Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • voidu çekiliş yapıyor AC:O ve Wolfenstein II katılmak için
    gleam.io
    Voidu Wolfenstein II: The New Colossus ve Assassin's Creed: Origins Çekilişi!
    https://gleam.io/QSBAe/voidu-wolfenstein-ii-the-new-colossus-ve-assassins-creed-origins-cekilisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 3 Kasım 2017; 22:43:5 >

• güzel çekiliş bu voidunun yaptığı katılın bence
  • Nvidia ekran kartı kullanıyorum. Sanırım bir tek bende güncellemeden sonra herhangi bir fps artışı olmadı
  • Voidu Assassin's Creed Origins çekilişi yapıyor. Katılmak için siz de başvurabilirsiniz.

Katılmak için :
    gleam.io
    https://gleam.io/QSBAe/voidu-wolfenstein-ii-the-new-colossus-ve-assassins-creed-origins-cekilisi

• Umut fakirin ekmeğidir deyip AC Origins çekilişine katıldık bakalım alamayan varsa katılsın az kalmış süresi

gleam.io

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuna güncelleme gelecek mi? Neler gelecek gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaOnc06 -- 5 Kasım 2017; 12:49:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArdaOnc06 A kullanıcısına yanıt
    oyuna güncelleme geldi 1-2 gün önce. içerik olarak diyorsan 2 tane büyük hikaye dlc'si gelecek 2018'de. bir kaç güne trial of gods adı alında challenge vari bir boss gelecek. o da belli aralıklarla güncellenecek, yeni bosslar konulacak. yukarıda da bahsedildiği gibi eski mısır hakkında bilgilerin olacağı, bizim turist olarak bulunacağımız bir güncelleme daha olacak(en çok merak ettiğim konulardan biri). bu ay içerisinde silah, elbise vs ıvır zıvırların olduğu packler gelecek vs vs.
  • "Screen Calibration" ayarı default full olarak gelmiyor ilginç şekilde , kontrol etmenizde fayda var ayarlardan , yapım içindeki "Anti Aliasing" kullanılması tavsiye edilmez blur yapıyor çok fazla , 1080P çözünürlük civarında oynuyorsanız DSR kullanmanız tavsiye edilir.

• rdlsln kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun bilgilendirme için

• 1.04 update yayınlandı(UPLAY).

Gamepur
    Patch 1.04 Changelog - Assassin's Creed Origins
    https://www.gamepur.com/news/27889-patch-104-assassins-creed-origins.html

Not : Update ertelendi kısa bir süreliğine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 6 Kasım 2017; 17:51:22 >

• Fire bomb u elime alamıyorum 4'e uzun basıyorum fire bomb bir türlü elime gelmiyor. Sürekli sleeping dart ile geziyorum.

Bu arada oyunu bitirdim yaklaşık 40saat gibi bir sürede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ritter_

Fire bomb u elime alamıyorum 4'e uzun basıyorum fire bomb bir türlü elime gelmiyor. Sürekli sleeping dart ile geziyorum.

Bu arada oyunu bitirdim yaklaşık 40saat gibi bir sürede.

Skill olarak açtıktan sonra , "Inventory" den seçmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 6 Kasım 2017; 15:49:38 >
  • Dayanamayıp oyunu satın aldım En son beğendiğim ac oyunu revelations olmuştu,umarım hayal kırıklığı yaratmaz.

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Dayanamayıp oyunu satın aldım En son beğendiğim ac oyunu revelations olmuştu,umarım hayal kırıklığı yaratmaz.

Bende ara ara videolarına göz gezdiriyorum muazzam görünüyor ama hiç bir şekilde 200 TL verilecek bir oyuna değil. 200 TL vereceğime gerekirse 200 gün bekler malum yerlere düştükten sonra oynarım. Ne online var, ne co-op ne de Türkçe desteği.. bitir-sil bir oyuna 200 TL çok çok fazla.

