Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
29
Favori
45.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim aldığım oyunlar eklenmişti. Tabi bunu rasgele fark ettim. Tam olarak emin olmak için( yazılı bir şey görmek için) araştırmakta fayda var diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cocobongo555

Arkadaşlar oyunu Ubisoft Connectten satın alamıyorum xsolla hata verip duruyor. payment method yani kart da değiştiremiyorum hesabım buglanmış durumda hiç bi şekilde çözemedim. Oyunu Geforce nowdan oynucam ve geforce nowda sadece ubisoft connect ve steam versiyonu yer alıcakmış. Oyunu steamden alamam çünkü çok pahalı.

peki sorum şu;

Oyunu epicden alsam oyun ubisoft connect hesabıma eklenir mi? (diğer aldğım ubi oyunları eklenmişti)

lütfen bilenler cevaplasın yoksa para boşa gider, Geforce Nowdan oynucam kendi pcm dandik.

Epic'den alınan oyunlar Ubisoft hesabınıza ekleniyor. Hatta en son Epic Launcher'dan açmadan/indirmeden bile oyunları direk Ubi üzerinden oynayabiliyorduk. Satınalma konusunda ise en kötü forumun ikinci el kısmından donanım promosyonu kovalayabilirsiniz. Oyunun çıkışına doğru ilanlar artacaktır.Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Assassin's Creed Shadows'ta Normal ve Uzman olmak üzere 2 gizlilik ayarı bulunuyor

Normal gizlilik modunda düşmanlar sizi çatıda fark edemez

Uzman gizlilik modunda düşmanlar dikey algılamaya sahiptir ve sizi çatıda fark edebilirler

(JorRaptor)

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}
    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}x (formerly twitter)
    Tourens (@tourenscom) on X
    https://x.com/tourenscom/status/1899775710153118063
  • Assassin's Creed Shadows: Çıkış Sinematiği TV Reklamı

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}Ubisoftyoutube
    Available March 20, 2025: https://ubi.li/rEDXA A new Creed rises over Japan as justice is forged in the Shadows. This trailer does not contain actual gameplay footage.
    https://www.youtube.com/watch?si=RfAhO_XbS5trrDGU&v=zxtJFdnMo7k&feature=youtu.be
  • Steamdeck

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haftaya bugün geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ubisoftun sitesi türkçe ve türk lirası desteklemiyor muydu ya? Şuan hiçbir şekilde bulamıyorum nedense, bu arada ubisoft+ ile oynama olayı falan vardı ama classic de yok görünüyor, ubi+ premium mı oynayabilecek sadece day1?

Türk lirasını hallettim ama ubisoft+ ülkenizde yoktur hatası alıyorum. Eh, tam parasına değecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum 2-3 ay sonra 600 tl civarı olduğunda alır oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 13 Mart 2025; 14:40:40 >
  • atahanyy kullanıcısına yanıt

Mirage steam deckte çok güzel çalışıyordu keza o oyunu iphoneda bile çalıştırdılar resident evil 4 ile birlikte en optimize oyunlardan biriydi (valhalla da baya iyi bu arada optimizasyon konusunda valhallayı hem xbox one hemde steam deckte oynadım xboxda grafikler dinamik olarak değişiyordu yeri geliyor texturelar ps2 seviyesine iniyor geri geliyor göz alıyordu) shadows da umarim steam deckte güzel çalışır dragon age/spiderman 2 gibi onaylı olduğu halde steam deckte oynanamıycak oyunlar da gördük shadows güzel çalışırsa ben bi 100 saat gömmek isterim

• 9 Of The Most Impressive Looking Vistas In Assassin’s Creed Shadows - 4K Gameplay

IGNyoutube
    Don't miss this Assassin's Creed Shadows gameplay! Assassins Creed is known for its immersive historical settings and beautiful landscapes, and AC Shadows continues that tradition, with its detailed take on feudal Japan. And with the game launching in just over a week, here are nine of the most impressive vistas we’ve seen in Assassins Creed Shadows. This Assassin's Creed Shadows 4K gameplay was captured via GeForce Now Ultimate. #AssassinsCreed #AssassinsCreedShadows #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?si=lgDzj3iLkYYA57lt&v=LxVnaurkTRs&feature=youtu.be

Assassin's Creed Shadows müzik albümü Spotify'a eklenmiş.

• Assassin's Creed Shadows: Steam Fragmanı

Assassin's Creed Shadows; Steam başarımları, rozetleri ve takas kartları ile 1. Gün itibarıyla Steam'de satışa sunulacak. Ayrıca Steam Deck onaylı! Steam Haberlerimizin geri kalanına doğrudan Steam'den göz atarak tüm bilgilere erişin.

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}Ubisoftyoutube
    Wishlist AC Shadows on Steam now OR pre-purchase it to get upcoming expansion for free: https://store.steampowered.com/app/3159330. Assassin’s Creed Shadows will be available Day 1 on Steam, with Steam achievements, badges & trading cards and it's Steam Deck verified! Check our the rest of our Steam News directly on Steam to get all the info. About Assassin's Creed Shadows: In Assassin’s Creed Shadows, you will live the intertwined stories of Naoe, an adept shinobi Assassin from Iga Province, and Yasuke, the powerful African samurai of historical legend. Against the backdrop of the turbulent late Sengoku period, this remarkable duo will discover their common destiny as they usher in a new era for Japan. From chaos to purpose, from darkness to light. A new Creed rises over Japan. #Ubisoft #AssassinsCreed About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew® and Tom Clancy’s The Division®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2023-24 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2.32 billion. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2024 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?si=ItCkTb6mkYyTPIW2&v=HInwdVFWvVs&feature=youtu.be
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Dünden beri albümü sürekli dinliyorum. Çok iyi olmuş oyunun müzikleri.

• Ana tema müziğini çok daha iyi bekliyordum özellikle composerın kim olduğunu görünce çıtayı arttırdım ama ne yazık ki hoşuma gitmedi, üzüldüm. Bu composer Ac Odyssey'de içinden geçmişti ortalığın, keşke Sarah ile anlaşsalarmış.

• Ubisoft indirimim olsaydı ön sipariş geçecektim ama malesef 50 puancık eksik...O yüzden artık yaza bıraktım gibi bu oyunu...

• Puanları ne zaman açıklanacak acaba.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

18 Mart'da ambargo kalkiyor.

• Kage. kullanıcısına yanıt

İçime doğdu 84-87 arası alacak. Valhalla'ya kadar tüm seriyi yıllar içinde oynadım bir o kaldı üşeniyorum ama tüm komple paketli dlcli hali 200 saat diyorlar.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

85 den yukari alirsa day1 alabilirim direkt. O kadar iyiyse bos degildir, tipik AC puani alirsa indirim bekleyecegim, bakalim 2 gun var incelemelere.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Hocam özel mesajınız kapalıymış sanırım. Ulaşabilirseniz indirim kodu alıp verebilirim. 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Ulaştım hocam özelden.

• Oyunun baş yazarı, Arkham Origins'in baş yazarı ile aynıymış, yeni öğreniyorum. Yoksa cidden bugüne kadar ki en iyi modern AC oyunu mu geliyor Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.