Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SERSAN

quote:

Orjinalden alıntı: emrela

quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

quote:

Orjinalden alıntı: emrela

bu oyundaki çoğu özelliğin gta 4 dede olacağı kesin

nasıl ???? ne yönden ??

gta nın yapımcıları bu oyunun kimi özeliklerini alacağını demişler
    örn. duvara tırmanma elektrik direğine tırmanma kalabalıkta yürürken insanları iterek gitme

hıım bende sanmıştım parmaklarının arasından bıcak çıkıyor falan ayağın ucundan süper olurdu ama

Duvarda yürüme var mı

• quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Çıkmadı gitti şu oyun..Bu oyunun sistem gereksinimlerini bilen varmı?

BEnim sistemim ile açabilirmiyim?

Senin sistem kesin açmaz ben sana şimdiden söyleyeyim ram en az 1 gb olmalı,işlemciyi core 2 duo yapmalısın hiç olmadı PD yaÖzellikle ekran kartını değiştir o 9550 ile günümüzdeki çoğu oyunu açamazsın.

Küçük bir ihtimalle very low seviyede oyunu açabilirsin ama bu oyunun optimizesi çok çok iyi olması lazım

İşlemci'yi biraz abarttın.P4 neyine yetmiyor.3.0ghz gayet iyi bir şekilde oynatır(O/c).Ram ve Ekran kartı'nı değiştirmeyi düşünüyorum.Ekran kartı olarak x1550 ve Ram ise Veritech 512mb daha alıp dual çalıştırıcam.Herhalde bu sefer açar

Ekran kartına ve Cpu/Ram o/c yaptıktan sonra oyunlarda sırtım yere gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 26 Eylül 2007; 19:23:10 >

• p4 3 ghzle bu vakitte hiçbirşey yapamazsınız.x1550 ilede oyun oynamayı fazla düşünmeyin derim.
  • quote:

quote:

quote:

Senin sistem kesin açmaz ben sana şimdiden söyleyeyim ram en az 1 gb olmalı,işlemciyi core 2 duo yapmalısın hiç olmadı PD yaÖzellikle ekran kartını değiştir o 9550 ile günümüzdeki çoğu oyunu açamazsın.

Küçük bir ihtimalle very low seviyede oyunu açabilirsin ama bu oyunun optimizesi çok çok iyi olması lazım

İşlemci'yi biraz abarttın.P4 neyine yetmiyor.3.0ghz gayet iyi bir şekilde oynatır(O/c).Ram ve Ekran kartı'nı değiştirmeyi düşünüyorum.Ekran kartı olarak x1550 ve Ram ise Veritech 512mb daha alıp dual çalıştırıcam.Herhalde bu sefer açar

Oyun çıktığında p4 işlemcim var niye takılıyor dersen gözüme gözükme(Bi de o/c yapmışsın umarım oyun ortasında pc rest atmaz)

• O sölediğiniz ekran kartları ve işlemciler ile bu oyunu anca low da oynarsınız..Onun yerine gidin bir xbox360 alın daha ii..Bu gibi oyunları low ayarlarda oynayacaksam hiç oynamam daha iyi..Bence bu oyun için conroe 6600 2 gb ram 8800 serisi bir ekran kartı ister akıcı bir şekilde oynayabilmek için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Valla ben oyuna hayran kaldım.Grafikleri falan gerçekten tatmin edici.

iyi bi dx 10 kartı lazım cümlemize(yani olmayanlara )
  • grafikler gerçekten güzel inş ertelenmezde oynarız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun çıktığında p4 işlemcim var niye takılıyor dersen gözüme gözükme(Bi de o/c yapmışsın umarım oyun ortasında pc rest atmaz)

Takılmaz...Res'de atmaz.Bana res çekecek pc'yi vururum

• Sistem gereksinimlerinden bahsetmişsiniz içime kurt düştü şimdi. Sizce bu sistemle nasıl oynarım oyunu genel olarak p4 3,2 ghz işlemci ati x1950 pro ekran kartı 2 gb ddr2 ram (ekran kartıma çok güveniyorum şimdiye kadar aldığım her oyunu en yüksek ayarlarda çok akıcı ve rahat bi şekilde oynadım bioshock oblivion vs.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdfg

Sistem gereksinimlerinden bahsetmişsiniz içime kurt düştü şimdi. Sizce bu sistemle nasıl oynarım oyunu genel olarak p4 3,2 ghz işlemci ati x1950 pro ekran kartı 2 gb ddr2 ram (ekran kartıma çok güveniyorum şimdiye kadar aldığım her oyunu en yüksek ayarlarda çok akıcı ve rahat bi şekilde oynadım bioshock oblivion vs.)

Yine bir p4 kullanıcısıMerak etme oyunu açarsın ama high da oynarsan eminim takılmalar olur.

• RAMI 4 gb yaparm kafamı bozmasın ubisoft.4 ram girişli anakartyanlız bi sistem ihtiyaçlarını söyleseler çok iyi olacaktı ne kaldı şunun şurasında
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sdfg

Sistem gereksinimlerinden bahsetmişsiniz içime kurt düştü şimdi. Sizce bu sistemle nasıl oynarım oyunu genel olarak p4 3,2 ghz işlemci ati x1950 pro ekran kartı 2 gb ddr2 ram (ekran kartıma çok güveniyorum şimdiye kadar aldığım her oyunu en yüksek ayarlarda çok akıcı ve rahat bi şekilde oynadım bioshock oblivion vs.)

Yine bir p4 kullanıcısıMerak etme oyunu açarsın ama high da oynarsan eminim takılmalar olur.

Eminimki sistemim beni yine hayal kırklığına uğratmicak ve bu oyunuda highta oynicam ıhmm yani UMUYORUM

• x1950 pro ile o oyunu high de biraz zor oynarsın gibime geliyor..
  • beklediğim oyunlardan biride bu çıksın alıcam
  • Popu severim ama SC dende nefret ederim.Acaba beni nasıl birşey bekliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saxahan

Popu severim ama SC dende nefret ederim.Acaba beni nasıl birşey bekliyor?

pop u sevmem ama bu oyuna güvenebilirsin pop'dan çok daha zevkli olacak.Beni en fazla oyundaki alternatiflerin çokluğu şaşırttı.
  • efsane olucak bu oyun ya
  • Bu oyunun POP la alakası yok yaa bence..POP a fark atar bu oyun..
  • amaaan gene ertelenmiş oyun konsolcular oyunu kasımda oynarken biz ta 2008 i bekleyeceğiz.bi de 2008 in başları deniliyor.belki mart belki nisan.ben böyle oyunları çok severim.süper olucak vallaa
  • sistemimi toplayabilirsem eğer çıktığında bu oyunu orjinal alacam.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.