Şimdi Ara

Assassin's Creed 3 Sonu İle İlgili! [Spoiler içerebilir]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne oldu şimdi sonunda? O kadar oyunu niye oynadık? Amaç neydi? O ablalar ne anlattı? Desmond aslında İsa mıymış? Anlayan biri özet geçebilir mi?

• google da var hacı anlattıkça uzuyor hikaye ordan oraya derken bütün hikayeyi yazdım yazdım sonra sildim
  • evet biri açıklarsa iyi olur bi de link atarsanız sevinirim.
  • O abla serbest kalmak koşulu ile dünyayı kurtarırım diyor. Diğer abla ise ne pahasına olsun onu serbest bırakmamamız gerektiğini, dünyanın sonu geleceğin, fakat desmond ile birlikte tekrar medeniyetin yükseleceğini söylüyor. Desmond ise o kadar insanın ölmesini göze alamayıp o ablayı kurtarıyor kendi canı karşılığında.(Diğer Assassin ler nasıl olsa bir yolunu bulup o karıyı durdurur diye düşünüyor sanırım) Benim kanımca bir sonraki seride o kadın bizim ana düşmanımız olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

O abla serbest kalmak koşulu ile dünyayı kurtarırım diyor. Diğer abla ise ne pahasına olsun onu serbest bırakmamamız gerektiğini, dünyanın sonu geleceğin, fakat desmond ile birlikte tekrar medeniyetin yükseleceğini söylüyor. Desmond ise o kadar insanın ölmesini göze alamayıp o ablayı kurtarıyor kendi canı karşılığında.(Diğer Assassin ler nasıl olsa bir yolunu bulup o karıyı durdurur diye düşünüyor sanırım) Benim kanımca bir sonraki seride o kadın bizim ana düşmanımız olacak.

+1

Orda aslında bizim şuanki dünyada tanrı olarak bildiklerimizin de aslında büyük çöküşten önceki insanlar olduğunu mu söylüyor. Yani onları bizim tanrılaştırdığımızı falan söylüyor.

Bir de "geçmişi değiştiremeyiz ama gelecek" diyor. Sanırım bunlar bildiğin geleceğe yolculuk yapmışlar.Emin değilim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Damon Salvatore

quote:

O abla serbest kalmak koşulu ile dünyayı kurtarırım diyor. Diğer abla ise ne pahasına olsun onu serbest bırakmamamız gerektiğini, dünyanın sonu geleceğin, fakat desmond ile birlikte tekrar medeniyetin yükseleceğini söylüyor. Desmond ise o kadar insanın ölmesini göze alamayıp o ablayı kurtarıyor kendi canı karşılığında.(Diğer Assassin ler nasıl olsa bir yolunu bulup o karıyı durdurur diye düşünüyor sanırım) Benim kanımca bir sonraki seride o kadın bizim ana düşmanımız olacak.

+1

Orda aslında bizim şuanki dünyada tanrı olarak bildiklerimizin de aslında büyük çöküşten önceki insanlar olduğunu mu söylüyor. Yani onları bizim tanrılaştırdığımızı falan söylüyor.

Bir de "geçmişi değiştiremeyiz ama gelecek" diyor. Sanırım bunlar bildiğin geleceğe yolculuk yapmışlar.Emin değilim ama

Evet hocam. Dinleyebildiğim kadarıyla medeniyet her zirveye ulaştığında kıyamet kopuyor, tekrar başa sarıyor olaylar. Kadın ne yaptıysak kurtaramadık, hep farklı şekilde sonu geliyordu önleyemedik tarzı birşeyler diyordu. Sıkıldım çok dinleyemedim tekrar açıcam son yerde save li zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damon Salvatore

quote:

+1

Evet hocam. Dinleyebildiğim kadarıyla medeniyet her zirveye ulaştığında kıyamet kopuyor, tekrar başa sarıyor olaylar. Kadın ne yaptıysak kurtaramadık, hep farklı şekilde sonu geliyordu önleyemedik tarzı birşeyler diyordu. Sıkıldım çok dinleyemedim tekrar açıcam son yerde save li zaten

ben de bir daha dinlerim dahda credits bitmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonu benim açımdan pek iç açıcı bitmedi birde ben nedense bu connor a alışamadım yani bir ezio değil o garanti ama yinede yeni bir oyun çıksa connor ile oynamak istemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.