Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama Konusu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
8
Favori
25.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 gündür kurmaya çalışıp kuramadığım b*k gibi yama. animus projesinden de anca bu beklenirdi zaten aç gözlü köpekler

• Böyle insanlara para kazandıracağıma yarım yamalak ingilizcem ile anlayabildiğim kadar oynarım daha iyi. Adamlar sayfalarına bir yama koymuşlar. 3mb boyutu var, t.şak geçiyorlar resmen. Hak edene hak ettiği kadar, kusura bakmasınlar.

• İnsan yorumları okuyunca hayret ediyor  

• mercuryfb kullanıcısına yanıt

selamün aleyküm banada atarmısınız linki

• quote:

Orijinalden alıntı: movistar73

selamün aleyküm banada atarmısınız linki

pmden attım. iyi oyunlar.

• baskan animusun yamasindan dolayı oyun cokuyor. ya yama guncellenmiyor ya da yama da bi problem var anlayamadim  

• türkçe oynanmıyor mu şuan oyun acaba? ücretsiz olan yamayı kuruyorum ama direk çöküyor oyun

• Tremere117 kullanıcısına yanıt

Ya eski oyuna 13 gb update getirmişler tr yama kuruluydu ne güzel oynuyordum artık çalışmıyor. Sorunu çözen varsa yazarsa sevinirim. Eski oyunlara güncelleme getirmeyin artık ya.

• Tremere117 kullanıcısına yanıt

güncelleme geldi oyuna uyarlayacaklarmış açıklama yaptılar

• chris92 C kullanıcısına yanıt

teşekkürler cevap için ,ne güzel crossover trailerı görünce gazlanmıştım oynayım dedim :D beklicez artık yapcak bişi yok :D

• Güncelleme sonrası benim de oyunum bozuldu. 2-3 gün sonra animus ekibi 1.5.6 uyumludur diyerek bir link daha paylaştılar ancak o ya oyunu bozuyor ya da ingilizce kalıyor oyun. her yama yükleme denemem ardından da 2.7 gb lik oyunun onarım dosyası indirmem gerekiyor. Benzer sorun yaşayan var mı?

• lameless L kullanıcısına yanıt

mod falan varsa hepsini kaldırın yamayı kurun hocam,en son modları kurarsınız ,ben de bu şekilde çalıştı crash veriyordu,şuan türkçe sorunsuz giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 23 Aralık 2021; 13:0:28 >
  • 1.5.6 için yama var mı? Animus projesindekini indirince crash veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son durum ne arkadaşlar? Paralı maralı fark etmez çeviri varsa her türlü talibim. Heves ettik kursağımızda kalmasın. Valhalla için de şimdiden arayışa girdim.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

vallahi bende bu 2 oyunun TR yamasını aramaktayım.

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

Makine Çeviri diye bir discord grubu var orada paylaşmışlar. Makine Çeviri ismine aldanmayın el çevirisi yapıyorlar sanırım.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

sagolasın  

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

Bu arada ben şu yama ile oynuyorum. Animus'un yaması bu tamamen el çevirisi. Dlcleri kapsamıyor galiba çünkü henüz dlclere geçmedim. Ana hikaye bitince Makine Çevirinin yamasına geçmeyi düşünüyorum bundan sonra.

https://www.mediafire.com/file/vtvfuec1oalt33o/

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.