Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.914
Cevap
27
Favori
98.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Puitu kullanıcısına yanıt
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Hocam Atina'ya yeni geldim, mesajını hatırladım sana yazayım dedim. 58-74 arası FPS alıyorum ama bazen tekliyor, evet.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu hayır demek 😀 ne yapalım şansımıza kuselim😅

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puitu kullanıcısına yanıt
    Minimum 8 gb ve GTX 660 istiyor oyun. Sizdeki bir de laptop, maalesef.

    Oyunda 23. seviyeye geldim ama huzur yok. Hard zorluğu beni cenk etme sırasında gıcık ettiğinden normale düşürdüm. Normal de çok kolay oldu bu sefer. Blade of Yumminess kullanıyorum. Evet, %250 fazla hasar vermek şahane ama özellik kullanamamak da sıktı beni. Güzel bir silah da bulamadım. Eye of Kosmos'dan gelecek dagger'ları bakıcam. Tavsiyeniz var mı oyun gidişatıyla ilgili?

    Boynum bükük aha böyle:

    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 26 Mayıs 2020; 17:55:17 >




  • Her gittiğim şehirde bölgelerdeki soru işaretlerini keşfedip, mağaraları, kampları vs temizleyip tüm yan görevleri yapıp gidiyorum. Megaristen sonra Phikostayım. 28 level olmuşum ama yan görevleri yapmak aşırı sıkıcı geldi. Sürekli panoda da görev kalınca hoşuma gitmiyor . Onu getir bunu al ödülü geri almaya git vs. Siz ne tavsiye edersiniz? İtemlerde de altın renkli olanları kullanıp geliştiriyorum level yükseldikçe, diğer hepsini satıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Sıkıldığında ana göreve geçebilirsin. Ben de yan görevlerin sonu var sanıp gittiğim alandaki tüm görevleri ve soru işaretlerini tamamlamaya çalışıyordum. Baktım ışığı gören geliyor, yolumun üstündeyse yapıyorum artık.

    Roll'leri iyi olan epic item'lar, legendary'lerden daha iyi. O yüzden epic'lerin roll'lerine bakıp satın. Level 33 karakterimde item'ları 3-5 level'da bir upgrade ederek 57 bin altın var. Epic item'ları satıp diğerlerini dismantle'lıyorum ben.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Sanırım benim de dismantle etmem lazım, obsidyen sıkıntısı çok çekiyorum. Blacksmith ustada da çıkmıyor parası neyse vereyim diyorum. Abi sevkiyat yok diyor . Şaka bir yana üvey de olsa atamız diye Wolf's helmet falan giyiyorum. Bir cultistten legendary düştü ama . Roll dediğiniz ek özellikleri mi hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Item'lar üzerindeki statlar. Örneğin critic oynuyorsanız çift critic gelirse saklayın.
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    50. saatten sonra sadece sarı ünlemleri yapmaya başladım diğer soru işaretleri hemen hemen aynı zaten oyun böyle bile bitmiyor


  • alırım bi like ınızı
  • Vallahi baydı hocam. Kargo gibi çalışıyorum, bir de bazen gittiğimiz kişi ödüyor komiğime gidiyor. Kadın kolye borç almış, geri vermeye gönderiyor. Sahibine veriyorum kolyeyi o da para veriyor. Ablacığım neden . Ama ana hikaye ilgi çekici, o yüzden devam. Keşke İstanbul'da da geçse.

    @Nicholai Hel , hocam bir de conquest battlelar nasıl yapılıyor anlayamadım. Hiç savunma savaşı da yapamadım. Çıkmadı karşıma. Şu an olduğum bölge vulnarable, conquest battle'a uygun diyor ama nereden başlaracağım savaşı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 27 Mayıs 2020; 17:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Süreli tüm yan görevler para ve experience için, ayrıca sürekli yenileniyorlar. Diğerlerini yapabilirsiniz. Ben henüz 32. saatte ve 34. seviyedeyim, belki ben de ileride sıkılıp sadece sarıları yapmaya başlarım.
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Kırmızı ve mavi bayraklar var o bölgede. Kimin savunup kimin saldıracağı coğrafyaya göre değişiyor. Savunmak daha kolay, saldırmak daha zor oluyor. Saldırırken bir tane fazla epic item alıyoruz, experience'da da fark vardır herhalde.

    Kimi seçtiğinizin önemi yok, bu da sonsuz bir döngü şeklinde sürekli devam ediyor. Bölgeler siz müdahale ettikçe el değiştiriyor. Ben her zaman saldıran tarafta oluyorum.
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Lvl 45 oldu :) başlarda zor geliyordu lv atlama ama okadarda zor değilmiş ana görevlerin hiç birini yapmadım bu arada 30 lv den sonra

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    Level atlamak bencede zor değil, zaten gittiğin bölgede biraz keşfediyim desen iki adam kessen level ilerliyor. O zmn sen ana görevlerin hepsine başla kültistlerin peşine düş zaten sen hepsini bitirene kadar 50 olursun, 50den yüksek görev yok sanırım, sen level yükseldikçe görevinde leveli yükseliyor o sayılmaz tabi, ben ana görevi bitirdim dlclerden atlantis kısmına başladım forumda bir arkadaş atlantisin 2 bölümünü çevirmiş onu oynuyorum o kısımlarda baya güzel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Hacı şu mavi görevler ne dlc ile ilgisi var mı benim oyun standart paket dlc free mi oldu yoksa başka bişey mi mavilerin 2-3 tanesini yaptım yartık flan kestiriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    Mavi görev hangisiydi bilmiyorumki ben türkçe olan kısımları oynuyorum, o kısım türkçeyse onuda yapmışımdır nasıl yaratıklardı, sadece dlcler türkçe değil normal yamada dlc görevlerini yapmadım çevrildikçe yapıcam,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustem1905 -- 27 Mayıs 2020; 19:47:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okçuluk veya gizlilik durumu nasık? Origins’de tatmin olmuştum bu oyunu merak ediyorum.


    hidden blade malum hikaye gereği origins’de başladığından bu oyunda yok diye biliyorum. Duyumuma göre mızrak kullanıyormuşuz, kırık mızrak. Ne kadar doğru?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Fate of atlantis sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Gizlilik konusunda arkadan yaklaştığın zaman sessiz öldürme sağlayabiliyorsun bazen tüm askerleri öldürebilecek kadar gizlenebiliyorsun bazen olmuyor adamların birbirlerine göre konumlarından dolayı, suikasti tek seferde herkese yapamıyorsun güçlü karakterler var, oyun içi karakterini geliştirirken suikast gücünüde geliştirebiliyorsun, giydiğin şeylerde karakterine savaşçı, okçu yada suikastçi gücü veriyorsun tercih senin, okçulukda aynı şekilde gelişime açık ve değişik vuruşlar yapabiliyorsun geliştirdikçe, mızrak bizim suikast silahımız ve bizim için çok önemli bir mızrak özel birinden yadigar, mızrak geliştiriyorsun oyunda, karakterin gelişimide mızrağa bağlı denebilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.