Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
144.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Black Flag'i almayı düşünüyorum sırf korsan teması ve korsan olarak gezebilmemiz maksadıyla
    Assassin's Creed 3'te notebook'um high ayarda 30fps oynatıyordu ve bana yetiyordu. Asıl sorun şu ki bu oyunda nasıl bir performans verebilir?
    Özellikleri yazayım hemen :
    i3 380M 2.53Ghz
    Nvidia Geforce GT525M
    8gb Ram
    Windows 7 Ultimate 64bit

Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Alsam sıkıntı yaşar mıyım?

Ancak orta seviyede grafik ve dinamik ayarlarında, orta seviyenin biraz üzerinde performans alınabilir kanaatindeyim. Tabi, sistemin laptop olması dolayısıyla; oynanış süresi arttıkça ısınmadan kaynaklanacak performans düşüklüğü de, oynanılabilirliği olumsuz etkileyecektir.

Medium ayarlarda da olsa oynarim yapacak bir sey yok. Oyun bir oncekine gore cok zorlar mi onu dusunuyorum. Isinma konusunda ise notebooka surekli olarak bagli olan sogutucum var isinmasinin engelliyor bir nebze.
    Onsiparis gecmeyi dusunuyorum. Oynayabileceksem alacagim. Oynayamama ihtimalim yoktur sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox 360 zorrente düşmüş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Black Flag'i almayı düşünüyorum sırf korsan teması ve korsan olarak gezebilmemiz maksadıyla
    Assassin's Creed 3'te notebook'um high ayarda 30fps oynatıyordu ve bana yetiyordu. Asıl sorun şu ki bu oyunda nasıl bir performans verebilir?
    Özellikleri yazayım hemen :
    i3 380M 2.53Ghz
    Nvidia Geforce GT525M
    8gb Ram
    Windows 7 Ultimate 64bit

Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Alsam sıkıntı yaşar mıyım?

Ancak orta seviyede grafik ve dinamik ayarlarında, orta seviyenin biraz üzerinde performans alınabilir kanaatindeyim. Tabi, sistemin laptop olması dolayısıyla; oynanış süresi arttıkça ısınmadan kaynaklanacak performans düşüklüğü de, oynanılabilirliği olumsuz etkileyecektir.

Medium ayarlarda da olsa oynarim yapacak bir sey yok. Oyun bir oncekine gore cok zorlar mi onu dusunuyorum. Isinma konusunda ise notebooka surekli olarak bagli olan sogutucum var isinmasinin engelliyor bir nebze.
    Onsiparis gecmeyi dusunuyorum. Oynayabileceksem alacagim. Oynayamama ihtimalim yoktur sanirim.

Isınma kaynaklı performans kaybı problem değilse, Assassin's Creed III'ten aldığınız performans da göz önünde bulundurulduğunda, "Oynatmama" gibi bir seçenek söz konusu değil. Lakin dediğim gibi, maalesef üst seviye dinamiklerle, üst seviyede performans almak için çok daha kapsamlı bir sistem gerekiyor ki, optimizasyon sorunları da cabası.

• Ust seviye performansta hicbir zaman gozum olmadi zaten notebook ile alinabilecek performans belirli. Benimki de yavas yavas eskidi haliyle. Ama performans konusunda bana sorun yaratmiyor sagolsun. Bekledigimden iyi is cikariyor belli basli oyunlarda. Sirf acacak mi diye kurup denedigim Crysis 3 nasil oldu ise highda 27-28fps. Mediumda 40fps acti. Zaten 30fpsye gozum alisti rahat oynuyorum bu deger ile
    AC3te rahat oynadim. Bunun da altindan kalkar umarim.

