Bildirim
Assassin's Creed III Türkçe Yama [Oyun Çeviri][FIX GELDİ] (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hayır DLC sürümleri daha önce de çevirilmemişti. Remastered sürümüne gelen ek 1000 satır çevirildi.quote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHER
Remastered yamasına DLC'ler dahil değil mi arkadaşlar ?_____________________________ -
-
nerden yaptınız acaba _____________________________ -
nette araştırmıştım şimdi hatırlamıyorum pek. ama galiba yabancı bir siteden indirdim. _____________________________ -
Remastered için Türkçe yamayı nereden indirebilirim? _____________________________ Intel® Core™ i7-8700 İşlemci | Noctua NH-L9x65 CPU Soğutucusu | MSI GeForce GTX1660Ti GAMING X 6GB GDDR6 192Bit DX12 | Asrock H310M-ITX/ac 2666MHz DDR4 Mini-ITX | Windows 10 Pro v1909 - 64 Bit | Corsair Vengeance LPX 24GB 2666MHz DDR4 CL16 RAM (Dual Channel) | Crucial BX500 480 GB SATA 3 2.5" SSD | HGST HTS721010A9E630 HDD 2,5", 1 TB, Nero, 7200RPM | Corsair SF450 450W Gold Modular SFX PSU | SilverStone RVZ02 Small Form Factor Kasa | PORPOISE 17.3" 1080p HDR Taşınabilir Monitör -
https://animusprojesi.com/assassins-creed-3-remastered-turkce-yamasi/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hay allah razı olsun nihayet işe yarar bi çözüm buldum, çok teşekkürler dostum _____________________________ -
Bende hata vermedi ama açılışta ilk iki ekran hariç gerisi hep ingilizce _____________________________ -
Hata alanlar veya Türkçe yamayı çalıştıramayanlar bunun nedeni oyunun sürümünüzün 1.03 olmamasından kaynaklanıyor.
Güncellemeyi buradan indirebilirsiniz:https://www.mediafire.com/file/jcmtvlh1ivbzpd3/Assassin%27s_Creed_3_-_Remastered_T%FCrk%E7e_Yama.zip/file
(Kendim test ettim ve çalışıyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryreL -- 3 Mayıs 2020; 21:5:46 >_____________________________ Intel® Core™ i7-8700 İşlemci | Noctua NH-L9x65 CPU Soğutucusu | MSI GeForce GTX1660Ti GAMING X 6GB GDDR6 192Bit DX12 | Asrock H310M-ITX/ac 2666MHz DDR4 Mini-ITX | Windows 10 Pro v1909 - 64 Bit | Corsair Vengeance LPX 24GB 2666MHz DDR4 CL16 RAM (Dual Channel) | Crucial BX500 480 GB SATA 3 2.5" SSD | HGST HTS721010A9E630 HDD 2,5", 1 TB, Nero, 7200RPM | Corsair SF450 450W Gold Modular SFX PSU | SilverStone RVZ02 Small Form Factor Kasa | PORPOISE 17.3" 1080p HDR Taşınabilir Monitör -
Assassin's Creed III Remastered oyunu bana AC Odyssey (STEAM) oyununun yanında geldi. Bu nedenle oyunun zaten güncel olması gerekmiyor mu? Oyunun hangi sürüm olduğunu steam'de nasıl öğrenebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 3 Mayıs 2020; 22:29:40 >_____________________________ -
-
Şu anda orijinal oyuna sahibim. Oyunu indirip kursam sonra bu remastered uyumlu türkçe yamayı kursam sorun olur mu? Oyunu Epic Games'den aldım. _____________________________ -
Son sürümle uyumlu Tr yama çıkmadı ne yazık ki . Ben de bekliyorum da gelmeyecek gibi _____________________________ -
Son sürüme uyumlu yama gelir mi? Bilgisi olan yazsın lütfen.
-
Ne yazık ki olmuyor. Güncellemeleri gerekiyor. _____________________________ -
-
Remastered için söylüyorum ben zaten son sürümle uyumlu değil yama .
Yama şuan Uplay tarafında sorunsuz olarak kurulmakta ve çalışmaktadır. Az önce bizzat denedim.
Konuyla ilgili Epic tarafında kendi bünyesinde oyunlara güncelleme yaptığından dolayı çalışmayabilir. Aynı zamanda Epic kendi bünyesinde 2 farklı kez oyunu indirdiğine şahit olduk. (Epic doyasına ayrı Ubsioft dosyasına ayrı) Epic dosyasına yamayı kuruyorsanız, yama doğal olarak çalışmayacaktır. Yamayı Ubisoft dosyası içerisindeki oyunun içerisine kurun, bir sorun yaşamayacaksınızdır._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X