Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: disast3r

sistemimi toplayabilirsem eğer çıktığında bu oyunu orjinal alacam.

Ayıpsın.Mp olursa kapışırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

ben tek(altair) siz hepiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

quote:

quote:

ben tek(altair) siz hepiniz

aaa olmaz işte o herkes gardiyan olacak.Altair olursan ne o öyle spiderman gibi bir ağ atması eksik zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

quote:

quote:

quote:

quote:

Çıkmadı gitti şu oyun..Bu oyunun sistem gereksinimlerini bilen varmı?

BEnim sistemim ile açabilirmiyim?

Senin sistem kesin açmaz ben sana şimdiden söyleyeyim ram en az 1 gb olmalı,işlemciyi core 2 duo yapmalısın hiç olmadı PD yaÖzellikle ekran kartını değiştir o 9550 ile günümüzdeki çoğu oyunu açamazsın.

Küçük bir ihtimalle very low seviyede oyunu açabilirsin ama bu oyunun optimizesi çok çok iyi olması lazım

İşlemci'yi biraz abarttın.P4 neyine yetmiyor.3.0ghz gayet iyi bir şekilde oynatır(O/c).Ram ve Ekran kartı'nı değiştirmeyi düşünüyorum.Ekran kartı olarak x1550 ve Ram ise Veritech 512mb daha alıp dual çalıştırıcam.Herhalde bu sefer açar

Ekran kartına ve Cpu/Ram o/c yaptıktan sonra oyunlarda sırtım yere gelmez

Oyun çıktığında p4 işlemcim var niye takılıyor dersen gözüme gözükme(Bi de o/c yapmışsın umarım oyun ortasında pc rest atmaz)

Takılmaz...Res'de atmaz.Bana res çekecek pc'yi vururum

Aklıma vice city geldi orda Ricardo Diaz video player içindeki kaseti çıkarmadı diye vuruyodu sonra Tommy gelip fişi takılı değil diyodu.
    (aklıma geldi yazdım)

• quote:

Orjinalden alıntı: chackal

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çıkmadı gitti şu oyun..Bu oyunun sistem gereksinimlerini bilen varmı?

BEnim sistemim ile açabilirmiyim?

Senin sistem kesin açmaz ben sana şimdiden söyleyeyim ram en az 1 gb olmalı,işlemciyi core 2 duo yapmalısın hiç olmadı PD yaÖzellikle ekran kartını değiştir o 9550 ile günümüzdeki çoğu oyunu açamazsın.

Küçük bir ihtimalle very low seviyede oyunu açabilirsin ama bu oyunun optimizesi çok çok iyi olması lazım

İşlemci'yi biraz abarttın.P4 neyine yetmiyor.3.0ghz gayet iyi bir şekilde oynatır(O/c).Ram ve Ekran kartı'nı değiştirmeyi düşünüyorum.Ekran kartı olarak x1550 ve Ram ise Veritech 512mb daha alıp dual çalıştırıcam.Herhalde bu sefer açar

Ekran kartına ve Cpu/Ram o/c yaptıktan sonra oyunlarda sırtım yere gelmez

Oyun çıktığında p4 işlemcim var niye takılıyor dersen gözüme gözükme(Bi de o/c yapmışsın umarım oyun ortasında pc rest atmaz)

Takılmaz...Res'de atmaz.Bana res çekecek pc'yi vururum

Aklıma vice city geldi orda Ricardo Diaz video player içindeki kaseti çıkarmadı diye vuruyodu sonra Tommy gelip fişi takılı değil diyodu.
    (aklıma geldi yazdım)

benim aklımada geldi yıl 98-99 gibi bir şeydi çok eski bilgisayarımız wardı Oni diye bir oyun wardı onu yüklemiştik açmamıştı arkadaşımda kasaya bir uçan tekme attı sonunda açıldı ciddi diyorum hayretler içinde kalmıştık ondan sonra açmadığı oyunlara uçan tekme atıyorduk ki bir gün pc hiç açılmaz oldu

• şimdi pc için 2007demi yoksa 2008demi çıkıyor
  • 2888'de çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürşad han

şimdi pc için 2007demi yoksa 2008demi çıkıyor

Mart 2008 de çıkacak PC'ye.
  • hehehehe
    quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

2888'de çıkıyor.
  • Yapımcı Jade Raymond ablanın dediğine göre demo çıkmayacakmış.
  • Mayıs dediler ertelendi,kasım dediler ertelendi,bu seferde mart oldu hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 5 Ekim 2007; 18:06:26 >
  • iyi işte benim gibi sistem toplayacaklara gün doğdu...
  • quote:

iyi işte benim gibi sistem toplayacaklara gün doğdu...

Bu oyun çıkana kadar bir ton model çıkar(işlemci,ram,ekran kartı vb. alanlarda yani).MEsela şimdiden 8800gts yerini 8800gt alacakC2D etreme Q6600 yerini Q9550 alacak
  • ocakta alıcam zaten ben.güncel olacaklar yani.ona kalırsa teknolojinin önünde hiçbirimiz duramayız.1 ayda sistemin eskiyor.
  • Assassin's Creed için demo yayımlanmayacak!

Ubisoft'dan Jade Raymond'un yaptığı açıklamaya göre PC, PS3 ve Xbox 360 sistemleri için geliştirilen aksiyon oyunu Assassin's Creed'in demosu yayımlanmayacak. Raymond buna neden olarak oyunun haritalarının çok geniş olmasını ve demo için haritaları bölümlere ayırmanın çok zor olduğunu belirtiyor. Assassin's Creed Xbox 360 ve PS3 platformları için 9 Kasım 2007 tarihinde, PC platformu için ise 2008'in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=12653
    Kaynağın Kaynağı :http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=17715

• quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

Assassin's Creed için demo yayımlanmayacak!

Ubisoft'dan Jade Raymond'un yaptığı açıklamaya göre PC, PS3 ve Xbox 360 sistemleri için geliştirilen aksiyon oyunu Assassin's Creed'in demosu yayımlanmayacak. Raymond buna neden olarak oyunun haritalarının çok geniş olmasını ve demo için haritaları bölümlere ayırmanın çok zor olduğunu belirtiyor. Assassin's Creed Xbox 360 ve PS3 platformları için 9 Kasım 2007 tarihinde, PC platformu için ise 2008'in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Kaynağın Kaynağı :http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=17715

Yukarıda demiştim ama neyse.

• Bende dahil birçok kişi göremedi sanırım.Böylesi daha iyi oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

Assassin's Creed için demo yayımlanmayacak!

Halt etmiş onu diyen pardon bi tarafı kalkmış bunu diyenin diyecekdimÇok üzüldük vahhh vahhhh bizde demo ne zaman cıkcak diye bekliyorduk yasları tuttuk karaları bağladık sistemleri çöpe attık

• Demo çıska fena olmazdı ama ne yapak bekleyecez.
  • Konsolu olanlar yasadi, biz daha yarim sene kusur beklicez sanirim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.