• quote:

Ust seviye performansta hicbir zaman gozum olmadi zaten notebook ile alinabilecek performans belirli. Benimki de yavas yavas eskidi haliyle. Ama performans konusunda bana sorun yaratmiyor sagolsun. Bekledigimden iyi is cikariyor belli basli oyunlarda. Sirf acacak mi diye kurup denedigim Crysis 3 nasil oldu ise highda 27-28fps. Mediumda 40fps acti. Zaten 30fpsye gozum alisti rahat oynuyorum bu deger ile

O ekran kartıyla bf4 betasını yada Witcher 2'yi denedin mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Ezio iyi başladı iyi sonlandı ve yeterince işlendi. Her efsane gibi bizde yerini aldı. Ubisoft biraz aceleye getirdi hem hikaye hem de grafik motoru olarak AC3'ü.

Connor yeterince işlenmedi ve Haytham zaten yeterince sevdirilmedi oyuncuya. Assassin's Creed evreninin aslında siyah ve beyazdan oluşmadığını kanıtlamaya çalıştılar fakat hikaye çok hızlı gittiği için anlaşılmadı. Eğer anlaşılacak yapmaya çalışsalardı oyun oynamaz cutscene izlerdik dakikalarca. Bana sorarsanız Connor'dan çok Haytham'ın bu oyunda baştan sona tamamıyla işlenmesi çok daha büyük bir vurgun olurdu. İlk kez tam anlamıyla tüm oyunda bir Templar karakterini kontrol etmiş olurduk aslında ne kadar benzer olduklarını görürdü herkes.

Connor devam etsin diyen arkadaşlara da cevabım: En iyisi devam etmemesi oldu. Dert etmeyin Edward'dan sonra bambaşka bir yere gidebiliriz ki timeline ilk kez bu oyunda geri çekildi ve Edward; Haytham'ın babası Connor'un da büyükbabası oluyor teknik olarak bilmeyeniniz varsa. Yani Kenway ailesini muhtemelen burada bitiririz. Burada en önemli nokta AC serisinin sürekli ileriye gitmeyecek olması. Yani tekrar feodal japonyaya ya da çarlık rusyasına bile dönebiliriz bir düşünün.

Oyunu alacak arkadaşlar da zaten biliyorlardır artık Assassin takımı ile yollarımızı ayırdık bir Abstergo Montreal çalışanı olarak modern hikayede yer alacağız. Belki Rebecca dönebilir ama hiçbir garantisi yok maalesef. Ashraf Ismael(oyunun direktörü) ve Darby McDevitt'in (oyunun yazarı) de dediği gibi eğer geri gidilip Edward işleniyorsa Abstergo'nun bir bildiği vardır.

Hocam beni üçüncü oyun çok sıktı diye bitirmedim o yüzden kıssaca spoiler içinde neden assasins takımından ayrıldığımızı söyler misiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Ust seviye performansta hicbir zaman gozum olmadi zaten notebook ile alinabilecek performans belirli. Benimki de yavas yavas eskidi haliyle. Ama performans konusunda bana sorun yaratmiyor sagolsun. Bekledigimden iyi is cikariyor belli basli oyunlarda. Sirf acacak mi diye kurup denedigim Crysis 3 nasil oldu ise highda 27-28fps. Mediumda 40fps acti. Zaten 30fpsye gozum alisti rahat oynuyorum bu deger ile

O ekran kartıyla bf4 betasını yada Witcher 2'yi denedin mi hocam?

Yok denemedim ama BF4 olmaz zaten
    BF3te 30-32 fps aliyorum high seviyede. Ama anlamadigim ne low ne medium farketmiyor hepsi ayni degerlerde. Sicak catismada 20lere kadar dusuyor o yuzden yeni oyunu zorlamaya gerek duymadim
    Witcher serisini de hic oynamadigim icin denemedim. Crysis serisini de oynamiyordum ama elime gecti denemek icin kurmustum.

• Araldan onsiparisi verdim geriye beklemek kaldi.

