Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
144.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ac 3 ten daha iyi olacağını zannetmiyorum
  • Korsanlar Kralı olacağım
  • güzele benziyor ama beklentileri fazla yükseltmemek gerekiyor. umarım 3 ve revelationstaki gibi hayal kırıklığına uğramam
  • Cod'a döndü, saçmalayıp sığ bir oyun çıkmasa bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin eski popülerliği kalmamış gibi görünüyor,sadece 6 sayfa ilerlemiş konu
  • Neredesin eyy AC: 2 senin ruhun, havan, atmosferin bam başkaydı. Onun gibi oyun gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Hep benden bir adım öndesin kötüadam! Ben paylaşacaktım bunu!!?!

Bu arada "Ah AC2, vah Ezio." veya "Floransa'nın yolları taştan, sen çıkardın Da Vinci beni baştan." diye üzülen arkadaşlara 1 doz " Da Vinci's Demons" dizisi öneriyorum.
    O zamanın olaylarının çok güzel yansıtıyor ama başrollerde düşündüğümüzden daha aktif ve karizmatik bir Da Vinci var. Mutlakaya izleyin derim.
  • heyecanla beklenen bir oyun daha
  • Abicim ne bu deniz sevdası anlamadım. Tonla yapılabilecek tema varken neden korsanlık ? Kim sevmiş Allah aşkına gemi kullanmayı. Ben gizli bıçak ile yakalanmadan oyun oynamak istiyorum. Adamlar utanmadan barutlu silahlarla döşemişler oyunu. Mis gibi İtalya'da, Türkiye'de olmak varken. Zaten Lucy Stillman'ı öldürdüm, morelim bozuk.

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 15 Mayıs 2013; 17:27:24 >
  • Oyunu denize çekmeye başladıklarını farkettim korsanlık tadı vermeye başladı böyle giderse eski tadı alamayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

Abicim ne bu deniz sevdası anlamadım. Tonla yapılabilecek tema varken neden korsanlık ? Kim sevmiş Allah aşkına gemi kullanmayı. Ben gizli bıçak ile yakalanmadan oyun oynamak istiyorum. Adamlar utanmadan barutlu silahlarla döşemişler oyunu. Mis gibi İtalya'da, Türkiye'de olmak varken. Zaten Lucy Stillman'ı öldürdüm, morelim bozuk.

Dostum fazlasıyla katılıyorum aynı şeyleri düşünüyormuşuz

• Büyük bir AC fanı olmama rağmen AC:4'ü beklemeyen tek benim galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Yeni trailer gelmiş bizim elemanın sesini duymuş olduk. Çok ağır İngiliz aksanıyla konuşmuyor seside eh iştelik. Grafikler böyle ise gelişmiş yalnız. Ubisoft grafikleri düşürmesiyle ünlü bir firma bakalım artık.
  • Heyecanla bekliyorum, bu oyun efsanedir ya her türlü oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Yeni trailer gelmiş bizim elemanın sesini duymuş olduk. Çok ağır İngiliz aksanıyla konuşmuyor seside eh iştelik. Grafikler böyle ise gelişmiş yalnız. Ubisoft grafikleri düşürmesiyle ünlü bir firma bakalım artık.

Haytham'dan sonra ses beğenmem ben :) Beğenemem!
    Yeni jenerasyon konsollar yaklaşıyor ya grafik olarak ileri giderler artık.

• Bu oyunla birlikte bir serinin daha yerle bir oluşunu izleriz...Ubisoftun yapmadığı birşey değil nede olsa

En son revilationu oynadım bıraktım
  • E3 ten resimler geldi;

Korsan hastası biri olarak beni kazandılar

Eklenti; sinematik trailer, ayrıca linkte oyun içi videoda var iyi, hoş ama çok takılıyor, optimize edememişler demoyu bile. Adam gibi hazırlasalardı keşke :)

http://www.gametrailers.com/videos/tjm40u/assassin-s-creed-iv--black-flag-e3-2013--cinematic-trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 11 Haziran 2013; 10:41:26 >

• quote:

Eklenti; sinematik trailer, ayrıca linkte oyun içi videoda var iyi, hoş ama çok takılıyor, optimize edememişler demoyu bile. Adam gibi hazırlasalardı keşke :)

http://www.gametrailers.com/videos/tjm40u/assassin-s-creed-iv--black-flag-e3-2013--cinematic-trailer

Bu video'dan sonra oyuna karşı olumsuz fikirlerim değişti. Connor'la kaybettikleri asaleti, yeni karakterle yerine koyacaklar gibi, hoşuma gitti

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.