Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
144.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siberarmi

16 gibi sıkıştı sanal dünyada bizim elemanda bence.

AC3 ü bitirmeyenler bakmasın
    Hocam bizim eleman rahmetli olmadı mı? o sıkışma muhabbeti Revelations ta olmuştu zaten
  • AC3 ü bitirmeyen bu başlığa girmesin zaten

Çok uzun süre bağlandığı için 16 nın bilincinin bir kısmı Animusta sanal iz şeklinde kalmıştı, Desmond' ada aynı olay olabilir. Yoksa vücut olarak bir olay olmaz.
  • hacım konuyu takip etmedim sadece ilk videoyu izlemiştim teee ni zaman o günden bugüne bi brotherhood havası oluşmuş mu yoksa yine rev. ac3 gibi boku çıkmış bi oyun mu görce
  • En yeni bu geldi;

• Stealth bu sefer olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Stealth bu sefer olacak gibi.

6 oyun sonra başardılar :)

mı acaba göreceğiz... Biraz da gerekli olması lazım gizliliğin, savaş tanrısı gibi dövüşmeye devam ettikçe bizim eleman kolay unutuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 23 Ağustos 2013; 8:53:53 >
  • Topluluk tarafından sürekli bir Assassin's Creed oyunu olmadığı yönünde eleştiri ala ala artık böyle bir şey gösterelim de sussunlar görmeyenler de oyunu alsın diye yapılmış bir video.

Kanmamak gerek.
  • AC serisine hiç sevemedim hiç ısınamadım ama bu oyunu iple çekiyorum temasından ötürü. Korsanlık & karayipler % deniz savaşları ve adalarda gezmek, sea dogs ve pirates of the caribbean oyunlarından sonra doğan boşluğu dolduracak bende. Bir an önce gelse de oynasak.
  • Oyun Aral'da ön siparişe açıldı fiyatı 72 tl
  • Bu ne arkadaş nişan almak nedir. Bir sonraki oyunda taramalıya geçeriz artık. Önceki oyunda gemi savaşları tadındaydı. Şimdi ise cıvkını çıkarmışlar. Hikaye nereden nereye gidiyor. Ohoo...
  • 10 dakikalık yeni oynanış videosu yayınlandı
  • Artık suyu çıktı iyice serinin şu oyun bir çıksa şöyle 2-3 hatta 4 sene bir ara verseler yeni oyun çıkarsalar şahane olur
  • Oyunda yapacak çok fazla şey olması iyi bir gelişme olmuş
  • şöyle 1 ay götürsün beni
  • Artık bu oyuna heycanlanmayan tek ben miyim ?
  • ac 3 sevilmedi çünkü karakter güzel değildi önce adam akıllı bir karakter yapmalılar
  • bana göre ezio suz tadı çıkmaz onun havası başkaydı sonra connor geldi onada yavaş yavaş alışırkeen aniden edward yeni karakter çıktı zaten hersene ubisoft durmadan assasins creed çıkarıyor bence eski oyunlarındaki gibi eğlenceli olmaz
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.