Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (244. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun nasıl yüklenir yaaa 2dvd li oyun.İcinde demons toll var ve onu yükledim 1.dvd rarlı dosya var ıkıncıde de Tanınmayan dosyalar var nedır yanı!!
    Cok kastım vallahı.
    Yardımlarınızı rıca ederım:)
  • arkadaşlar normal ksıımda ses var ama ara videolarda yok kafayı yiyeceğim nedenini bilen varmı? yada çözümü de olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanns

quote:

Orjinalden alıntı: kobem

anlamadım yahu! mesela kobecik açtım diyelim
    ama savegame de(kudüsten hemen önceki) eddie66 olsun

napacam ?

yeni açacağın profilin adını ne girersen gir save dosyasının ismini 12321431.sav gibi bir isimle değişiyor
    sen eski edie66.sav dosyanı al adını 12321431.sav yap oraya yapıştır olucak o daha nası anlatıcam
    yenisinin isminin önemi yok değiştiriyor adını sayıyla

tamam anladım
  • olmuyo yaaaaaaa

yine create new profile ekranı geliyo niyeeeeeeeeeeeeeee

....................
    tamam hallettim

oyun 3 tane dosya üretiyo biri hdr biri opt biri de sav
    bizimkinin ismi yerine bu üretilenlerden olan sav dosyasındaki sayıyı girelim

not: bunu yapmadan önce o oyunun sav dosyasını başka yere atalım

artık bizimkisi etkin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 17 Nisan 2008; 16:59:49 >
  • şu adamın cebi nasıl kurcalanıyor :) ya karısık geldi çözene kadar sorcaz artık

:D

Assassin's Creed (ÇIKTI)
  • http://img171.imageshack.us/my.php?image=adszbx5.jpg
    Yaw burada takıldım ne yapacaz geçemedim orada normalde iki adma var biri arap entarili filan .Pocked mi en diyor yapaamdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 17 Nisan 2008; 17:05:49 >
  • timeguard bende aynı yerdeyim biraz geri git ordan bas F ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

http://img171.imageshack.us/my.php?image=adszbx5.jpg
    Yaw burada takıldım ne yapacaz geçemedim orada normalde iki adma var biri arap entarili filan .Pocked mi en diyor yapaamdım

Fırlattığın bıçaklar bittiğinde o adamlardan çalışıyosun dostum.Görev değil anlayacağın. Çalmak icin Fye bas adama kitlen Daha sonra yanına yaklaşıp Shift tusuna bas.

• quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

http://img171.imageshack.us/my.php?image=adszbx5.jpg

Fırlattığın bıçaklar bittiğinde o adamlardan çalışıyosun dostum.Görev değil anlayacağın. Çalmak icin Fye bas adama kitlen Daha sonra yanına yaklaşıp Shift tusuna bas.

Aslıdna o kare yanlış olmuş karşıda admalr vardı katliyam yapınca kaçmıyşal iki kişi var konuşuyorlar görevin ss koyarım şimdi

• damascus a gidecem ama önce kartallı bir yer var kartal uctu gitti ben napcam
  • Adamın üzerinden bir şey çalmak için "F" ye basarak adama kilitlenin.Sonra adam ilerlerken arkasına bakarak gidiyor.F ile adama kitlendikden sonra adamı takip ederek yanına yaklaşarak "shift"e basılı tutun.Adamın cebinden alıyor almanız gerekeni.Dikkat edin.Adam sizi görürse hırsız diye bağrıyor ve gardiyanlar üzerinize gelebiliyor.

Déaron seninde kuşlarla işin yok.O kulelere tırmanıp "e" ye basınca haritayı güncelliyorsun.O kısımdaki görevleri falan görebiliyorsun.Öyle yapman gerekiyor.
  • hmm peki sağol ara konusmalar yok bende seneryo yu da çözemiyorum zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

http://www.hizliresim.com/2008/4/15/2108.jpg

ark. yüklerken bu sorun çıkıyor yardım ltfn..

Dostum bendede aynı sorun var ne yaptın düzelttin mi?

yok be yaww düzelmedii anlaşılann yine kazık yedik

• Bişey soracam 8600 gt sonic+ ve çift çekirdek işlemcisi olanlar oyunu hangi çözünürlükte hangi ayarlarda oynuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

hmm peki sağol ara konusmalar yok bende seneryo yu da çözemiyorum zaten

Rica ederim.Konuşmamaların olmaması aslında bir yandan iyi.Uzun bir süre tekrarlandığı için ve geçilmediği için sıkıcı olabiliyor bazen.Ama senaryoyu çözmek için onlarıda az falanda anlasak dinlemek gerekiyor
  • arkadaşlar oyunda ekranda sürekli kaymalar oluyor.vista yüklü directx10 hepsi yüklü ,sistem ve ekran kartım bayagı iyi,acaba vistadanmı kaynaklanıyordur yardım ederseniz sevinirim..
  • Olamaz ya Kudüsün kapıdan girdim sonra o mavili ekran geldi koştum koştum koştum
    sonra bakın noldu (dondu kaldı)

Assassin's Creed (ÇIKTI)

OFF YA!

acaba nedeni acre görevlerini yapmadan girme denemem olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 17 Nisan 2008; 18:04:44 >

• bazen atımız bizi kendi buluyor o güzel olmuş ancak eğer çok uzaklaştıysanız
    ileriden yeni bir at edinebiliyorsunuz

keşke atı ıslıkla çağırma olabilseydi
  • geçmiş olsun arkadaşım.
  • Acre Jerrusalem'den daha kolay geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.