Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama Konusu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
8
Favori
25.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paragözler 10 liralık aboneliği kaldırmışlar siz planınızı bundan sonra 15-20 tl lik abonelik için yapın artık. Bundan sonra yama kiralamak en az 15 tl den başlıyor. Bu daha başlangıç.
  • Valla 10 liradan fazla para vermem ben yamaya falan. Az buçuk dilim var, oturdum sözlükle oyunun başına oynadım iyi kötü, hiç anlamadıysam açtım youtubedan oynayan insanları izledim. Emek veriliyor tamam ama 5 lira gibi cüzi fiyatlara verilip bağış opsiyonu sunulmalı ekstra.
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Hangi dlc?
  • AC Odyssey'in ana oyun ve DLC yamaları hakkında kısaca yorumlarımı yapayım;

Ana oyunun çevirisi iyi sayılır. Çeviri yükünün bu kadar çok olduğu bir oyunda bazı hatalar kabul edilebilir. Çevirmen sayısı fazla olduğu için belli bir kalite sağlanmamış. Testinin bu kadar uzun sürmesine rağmen basit hataları görünce insan ehh diyor.

First Blade Ek paketinin kalitesi vasat üstü. Sen/Siz ayrımları yapılmamış, kodlar bozulmuş. Test edildiğini bile sanmıyorum. Çeviri büyük ihtimal Animus'un kendi ekipleri tarafından yapılmadı. Çıkan söylentiler doğru olabilir.

Atlantis ek paketinin çevirisi hem ana oyundan hem de ilk paketten iyi olmuş. Büyük ihtimal ana oyundan sonra ilk ek paket pek tutmadığı için çevrilmek istenmedi. Atlantis'e başlandı. Ardından başka grup çevirdiği için First Blade çevirisi de kendi bünyelerine alındı. Baskı olmadığı için de Atlantis çevirisi gayet başarılı oldu. Tabii bunlar varsayım, çeviri kalitelerinden yola çıkarak.

Lost Tales of Greece ek görevleri için de Animus'u bekleyecektim fakat oyundan oldukça bıktım. Uplay'e göre 170, Steam'e göre 200 saat oynamışım. O yüzden o görevleri İngilizce oynadım. Animus bu ay içerisinde çıkaracaklarını söylemişti. Deneyecek arkadaşlar yorumlarını yapabilir.

Ayrıntılı mesajlarımı oyunun konusunda bulabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/assassin-s-creed-odyssey-2018-pc-ana-konu--131189075

• Assassin’s Creed® Odyssey – 1.5.4 Patch geldi.
    Sneak Peek: Northern Traveler’s Set.
    We’re excited to provide you with a first glimpse at an all-new item pack that our development team has been working on: Northern Traveler’s S
    Stay tuned for more details, such as availability and unlock conditions, in the near future!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

AC Odyssey'in ana oyun ve DLC yamaları hakkında kısaca yorumlarımı yapayım;

Ana oyunun çevirisi iyi sayılır. Çeviri yükünün bu kadar çok olduğu bir oyunda bazı hatalar kabul edilebilir. Çevirmen sayısı fazla olduğu için belli bir kalite sağlanmamış. Testinin bu kadar uzun sürmesine rağmen basit hataları görünce insan ehh diyor.

First Blade Ek paketinin kalitesi vasat üstü. Sen/Siz ayrımları yapılmamış, kodlar bozulmuş. Test edildiğini bile sanmıyorum. Çeviri büyük ihtimal Animus'un kendi ekipleri tarafından yapılmadı. Çıkan söylentiler doğru olabilir.

Atlantis ek paketinin çevirisi hem ana oyundan hem de ilk paketten iyi olmuş. Büyük ihtimal ana oyundan sonra ilk ek paket pek tutmadığı için çevrilmek istenmedi. Atlantis'e başlandı. Ardından başka grup çevirdiği için First Blade çevirisi de kendi bünyelerine alındı. Baskı olmadığı için de Atlantis çevirisi gayet başarılı oldu. Tabii bunlar varsayım, çeviri kalitelerinden yola çıkarak.