Yeni nesil konsollar icin 75 TL ama PC'de bandrollu olarak 75 TL :)

• Oyunun ps3 ve xbox360 versiyonlarını denedim
    Ps3 versiyonu tam anlamıyla "berbat"
    Xbox versiyonunu tavsiye ederim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

Oyunun ps3 ve xbox360 versiyonlarını denedim

Merhaba hocam..Ps3 tam anlamıyla berbat derken?biraz daha açabilirmisiniz?Nelere göre berbat?kaç dakika oynayabildiniz berbat olduğunu anladınız?Ona göre alalım yada almayalım oyunu..
    Saygılar
  • ön siparişte fiyatları için son günler gta v gibi fiyatlar yükselmeden alan alsın arkadaşlar;

http://www.aralgame.com/beta/ps3-assassins-creed-4-black-flag
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

Oyunun ps3 ve xbox360 versiyonlarını denedim

Merhaba hocam..Ps3 tam anlamıyla berbat derken?biraz daha açabilirmisiniz?Nelere göre berbat?kaç dakika oynayabildiniz berbat olduğunu anladınız?Ona göre alalım yada almayalım oyunu..
    Saygılar

Hocam fazla on yargılı olmuş olabilirim ama ps3 te kullanılan renk paketini beğenmedim fazla yapmacik geldi bana
    Ayrıca xbox kontrolcusune alıştığım için oyunu tam kavrayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Hocam beni üçüncü oyun çok sıktı diye bitirmedim o yüzden kıssaca spoiler içinde neden assasins takımından ayrıldığımızı söyler misiniz acaba?

Abstergo birçok değerli ve nüfuzlu çalışanını kaybetti 3. oyun sırasında. Bu yüzden yeniden yapılanmaya gittiler ve Montreal'de açtıkları yeni merkezde bir çalışan olacağız biz de :)
  • Oyun yeni nesil konsollarda ve PC'de grafik olarak daha kaliteli olacak.

Alacak olanlar ya PC'de yada yeni nesil konsollarda oynasinlar ozellikle PC versiyonu fiyat avantaji ile one cikiyor. Konsol versiyonlari 170 TL civari yeni nesil konsollarsa ise 200 TL falan olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Abstergo birçok değerli ve nüfuzlu çalışanını kaybetti 3. oyun sırasında. Bu yüzden yeniden yapılanmaya gittiler ve Montreal'de açtıkları yeni merkezde bir çalışan olacağız biz de :)

Değişik olmuş templarla birlikteyiz artık demek ki
  • Su korsan olaylarini falan biraksalarda soyle Fransiz Ihtilalini konu alan bir AC yapsalar vallahi ortalik yikilir.

Fransız Ihtilali tam AC'lik bir senaryo.

• Hocam şuan yapım aşamasında olan 3 tane daha AC oyunu var diye biliyorum öyle duyurmuştu Ubisoft. Ashraf Ismail Mısır'da AC yapmak istediğini söylemişti geçenlerde, bu yeni yapılcak oyunlardan biri Antik Mısır ve Japonya/Çin'de geçerse tadından yenmez diye düşünüyorum Ama Fransa'da geçen AC Liberation var ayrıca geçen sene PS Vita'ya çıkmıştı bu İlkbahar'da PC'ye çıkcak HD olarak, o yüzden belki Fransız İhtilali'ni işlemeyebilirler.
    Ayrıca Black Flag'den ben baya ümitliyim bugün youtube'dan oyunu (birşekilde) eline geçirmiş birinin ilk birkaç walkthrough'una göz gezdirdim oynanış ve açık dünya olarak çok güzel görünüyo, ayrıca Havana şehriydi galba orada tam AC 2 havası var çatılarda kovalamaca vs, zaten AC 2 ekibi yapmış bu oyundaki şehirlerden birini o yüzden AC 2'deki o havayı yakaladılarsa ki benim gördüğüm kadarıyla yakalamışlar baya eğlenceliye benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 26 Ekim 2013; 22:56:33 >

• busterr kullanıcısına yanıt
    Black Flag'dan bende umitliyim zaten onsipariste verdim ama boyle Fransiz Ihtilali falan daha hos geliyor :)). Liberation eger Fransada gectiyse seninde dedigin gibi uzu sure goremeyiz.

Misirda mukemmel olur. O donemleri AC atmosferi ile oynamak ayri bir keyif verir. ;)

• Koleksiyona gell..
  • Liberation Fransa'da geçmiyor :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.