Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 İnceleme Videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
105.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dodocan

bu arada bir hatırlatma ilk oyunda zaten bıçak fırlatma vardı yani yeni bir özellik değil o:D

incelemede yeni bir özellik dememişki zaten ancak yakın mesafeden fırlatılabiliyordu adam binadan binaya fırlatmış maşallah.

bu arada çıkmış hemen indireyim pardon alayım
  • Sonu harikaydı
  • harika bir inceleme olmuş.. teşekkürler emeğiniz için.. sanki her inceleme diğerinden daha iyi oluyor gibi.. özellikle anlatım tarzı kelime vurguları araya kaynayan ince espriler vs. gittikçe daha da güzelleşiyor..Türkiyenin en iyi oyun inceleme editörü olabilirsiniz.. :))
  • Silahtan bahsetmemişsiniz.Son bölümde roma'ya gidildiğinden de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

quote:

bu arada bir hatırlatma ilk oyunda zaten bıçak fırlatma vardı yani yeni bir özellik değil o:D

incelemede yeni bir özellik dememişki zaten ancak yakın mesafeden fırlatılabiliyordu adam binadan binaya fırlatmış maşallah.

Pc versiyonu 2010 'un ilk çeyreğiymiş.

• çıktığı tarihte askerde olucam bu nasıl bir şans ya Geçmez şimdi askerlik
  • İnceleme için teşekkürler...
  • arkadaslar oyun ingilterede tum magazalarda duz assasins creed 2 olarak satiliyor. sadece game.co.uk in magazasinda Assassin's Creed II Special Edition oalrak gordum dun. tersaneli bir bolum eklenmis. almayi dusunenlerin bilgisine..
  • Leonardo'nun kanatlı aletini 1 görev dışında kullanamıyoruz?İncelemede istediğimiz zaman kullanabiliriz denmiş nasıl?
  • paylaşım için teşekkürler
  • Her videoya tıkladığımda mecburen seyretmem gereken reklamların varlığından, artık video seyretmez oldum.

Yine de emeği geçenlere teşekkürler...
  • Sonu çok güzel
  • Dört gözle bekliyoruz. İnceleme için teşekkürler.
  • güzel inceleme olmuş elinize sağlık

yalnız ilk oyundada bıcak fırlatma vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

quote:

arkadaşım yeni bir özellik gelmiş gibi bahsediyor videoda illa yeni kelimesini kullanmaya gerek yok

• İnceleme güzel olmuş erdinç abi sonu da iyi olmuş :D
  • tekrar tekrar izledim çok zevkli bir video çok da harika olacak bu oyun bunu anladım sindire sindire yavaş yavaş oynanacak tarzda olmuş tam.
  • Dikkat ediyorum, oyunların kapakları ya ps3, ya pc oluyor.Ama her ne hikmetse oyunlar daha çok xbox 360'ta oynanıyor.Çok enteresan...
  • baya iyi
  • Merhaba.İnceleme icin teşekkürler bir sorum var:
    Şu sistemle bu oyunu oynaya bilirmiyim;
    İşlemci:İntel Core duo E5200 2.5
    Ekran kartı:Ati Radeon HD4830 512mb
    Anakart:Gigabyte G31M-ES2L
    Ram:Kingston 2Gb DRR2 Cl6
    (Overclock yapılmadan)
    Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.