Lost Tales of Greece ek görevleri için de Animus'u bekleyecektim fakat oyundan oldukça bıktım. Uplay'e göre 170, Steam'e göre 200 saat oynamışım. O yüzden o görevleri İngilizce oynadım. Animus bu ay içerisinde çıkaracaklarını söylemişti. Deneyecek arkadaşlar yorumlarını yapabilir.

Ayrıntılı mesajlarımı oyunun konusunda bulabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/assassin-s-creed-odyssey-2018-pc-ana-konu--131189075
    Tam tersi olması gerekirken işin içine para girince kalite bozuldu malesef. Oyunçevirinin ilk zamanlarında yaptığı ücretsiz çevirilerinin(Mafia 2, Batman Arkham Asylumun v.s falan) kalitesi, şimdi ki animusun paralı yaptığı çevirilere on basardı. Onun için hep diyorum tek kişinin veya en fazla 2-3 kişilik çekirdek kadronun amatör ruh ile yaptığı çeviriler daha bir özenli ve kaliteli oluyor.

• obasar84 O kullanıcısına yanıt
    Origins'in DLC'leri, Batman AK çevirisi, Mutant Year Zero çevirisi hep vasatın üstünde kalitede oldular maalesef. Vampire Masquerade çevirisini de korsan oyunda oynarmışız gibi oynamamız ve bunu belirtmemeleri. Yani yaklaşık 1.5 yıldır bir bozulma mevcut. Daha fazla eleştiride bulunmamız yersiz, çünkü adamlar DH'den çekildiler. Umarım sonları hayır olur.
  • Oyunu epic games'ten aldım da türkçe yama kuruluyor mu ona? Herkes sürümden falan bahsetmişte deneyen var mı çalışıp çalışmadığı hakkında?
  • Az önce son kalan DLC'yi de bitirdiklerini açıkladılar.Full Türkçe oldu oyun.Evet neredeyse 3 yıla yakın sürede bitirdi adamlar tüm çeviriyi.
  • Epic Games üzerinden alırsak tr yama ile oynayabilir miyiz? Yoksa yama sadece Steam uyumlu mu?
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Oyunun çıkış tarihini başlangıç alırsak "657 gün"de yani "1 yıl 9 ay 18 gün"de bitirmişler. 3 yıl değil ama 2 yıla yakın ve aşırı uzun bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henrymorgan92 -- 24 Temmuz 2020; 14:38:22 >
  • batuhankochan kullanıcısına yanıt
    oynarsın tabii ki dostum
  • Arkadaşlar internetten ac odyssey türkçe yamayı indirdim ancak dlcleri de almayı düşünüyorum acaba dlcler de türkçe mi anlamanın bir yolu var mıdır?
  • Epicten 20 TL ye season pass aldım. Dlclerin sadece Atlantis’in Türkçe yamasını buldum. Legacy of the first blade’nin yamasını bulamadım. Lost tales of greece’ yamasını bulamadım. Bulan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Animıs projesine aylık para vermek istemiyorum sadece dlcler kaldı oyunu bitirmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animus projesi ana oyun türkçe yamayı ücretsiz sundu. İhtiyacı olanlar indirebilir.

https://animusprojesi.com/assassins-creed-odyssey/

• yama nasıl kuruluyor bilen var mı. kur.exe çalıştırdım ama oyun hala ingilizce.

Edit: Tamam kurdum yamayı. Tüm dosyaları oyunun ana klasörüne kopyalayın. Sonra kur.exe yi yönetici olarak çalıştırın. Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oboynukisa -- 11 Kasım 2020; 12:34:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakOtostopçu

Animus projesi ana oyun türkçe yamayı ücretsiz sundu. İhtiyacı olanlar indirebilir.

https://animusprojesi.com/assassins-creed-odyssey/

Anırım Dlclerin hakkını ubisoft animusa devretmiş olacakki dlcleri türkçe oynamak isteyenler animusa ücretini ödemek zorunda. Eklemiş olalım insanlar bilgilensin.

• 1.5.4 sürümü için yamayi animus sitesinden indirim fakat yamayı kuramıyorum. Xdelta3: target window checksum mismatch: XD3_Invalid_Inpu. Bu hatayı veriyor. Çözümü bilenler yardımcı olabilir mi lütfen?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.