Umarım pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Kalem -- 7 Kasım 2017; 3:1:43 >

• forumdan 100 tl temin ettim türkçe olsa tadından yenmez
  • Pişman olunacak bir oyun değil aksine içeriği ile uzun süre sıkılmadan oynanabilecek bir oyun.Ana görevler yanısıra birbirini tekrar etmeyen 100 den fazla yan görev bulunurken hipodrom yarışları ve arena aktiviteleri ilede ek içerikler barındırıyor.Oyunda dolaylı olarak online aktiviteler yapılabiliyor.Örneğin topluluğun yada arkadaşlarınızın paylaştıkları resimleri oyun içinde görebiliyor ve beğenebiliyor yada başka oyuncular için intikam görevlerini yapabiliyorsunuz.Oyuna bu ay ücretsiz içeriklerde gelecek ayrıca ilerleyen dönemde ek içeriklerde eklenecek.Oyunun fiyatı Steamde yüksek olsada key satışı yapan sitelerde Steam ve Uplay keyler daha uyguna bulunabiliyor.Forumdada uygun fiyata promosyon keyleri satan kullanıcılar var yani almak isteyene uygun fırsatlar mevcut ama yinede bu oyuna para vermeyi uygun görmeyip diğer yollardan oynamayı düşünenler olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 7 Kasım 2017; 14:44:38 >

• theunforgettable kullanıcısına yanıt
    kimden nerden nasıl ?
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    155tl verdim oyunfordan aldım. Oyun beklentimi karşıladı çok beğendim. Kötü bir mantığa sahipsiniz online desteklemiyor neden satın alayım diyorsunuz ama sonuç olarak ortada bir emek var ve en az 50-60 saatlik bir deneyim sunuyor 155 lira bu yüzden çok değil. Ayrıca eğer ubisoftun bir sonraki oyunu Türkçe dil desteğiyle gelirse bilin ki burda oyun satın almış arkadaşlar sayesinde olucak. Bitirip siliyosun tarzında düşünüyorsun ama gerçek hayatta hiç bir aktivitiye para vermiyor olman gerekir. Sonuçta sinemaya gidiyorsun 2 saat izliyorsun ve bitti bowling aynı şekilde parayı ver oyna bitti. 60 saat boyunca eğlenmek güzel vakit geçirmek istiyorsan bir zahmet parasını vermen gerekiyor. En azından ben böyle düşünüyorum ve olabildiğince parasını hak eden oyunları almaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

155tl verdim oyunfordan aldım. Oyun beklentimi karşıladı çok beğendim. Kötü bir mantığa sahipsiniz online desteklemiyor neden satın alayım diyorsunuz ama sonuç olarak ortada bir emek var ve en az 50-60 saatlik bir deneyim sunuyor 155 lira bu yüzden çok değil. Ayrıca eğer ubisoftun bir sonraki oyunu Türkçe dil desteğiyle gelirse bilin ki burda oyun satın almış arkadaşlar sayesinde olucak. Bitirip siliyosun tarzında düşünüyorsun ama gerçek hayatta hiç bir aktivitiye para vermiyor olman gerekir. Sonuçta sinemaya gidiyorsun 2 saat izliyorsun ve bitti bowling aynı şekilde parayı ver oyna bitti. 60 saat boyunca eğlenmek güzel vakit geçirmek istiyorsan bir zahmet parasını vermen gerekiyor. En azından ben böyle düşünüyorum ve olabildiğince parasını hak eden oyunları almaya çalışıyorum.

Hiç bir zaman Türkçe dil desteği olmayacak ve bende hiç bir zaman Türkçe dil desteği olmayan bir oyuna para vermeyeceğim.

Belçikanın belli köy ve kasabalarında ve çok az kullanılan eski flemenk diline, polon dili lehçeye, 10 milyon nüfuslu çekçeye ve arapçaya bile destek varken Türkçe'ye YOK.

Dünya üzerinde ki oyun gelirlerine baktığın zaman 16. sırada ki Türkiye şu yukarı da saydığım dillere nazaran çok çok daha iyi bir pazar.

Yani siz, oyun firmaları para kazandığı ülkelere göre dil desteği veriyor sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz

Amaç Türk düşmanlığından başka bir şey değil. Bende bir kuruş kaptırmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Kalem -- 7 Kasım 2017; 15:10:14 >

• Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Dünyada Türk düşmanlığının yapılmadığı bir yer mi kaldı ? oyuna para vermeyerek kaptırmadım sanıyorsunuz ama hayatın her alanında bir güzel paranızı alıyorlar merak etmeyin. Ubisoft neye göre karar veriyor dil konusunda bilemem ama en azından oyun ve eğlencenin ana amaç olduğu bir konuda politik düşünmek istemiyorum. Dediğim gibi günlük yaşantıda zaten yeterince politik şeylerle uğraşıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.