Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
144.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyununu oynarken gözüme çarptı laptopta abstergo yazıyodu aradığımda assasins creedin
    yeni dönemde geçicek olan bölümlerin fotosundada onlar yazıyo
  • Ashraf Ismail: "Antik Mısır iyi bir yer olurdu"

Assassin's Creed serisinin belki de en güzel yanlarından biri bizi tarihte yolculuğa çıkarıyor olması. Her AC oyunundan sonra bir sonrakinin hangi zaman diliminde geçeceği herhalde hepimizin oyun muhabbetlerine en az bir kere konu olmuştur. Son röpörtajıyla oyunun kreatif direktörlerinden Ashraf Ismail de sohbete katıldı. Bir sonraki Assassin's Creed'in nerede geçmesinin ilginç olacağına dair bir soruya Ismail tamamen şahsi bakış açısıyla: "Yapacağımızı söylemiyorum ama antik Mısırı bu oyun için bir arka plan olarak keşfetmeyi çok isterim. Antik Mısır gerçekten çok iyi bir yer olurdu" ifadelerini kullandı.

Kaynak :http://www.merlininkazani.com/Ashraf_Ismail_Antik_Misir_iyi_bir_yer_olurdu-haber-66666p1.html

• Müzikler, şarkılar ve atmosfer on numara ama mühürden eser yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Müzikler, şarkılar ve atmosfer on numara ama mühürden eser yok :)

Gameplay harika,tayfanın şarkıları insanı gaza getiriyor cidden

• Theme müziğide geldi

Bunlarda gameplay de kullanılan müziklerden bir kaçı

Not: Linkler yenilendi

• Kutulu olarak önsipariş edeceğim oyunu ama nereden alsam kararsız kaldım. Aral'de/da Pepsi koduyla ₺ 60 (metal kutuda), D&R'da ise ₺ 72 (t-shirt hediyeli) fakat D&R'a sorduğum kadarıyla standart bedenmiş yani bana pek olacak gibi durmuyor kararsız kaldım baya. Başka uygun fiyatlı ve kutulu bildiğiniz bir yer var mı ? Kutulu olması şart zira bir AC fanatiği olarak tüm oyunları kutulu mevcut elimde.
  • Aral derim ben :) T shirt bedeni sorun olur ne yazık ki. Aradaki 12 lira ile kendin bastır tshirtü :)

Şu pepsi kodları hangi pepsilerden çıkıyor bu arada? Rome 2 zamanı arkadaşa süpriz yapalım dedik, 2 litre pepsi içtiğimizle kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Ekim 2013; 16:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Tema müziği umarım gerçekten bu olur.

Korsan temasının aslında günümüzü de etkileyebileceği geldi aklıma. Yeni AC'de bu konseptin bilerek seçildiğini düşünüyorum. Oyunun günümüz bölümlerinde bilindiği üzere Desmond'ın babasından zorla alınan bilgiler eşliğinde yeni birisi tarafından animusa girilecek. Bilindiği üzere bu da hacking ile aynı manaya geliyor aslında. Bunun dışında Assassinlerin templarlara yine başkaldırı gösterdiği bir oyun olabilir AC IV. İşin özü Piracy kısaca :)

müzik güzelmiş genede bir Ezio family değil.

açıkcası oyun duyurulduğunda yok artık ne korsanı oyunu ne hale getirdiler demiştim, ama oyun sağlam geliyor bu sefer.

genede bir antik Mısır Antik Yunan yada 1800ler İngilteresi iyi olurdu içinde Londra Liverpool Manchester şehirleri geçen

• quote:

Aral derim ben :) T shirt bedeni sorun olur ne yazık ki. Aradaki 12 lira ile kendin bastır tshirtü :)

Şu pepsi kodları hangi pepsilerden çıkıyor bu arada? Rome 2 zamanı arkadaşa süpriz yapalım dedik, 2 litre pepsi içtiğimizle kaldık

Aral'da ₺ 60 olursa tek ödeme oluyor anca, D&R'da 2 taksit var direkt vade farksız. Çok kararsız kaldım işte. Neyse hesap kesiminden sonra alacağım için tam 2 haftam var düşünmeye.

Korsan temasını hep sevmişimdir, oyunda sağlam duruyor bari ekran kartı sürücüsü sıkıntı çıkarmasa malum Nvidia'nın son sürücüleri sorunlu bilen bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassin2016 -- 22 Ekim 2013; 17:11:10 >

• Oyunun tam ost'si
  • çıkış videosu

• İnşallah 3. ve Revelations gibi fiyasko bir oyun olmaz :( Ama Aveline 'yi koyma düşüncesi iyi olmuş . Keşke Ezio ve Haytham Kenway'i de koysalardı oyuna . İnşallah güzeldir oyun :)

Requiescat in pace Ezio Auditore da Firenze
    Requiescat in pace Desmond Miles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreepierPlane86 -- 22 Ekim 2013; 22:41:50 >

• Ikinci oyunun tadini hicbiri veremedi ozellikle ucuncu oyun infaz sahneleri disinda vasatti.

Yayinlanan videolara falan bakiyorumda bu sefer toparlamislar gibi gorunuyor. Aksiyon falan baya iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyun ps3 e çıktı bilginize :)
  • Bu oyun umarım 3ten daha iyi olur. Merakla bekliyorum
  • Amosis kullanıcısına yanıt
    Youtube dan ve forumlardan uzak durmak gerekiyor artık :) 3. oyunu youtubedan biraz izleyeyim diyerek, gaza gelip PS3 almıştım.
    Pişman değilim aslında 3D olarak deniz savaşlarını tattım
  • quote:

Youtube dan ve forumlardan uzak durmak gerekiyor artık :) 3. oyunu youtubedan biraz izleyeyim diyerek, gaza gelip PS3 almıştım.
    Pişman değilim aslında 3D olarak deniz savaşlarını tattım

3D si varmi :D tamam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC serisini pek beğenmemiştim ama seve seve oynayacağım
  • Black Flag'i almayı düşünüyorum sırf korsan teması ve korsan olarak gezebilmemiz maksadıyla
    Assassin's Creed 3'te notebook'um high ayarda 30fps oynatıyordu ve bana yetiyordu. Asıl sorun şu ki bu oyunda nasıl bir performans verebilir?
    Özellikleri yazayım hemen :
    i3 380M 2.53Ghz
    Nvidia Geforce GT525M
    8gb Ram
    Windows 7 Ultimate 64bit

Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Alsam sıkıntı yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Black Flag'i almayı düşünüyorum sırf korsan teması ve korsan olarak gezebilmemiz maksadıyla
    Assassin's Creed 3'te notebook'um high ayarda 30fps oynatıyordu ve bana yetiyordu. Asıl sorun şu ki bu oyunda nasıl bir performans verebilir?
    Özellikleri yazayım hemen :
    i3 380M 2.53Ghz
    Nvidia Geforce GT525M
    8gb Ram
    Windows 7 Ultimate 64bit

Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Alsam sıkıntı yaşar mıyım?

Ancak orta seviyede grafik ve dinamik ayarlarında, orta seviyenin biraz üzerinde performans alınabilir kanaatindeyim. Tabi, sistemin laptop olması dolayısıyla; oynanış süresi arttıkça ısınmadan kaynaklanacak performans düşüklüğü de, oynanılabilirliği olumsuz etkileyecektir.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.