Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başta mart yazmışsınız bende mart sandım sonra eylül ü görünce yıkıldım oyun süper hakikaten mutlaka çıkınca alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Başta mart yazmışsınız bende mart sandım sonra eylül ü görünce yıkıldım oyun süper hakikaten mutlaka çıkınca alıcam
    Mart 2007 oyun ilk duyurulduğu zamanlar verilen çıkış tarihiydi, sonra çıkış tarihi belirsizleşti, en sonunda Eylül 2007 dendi. Eylül 2007'de de kesin çıkar. Ama çıkacağı zamanlar oynayamayacağım sanırım, malum dersler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Başta mart yazmışsınız bende mart sandım sonra eylül ü görünce yıkıldım oyun süper hakikaten mutlaka çıkınca alıcam
    Mart 2007 oyun ilk duyurulduğu zamanlar verilen çıkış tarihiydi, sonra çıkış tarihi belirsizleşti, en sonunda Eylül 2007 dendi. Eylül 2007'de de kesin çıkar. Ama çıkacağı zamanlar oynayamayacağım sanırım, malum dersler.

yaw zaten doğru dürüst söylenen tarihte çıkan oyun sayısı iki elin parmaklarını geçmez..

• yawf video ları harikaymış yawf.. bu oyun hakakt süper olacak.. bu tarz bu hikaye olsun ad görüntüler idare etse bile değer...
  • Süper ne kelime dehşet manyak ötesi olacak.. Artık yeni nesil oyunlar bomba gibi geliyyor..
  • evet güzelde artık konuya her msj geldiiinde bakıorm ki sırf övgü msjı.biraz bilgi gelmeli artık ubi.den.çok fazla sessiz kaldılar.bi kaç ss bi vid. bi röportaj falan olmalı artıq.yada sistem gereksinimlerini söylemeliler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

evet güzelde artık konuya her msj geldiiinde bakıorm ki sırf övgü msjı.biraz bilgi gelmeli artık ubi.den.çok fazla sessiz kaldılar.bi kaç ss bi vid. bi röportaj falan olmalı artıq.yada sistem gereksinimlerini söylemeliler.

evet doğru bilgi gerekli SS de..ama bana öyle geliyor ki bu oyunuda bize gösterdiler şimdi arkasından sürüklüyorlar..umarım fazla geç bırakmazlar..
  • beyler sinirlerimi bozan birşey war ki o da oyunun pcye çıkmama ihtimali http://www.assasinscreed.com buyrun girin bakın ps,xbox live , ps3 falan warda PC-dvdr simgesi yok.nolacak şimdi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 21 Nisan 2007; 22:04:02 >
  • PC'ye % 100 çıkıyor hemde Xbox 360 ve PS3 ile aynı anda. Oyunun sitesi güncel değil o yüzden DVD logosunu göremezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

PC'ye % 100 çıkıyor hemde Xbox 360 ve PS3 ile aynı anda. Oyunun sitesi güncel değil o yüzden DVD logosunu göremezsin.

insallah ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

PC'ye % 100 çıkıyor hemde Xbox 360 ve PS3 ile aynı anda. Oyunun sitesi güncel değil o yüzden DVD logosunu göremezsin.

engin bilgi dağarcığına sonsuz güveniyorum pinkybu oyunu oynayamazsam PC kullanımını bırakır gameboy alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 22 Nisan 2007; 12:21:57 >

• Merak etme oynayacaksın.
  • Şimdi çıkmadı veya geç çıkacak diyelim.. xbox 360 almanyada 350 ytl olmuş onu alırsınız sanırım. 1 milyarlık ekran kartını alıyorsanız hadi hadi bunuda alırsınız değilmi? Hoş sohbetler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Şimdi çıkmadı veya geç çıkacak diyelim.. xbox 360 almanyada 350 ytl olmuş onu alırsınız sanırım. 1 milyarlık ekran kartını alıyorsanız hadi hadi bunuda alırsınız değilmi?
    Hayır yine almam... Ben PS3 ya da Xbox 360'ı istesem bugün alırım fiyatları önemli değil, önemli olan benim konsol oyunlarından zevk alamamam ve bu yüzden her zaman PC oyunları ile yoluma devam edeceğim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 22 Nisan 2007; 22:38:20 >
  • İyi bir oyuncu pc imiş, ps imiş, nintendoymuş, demez pinky. Hatta bu fiyatlarda ati r600 ayarında bir ekran kartına sahip konsolu almamak düpe düz ***** değilse nedir?
    Eğer bu oyun pc için geç kalırsa bu alet elimde olacaktır kesin. yok geç filan kalmaz hemen çıkarsa hava hoş belki konsol fiyatları dahada düşer. Ha birde gears of war, bullet witch gibi akisyonu bol beni cazbeden kendine has oyunlarıda var. Bunların dışında pc için belkide hiç olmayacak oyunlar var black gibi.
    Dostum bence al bir tane dursun köşede.
  • quote:

İyi bir oyuncu pc imiş, ps imiş, nintendoymuş, demez pinky. Hatta bu fiyatlarda ati r600 ayarında bir ekran kartına sahip konsolu almamak düpe düz ***** değilse nedir?
    Eğer bu oyun pc için geç kalırsa bu alet elimde olacaktır kesin. yok geç filan kalmaz hemen çıkarsa hava hoş belki konsol fiyatları dahada düşer. Ha birde gears of war, bullet witch gibi akisyonu bol beni cazbeden kendine has oyunlarıda var. Bunların dışında pc için belkide hiç olmayacak oyunlar var black gibi.

%100 pinky e katılıyorum çünkü pc kadar konforlu ve rahat bir platform yok diye düşünüyorum yani bana öyle geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 22 Nisan 2007; 22:57:43 >

• Aynen ya en rahatı pc... Bi ara pc ölecek diyorlardı ama pc ölmez bir 100yılı daha var bu meretin
  • Yeni bir haber oyunun kitabı çıkıyor!!!
  • Bu oyunla ilgili bi fanclup veya fan kılap kuralım
  • quote:

İyi bir oyuncu pc imiş, ps imiş, nintendoymuş, demez pinky. Hatta bu fiyatlarda ati r600 ayarında bir ekran kartına sahip konsolu almamak düpe düz ***** değilse nedir?

Unutma ki GeoW PC'ye de geliyor. Bullet Wihct gibi aksiyon Infernal var.

Hmpf Pop oynamaktan bıktım yahu çıkartın artık şunu Pinky hocam hadi çıkar yaw şu oyunu

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.