Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden diskette pop 1 i oynardım eski bilgisayarlada filan çoğu bölümde zorlanıyodum ve oynarken biraz korkuyodum çünkü atmosfer korkutucuydu,hala oynarım internet üzerinden pop u.ama işte dediğim gibi küçük yaşta beni kendinden soğuttu pop onun için serisini sevmiyorum.
  • Pop çok kasıntıydı kanımca Combonun kralı var diosunuz ama bi gıdım yok

edit:platform yanına sözüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 17 Şubat 2007; 14:25:37 >
  • tüm combolarını bilmiyorsun sen galba.menüdeki combo list comboların %75ini falan gösteriyor.kendin bulman gereken dehşet combolarda var..mesela splinter cell gibi adamı grablayıp kılıçla boğazını kesmeye başlıosun.o comboyu bulduğumda her adama uygulamaya çalışırdım.ama neyse tabikide assasins creed sıcak dövüş sahnelerinde PoP havasını estirecektir ama unutmayalımki asıl amaç gizlilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

tüm combolarını bilmiyorsun sen galba.menüdeki combo list comboların %75ini falan gösteriyor.kendin bulman gereken dehşet combolarda var..mesela splinter cell gibi adamı grablayıp kılıçla boğazını kesmeye başlıosun.o comboyu bulduğumda her adama uygulamaya çalışırdım.ama neyse tabikide assasins creed sıcak dövüş sahnelerinde PoP havasını estirecektir ama unutmayalımki asıl amaç gizlilik

ha ha sen buna combo mu diyorsun

• yapabilseydin görürdün combo olup olmadığınıneyse topiği kirletmeye başlıorz konumuz assasins creed PoPla ilgili görüşleri Pop topiciğne yapalım
  • quote:

tüm combolarını bilmiyorsun sen galba.menüdeki combo list comboların %75ini falan gösteriyor.kendin bulman gereken dehşet combolarda var..mesela splinter cell gibi adamı grablayıp kılıçla boğazını kesmeye başlıosun.o comboyu bulduğumda her adama uygulamaya çalışırdım.ama neyse tabikide assasins creed sıcak dövüş sahnelerinde PoP havasını estirecektir ama unutmayalımki asıl amaç gizlilik

Tabiki gizlilik olacak ama yapımcılar gizliliğin "g"sini bilmiyolar herhalde.Çünkü ss lere bakarsanız hep milletin içinde gardiyan kesiyoruz

Hiç bi gizli yanı kalmamış hep milletin içinde adam öldürüyoruz

• süper bi oyuna benziyor sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Tabiki gizlilik olacak ama yapımcılar gizliliğin "g"sini bilmiyolar herhalde.Çünkü ss lere bakarsanız hep milletin içinde gardiyan kesiyoruz

assassins creed iman suikastçis i demek herhalde o yüzden ortada biçiyordur..

• konuyu okudumda gercekten guzel oyun olacaga benzıyor ama ne zaman cıkacagı sanırım bellı degıl konuda 30 mart dıye gormustum ama sanırım ertelenmıs tabıkı bırde sıstem ne ısteyecek buda onemlı herkes farklı seyler soylemıs kesın bırseyler olsada haddımızı bılsek
  • 30 mart değil gününü yanlış söyleyebilirim ama galiba 13 eylül falandı.daha çok var.o sürede ekran kartı çakıcam inş.
    sistemde tabi en az 1 gb ram 256 ram açacak seviyede olacaktır.core duo yada amd 3500+ işlemci de çok iyi gider bu oyuna kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpark

quote:

quote:

suikastçinin inancı anlamına geliyor.bu da büyük ihtimalle haşhaşin örgütüne olan bağlılığı temsil eden bi isim.sitesinde tarikat başkanının Altair'e yazdığı mektup çok hoş olmuş.

• Kesin çıkış tarihi topic'te yazıyor arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lpark

quote:

quote:

suikastçinin inancı anlamına geliyor.bu da büyük ihtimalle haşhaşin örgütüne olan bağlılığı temsil eden bi isim.sitesinde tarikat başkanının Altair'e yazdığı mektup çok hoş olmuş.

aynı şey canım işte ne farkeder..aramızda lafımı olur..

• şayet haşhaşilerden biri olacaksak biraz doğu motifleri de olması gerekmez mi? şöyle bi hasan sabbah, alamut kalesi.. hata sabbahın yalancı ceneti olsa.. oo bak o zmn manyak olur bu oyun (tarihe gerçeklik bakımnıdan yane yanlış anlama olmasın)
  • sÜPER BİR OYUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: GEr0nim0

şayet haşhaşilerden biri olacaksak biraz doğu motifleri de olması gerekmez mi? şöyle bi hasan sabbah, alamut kalesi.. hata sabbahın yalancı ceneti olsa.. oo bak o zmn manyak olur bu oyun (tarihe gerçeklik bakımnıdan yane yanlış anlama olmasın)

arap esintisi taşıyacaktır diye tahmin ediyorum çünkü oyunun geçtiği yer doğu taraflarında sanırsam.düşünsenize PoP daki gibi darbukalar falan arabistan müzikleri

• oyun süper olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

oyun süper olucak

kesinlikle
  • Bide şu var beyLer bazen oyunLarın önceden net ' e sürüLen resimLerLe aLakası oLmaya biLiyor.Örn. NFS Carbon önceden net 'e dağıtıLan resimLerLe oyunun aLakası yok karasar oLmayın.
  • ya abi o deil bu konu olduktan sonra graifkleri ne olursa olsun oynarım.hem zaten ubi.den dandik bişi gelmez.bnm korkum resmi sitesinde hala PC için çıkacağo belirtilmio.aşada xbox ps3 psp resimleri war ama Dvd-ROm yoqkorkuyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.