Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
144.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun içi olanı da izledin değil mi? Bulamayan varsa onu da paylaşayım. Teknik aksaklıklar söz konusu, resmen duraksıyor oyun ama herhalde 5 ayda çözerler bunları :)
    Ubinin gösterip söylediklerine pek kanmamak lazım tabi, 3.oyunla ilgili söyledikeri çoğu olay yoktu oyunun içinde...

http://www.gametrailers.com/videos/wpavnj/assassin-s-creed-iv--black-flag-e3-2013--sea---jungle-gameplay--stream-
  • oyun iyice GTA ya döndü ya
  • İzledim hocam. Optimizasyon sorunları her ne kadar serinin genelinde giderilememiş olsa da, bu oyunda nispeten biraz daha düzeltilir diye umuyorum. Bu kaçıncı oyun oldu artık ve önümüzde henüz 5 ay daha var.

Dediğiniz gibi, vaad edilenin birçoğu bu oyunda da olmayacaktır lakin benim için mühim olan konsept. Revelations, gerçekten çok kısa bir oyundu. Kullanılan motorlar ve dinamikler Brotherhood'un aynısıydı lakin bunca eksiye rağmen, tadı damağımda kaldı. Connor faciasından sonra, son videolarda betimlenen, bu karakter profili gerçekten hoşuma gitti. Umarım bu sefer de beklentilerim boşa çıkmaz.

Bu arada video'da, kapşonu, depar atmadan evvel takması dikkatimi çekti. Umarım çıkarıp takabileceğimiz bir kapşonumuz olur sonunda

@siberarmi

• Kapşonu otomatik giyecek aksiyonlarda büyük olasılıkla, bakınız Watch Dogs maske.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Kapşonu otomatik giyecek aksiyonlarda büyük olasılıkla, bakınız Watch Dogs maske.

Öyle olması da güzel. Sürekli kapşonla gezmek, normal zamanlarda kamufle olmaya aykırıydı.
  • Gameplay

• E3 Horizon Trailer

• Multiplayer oynanış videosu. AC3'ün üzerine makyajlanmış yine renkli renkli ve her yerde silahlar konuşuyor. İş suikastten çıktı artık üzerinde çalışılmış bir ölümün düzgün getirisi yok eskisi gibi.
  • beğendim ben. bekliyorum. ders almış ubi.
  • Bu oyun da AC3 gibi fosurdayacak, demedi demeyin

Hayırlı olsun yeni Call of Duty'miz. Her sene bir AC. Her öğrenciye bir tablet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Haziran 2013; 8:45:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu oyun da AC3 gibi fosurdayacak, demedi demeyin

Hayırlı olsun yeni Call of Duty'miz. Her sene bir AC. Her öğrenciye bir tablet.

AC2'den beri her sene oyun çıkartıyorlar şimdi yeni Call of Duty'imiz demek biraz geç kalmak olur.
  • CoD ile karşılaştırmak abes olur, çünkü AC serisi kalite olarak en az 5 gömlek üstün. Ayrıca AC oynanış ve özgürlük açısından çok daha farklı bir oyun, keşke her sene böyle oyunlar çıksa.
  • Mümkünse her sene AC3 gibi oyunlar çıkmasın. AC3 hiç çıkmamış sayalım hatta :)
  • quote:

Mümkünse her sene AC3 gibi oyunlar çıkmasın. AC3 hiç çıkmamış sayalım hatta :)

+1
  • quote:

Mümkünse her sene AC3 gibi oyunlar çıkmasın. AC3 hiç çıkmamış sayalım hatta :)

• Galiba assassi's de call of duty gibi hersene bir oyun çıkaracağa benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhancan755

Galiba assassi's de call of duty gibi hersene bir oyun çıkaracağa benziyor

Zaten öyle ki. Bitmesi istenilen serilerden biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ama belkide bu son çıkan oyunu belkide güzel olabilir diye düşünüyorum
  • Şu haber ne zaman çıkacak diye bekliyordum,sağolsun Ubi bizi yine şaşırtmadı

http://www.merlininkazani.com/Assassins_Creed_4un_PC_versiyonu_ertelendi-oyun_haber-62886p1.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Şu haber ne zaman çıkacak diye bekliyordum,sağolsun Ubi bizi yine şaşırtmadı

http://www.merlininkazani.com/Assassins_Creed_4un_PC_versiyonu_ertelendi-oyun_haber-62886p1.html

yine mi ya

neyse ki eskisi kadar bekletmiyorlar Kasım sonuna doğru çıkar heralde

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.