Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen hocam 398.11 den 390.65 sürümüne döndüm şuan sorun yok.
  • Arkadaşlar bu oyun update ler sonucunda takılmalardan stutter dan kurtuldumu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Arkadaşlar bu oyun update ler sonucunda takılmalardan stutter dan kurtuldumu acaba
    GTX 850M ile mediumda sıkıntısız oynuyorum 36-42 FPS arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matolimehmet

GTX 850M ile mediumda sıkıntısız oynuyorum 36-42 FPS arası.

Alıntıları Göster
    60 frame ve üstünde sabit fps oynamaya alışırsanız o değerlere sıkıntısız diyemessiniz :)
  • quote:

60 frame ve üstünde sabit fps oynamaya alışırsanız o değerlere sıkıntısız diyemessiniz :)

Alıntıları Göster
    Sıkıntısız çünkü FPS drop olmuyor. Stabil oynuyorum. 850m zaten eski bir kart üstelik laptoplar için m sürümü. Rahat rahat oynayabildiğime şükrediyorum. 60FPS beklentim yok first person oyunlarda 60 fps altında oynanmıyor ama third person olursa oynanıyor çok rahat 30-40 fps'te.
  • quote:

Sıkıntısız çünkü FPS drop olmuyor. Stabil oynuyorum. 850m zaten eski bir kart üstelik laptoplar için m sürümü. Rahat rahat oynayabildiğime şükrediyorum. 60FPS beklentim yok first person oyunlarda 60 fps altında oynanmıyor ama third person olursa oynanıyor çok rahat 30-40 fps'te.

Alıntıları Göster
    fps drop nasıl olsunki zaten 30 fpslere kadar iniyorsun, bende gsync monitor var ama 85 frame altına düşünce bile fps droplar hissediyorum oyunda zaten gpu kullanım sorunları var

• quote:

fps drop nasıl olsunki zaten 30 fpslere kadar iniyorsun, bende gsync monitor var ama 85 frame altına düşünce bile fps droplar hissediyorum oyunda zaten gpu kullanım sorunları var

Alıntıları Göster
    Bu oyunun kronik FPS drop sorunundan bihabersiniz sanırım. Eskiden 1070'lerde 1080'lerde bile deli gibi FPS drop oluyordu. Bende de 1 (yazıyla bir) FPS'e kadar düşüyordu anlık olarak. Artık sorun kalmadı. Ama hala güncel sürücüler sıkıntı veriyor.
    Daha bir şey yazmaya gerek yok çünkü ne yazsam anlamayacaksınız size 85 frame ile mutluluklar.

• quote:

Bu oyunun kronik FPS drop sorunundan bihabersiniz sanırım. Eskiden 1070'lerde 1080'lerde bile deli gibi FPS drop oluyordu. Bende de 1 (yazıyla bir) FPS'e kadar düşüyordu anlık olarak. Artık sorun kalmadı. Ama hala güncel sürücüler sıkıntı veriyor.
    Daha bir şey yazmaya gerek yok çünkü ne yazsam anlamayacaksınız size 85 frame ile mutluluklar.

Alıntıları Göster
    Kıtlık sende var asıl bende zaten fps drop problemi çözülüp çözülmediğini soruyorum sen kalkmış 30 framlerde sıkıntısız oynuyorum diyosun tobe tobe ya

Ayrıca oyunda stutter problemide var me olduğunu bildiğini sanmıyorum tabi, 60 frame altında oyunu hep stutter yiyerek oynadığın için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 27 Temmuz 2018; 8:25:15 >

• quote:

Kıtlık sende var asıl bende zaten fps drop problemi çözülüp çözülmediğini soruyorum sen kalkmış 30 framlerde sıkıntısız oynuyorum diyosun tobe tobe ya

Ayrıca oyunda stutter problemide var me olduğunu bildiğini sanmıyorum tabi, 60 frame altında oyunu hep stutter yiyerek oynadığın için

Alıntıları Göster
    Yazık sana ya, dediğimi okumaktan acizsin
  • quote:

Yazık sana ya, dediğimi okumaktan acizsin

Alıntıları Göster
    Sen sorulan sorulara ilgili cevaplar vermiceksen hiç cevap verme en iyisi

• Beyler ac origins de altair ve ezio nun armor zırhlarını nasıl açıcaz bilen biri cevap verirse sevinrim

• Beyler 40 level son mu bazılarında 45 level olan var nasıl oluyor yardım pls

• Yokmu yardımcı olacak kimse??

• iyi forumlar şimdiden bir sorum olacaktı assassins creed origins oyununda klavyem hiç bir türlü çalışmıyor oyunu silip tekrar yükledim hiç bir joystick falan hiç birşey takılı değil on rağmen çalışmıyor böyle bir sorunla karşılaşan olduysa yardımcı olursa çok sevinirim
  • ÇOk uğraştım, didindim, Pc'yi kapattım bu oyunu almamak için ama yenik düştüm sonunda aldım. İyi ki almışım o kadar büyük bir harita yapmışlar ki ağzım düştü. Keşfetme hissini iyi veriyor benim aradığımda bu zaten. Türkçe yamayla da çok zevkli oluyor.
  • Yeni bitirdim bağımsız bir oyun olarak fena değildi ama oyun için serinin assassin's creed adından en uzak oyunu diyebiliriz. Biraz tomb raider biraz far cry bir çok oyundan ekleme yapmışlar gibiydi. Ayrıca oyun gereğinden fazla uzun olmuş, uzun ve detaylı yapacaz diye kaliteden ödün vermişler.
  • Arkadaşlar oyuna giremiyorum. Oyun orjinal hesap aldım. Play diyorum şu resim çıkıyor;

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]

Daha sonrasında yanında ikinci bir pencere çıkıyor alt+enter diyorum yanıt vermiyor, oyun açmıyor;

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]

Sistem i5 4690k
    ekran kartı amd 280x (güncel)
    ram 8gb

Oyun dosyalarınıda doğruladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Arkadaşlar oyuna giremiyorum. Oyun orjinal hesap aldım. Play diyorum şu resim çıkıyor;

Daha sonrasında yanında ikinci bir pencere çıkıyor alt+enter diyorum yanıt vermiyor, oyun açmıyor;

Sistem i5 4690k
    ekran kartı amd 280x (güncel)
    ram 8gb

Oyun dosyalarınıda doğruladım.
    Oyunu Windows'un olduğu sürücüye kurmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi ya, ben ssd de az yer var diye, e ye kurdum şimdi nasıl taşıyacağım oraya. 42-43 gb tekrar mı indireceğim. :(( gerçi ssd de de 71 gb boş yer varmış Bilseydim oraya kurardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 31 Ağustos 2018; 14:45:48 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Uplay veya Steam'i biraz kurcala, oyunu silmene gerek kalmadan taşıyabiliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.