5 AC oyununu oynamıcam anca Origins gibi bir sıçrama daha yapar seriyi farklı boyutlara taşırsa o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD KÖLESİ -- 22 Eylül 2018; 12:8:43 >

• Bu arada oyunu W3'le karışılaştırıdım ama kötü oyun değil ha,W3 ile karşılaştırdık çünkü benzer oyun oyun yok.Eğer ana hikaye ve karakterler daha düzgün olaydı son yıllarda oynadığım en iyi oyunları arasına girerdi,hatta eksiklerine rağmen en güzel oyunlardan biri oldu son yıllarda oynadıklarım arasında.

Bir kere antik Mısır ve oraya etki eden Roma/Grek? kültürü müthiş güzel işlenmiş oyuna,Mısırlıların kültürel yapıları ile Grek/Roma? nın ki keskin şekilde ayrılıyor oyunda,yer yer iki ayrı oyun havası bile veriyor gibi,bir gidiyorsunuz İskenderiye şehrine bambaşka bir dünya,hipodromlar,hamamlar,kütüphaneler,tiyatro yerleri.Mısırlıların yaşadığı bölgelere gidiyorsunuz oralar apayrı bir dünya,çanak çömlek işi ile uğraşanı mı dersiniz,halı dokuyanı mı dersiniz,..Say say bitmez epey detay var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 24 Eylül 2018; 22:8:50 >

• quote:

Bu arada oyunu W3'le karışılaştırıdım ama kötü oyun değil ha,W3 ile karşılaştırdık çünkü benzer oyun oyun yok.Eğer ana hikaye ve karakterler daha düzgün olaydı son yıllarda oynadığım en iyi oyunları arasına girerdi,hatta eksiklerine rağmen en güzel oyunlardan biri oldu son yıllarda oynadıklarım arasında.

Bir kere antik Mısır ve oraya etki eden Roma/Grek? kültürü müthiş güzel işlenmiş oyuna,Mısırlıların kültürel yapıları ile Grek/Roma? nın ki keskin şekilde ayrılıyor oyunda,yer yer iki ayrı oyun havası bile veriyor gibi,bir gidiyorsunuz İskenderiye şehrine bambaşka bir dünya,hipodromlar,hamamlar,kütüphaneler,tiyatro yerleri.Mısırlıların yaşadığı bölgelere gidiyorsunuz oralar apayrı bir dünya,çanak çömlek işi ile uğraşanı mı dersiniz,halı dokuyanı mı dersiniz,..Say say bitmez epey detay var...

Benzer değil.Komple Witcher çakması bir oyun demeniz daha doğru olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-386561231

Benzer değil.Komple Witcher çakması bir oyun demeniz daha doğru olur.

Alıntıları Göster
    Doğru,suyun altında hazine arama hatta ara ara öpüşme yarı cinsellik içeren sahneler bile var.

W3 bir öncü oldu gibi bişey,yakında başka başka oyunlarda da böyle öpüşmeli yiyişmeli ara sahneler görebiliriz.

• quote:

Doğru,suyun altında hazine arama hatta ara ara öpüşme yarı cinsellik içeren sahneler bile var.

W3 bir öncü oldu gibi bişey,yakında başka başka oyunlarda da böyle öpüşmeli yiyişmeli ara sahneler görebiliriz.

Alıntıları Göster
    Witcher 3'ü oynadınız mı ? O yiyişme sahneleri oyunun minnacık bir kısmını oluşturduğu için soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 24 Eylül 2018; 23:29:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-386561231

Witcher 3'ü oynadınız mı ? O yiyişme sahneleri oyunun minnacık bir kısmını oluşturduğu için soruyorum

Alıntıları Göster
    Oynadım tabiki,109 saat oldu hala yan görevlerin bir kısmı duruyor ve Blod And Wine dlc'si birazcık giriş yaptım.
    Bahsettiğim şey öpüşme/sevişme gibi sahneleri çoğu oyunda görmemekteyiz onu diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.