Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (371. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum daha var.ekran tam kaplanmıyor altta başlat bölümü falan gözük
    üyor doğru düzgün oynanmıyor oyun öyle olunca hep ekrandan çıkıyorum düzeltme şansım var ömı?
  • Kardeşim bütün internette combo kill nasıl yapacağımı aradım ama bilen yok

en sonunda kendim yapa yapa buldum combo kill nasıl yapacağını

rakibinizle karşı karşıya geldiğinizde sol mause tuşu ile 2yada 3 defa vurun tam o zaman rakibin gardı düşüyor ve siz sağ ve sol tuşlarıyla anide basın o zaman rakibi doğruyor

kolay gelsin
  • arkadaşlar memory block 4 te damascusta galiba bi görev var informer's target diye 2 hedef için 3 dakika veriliyo.adamları gizli öldürsemde açık açık öldürsemde olmuyo başarısız diyo.ne yapacağımı bilemedim bi yardım
  • 512 mb 128 bit ati rodeon ekran kartı ile oynanır mı bu oyun ? ekran kartımı değiştirmeli miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdremix

arkadaşlar memory block 4 te damascusta galiba bi görev var informer's target diye 2 hedef için 3 dakika veriliyo.adamları gizli öldürsemde açık açık öldürsemde olmuyo başarısız diyo.ne yapacağımı bilemedim bi yardım

bölümü tam hatırlayamadım muhtemelen sol kolundaki hançerle işi bitireceksin etrafta fazla asker olmasın özellikle yakınında, koşarak öldürme yürüyerek arkadan hançeri sapla ölmesini beklemeden yürümeye devam et, eğer anlattığım gibi olmuyorsa youtube tan gameplay videoları var onlar işini görür
  • saol solediklerini denerim olmadı youtube den halletcez
  • Oyunu geç keşfedenlerdenim. Daha yeni başladım. Şu an 'memory block 5' teyim. Sürekli farklı şehir ve mekanlarda oynayıp, her zaman aynı yerden "bureau" ya girmemizin bir açıklaması var mı?

Edit: Oyun bitti, grafikler ve oynanabilirlikte iyiydi. Herkesin ortak fikri olan, sürekli aynı görevleri tekrarlama olayı baya sıkıcı. Ben en çok "Arsuf" tan itibaren olan bölümleri sevdim. Combo Kill olayı gerçekten manyak bişi, adamı fena gaza getiriyor:) Oyunun 2'ncisi yakın zamanda çıkar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianokey -- 20 Haziran 2009; 4:35:34 >
  • oradan esas suikast görevimizi alıoruz
  • Arkadaşlar bu oyunun türkçe veya ingilizce dil paketini nereden bulacağız bilen varsa mesaj atsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: namigencan

Arkadaşlar bu oyunun türkçe veya ingilizce dil paketini nereden bulacağız bilen varsa mesaj atsın

oyun ingilizce zaten?
  • Beyler oyun yeni elime geçdi
    uzun zamandır down listemdeydi
    ilk bölümde kadınları elliyorum elliyorum birşey olmuyor ne yapılacak orada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 12oz

Beyler oyun yeni elime geçdi
    uzun zamandır down listemdeydi
    ilk bölümde kadınları elliyorum elliyorum birşey olmuyor ne yapılacak orada?

Elliyorum derken

Bir SS eklerseniz iyi olur aslında
  • a

Assassin's Creed (ÇIKTI)
  • shift tusuna basili tutarak aralarindan geç
  • Press and hold SHIFT while walking.

Niye yazmışlar acaba onu oraya? Okumaya üşenmesek biraz, nasıl olur?
  • okuyamıyorum gibi birşeymi söyledim
    düz bi şekilde yüriyip shift e basıp geçmeyi çok denedim
    her seferinde birinin kafasındaki düşüyo
    basılı tutulacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesk -- 2 Temmuz 2009; 10:41:27 >
  • Arkadaşlar büyük bir hevesle oyunu kurdum.. ama girerken Windows çalışmayı durdurdu uyarısı alıyorum..

Hevesim tam olarak kursağımda kaldı.. sorun nedir? ne yapmam gerekir..
  •  Assassin's Creed (ÇIKTI)

arkadaşlar burda napıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***No FeAr***

ya ben çok anlamam gereksinimlerden filan benimki kaldırır mı

1 gB ram 9600 gso ekran kartı(512mb) 3.00 Ghz

quote:

Orjinalden alıntı: Sipahi

512 mb 128 bit ati rodeon ekran kartı ile oynanır mı bu oyun ? ekran kartımı değiştirmeli miyim ?

Sistem İhtiyaçları:

En az gerekliler

Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
    RAM: 2 GB
    Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher
    Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card
    HDD Space: 12GB
    DirectX Version: DirectX 10.0

Önerilen özellikler

Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better
    RAM: 3GB
    Video Card: 512 MB Card
    Sound Card: 5.1 Sound Card
    HDD Space: 12GB
    DirectX Version: DirectX 10.0

• arkadaşlar oyunun trailerında geçen yer neresi..Acre mi??
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.