Teğmen
30 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Herkese merhabalar iyi forumlar

Sahibinden ve letgo gibi sitelerde gezinirken gözüme sıfır kutusunda Xbox 360 E 500 gb + Forza Horizon + 1 kol paketleri gözüme çarpmaya başladı ve fiyatları hep 300-400 civarında. Muadili PS3 almaya kalksak 500 TL den aşağı düzgün cihaz yok ki Xbox bir de sıfır artı olarak aynı cihazın eski slim ve elite versiyonlarında inanılmaz bir dalgalanma var hatta bazıları 1000 TL lere varan fiyatlar istiyorlar.. Benim kafama aşırı yattı ama içimde hep bir sıkıntıdır gidiyor bu modelde bir sıkıntı mı var arkadaşlar yoksa bu fiyatlar normal midir veya bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir?

Teşekkürler herkese iyi günler
İyi akşamlar arkadaşlar...

Bilgisayar dünyasından bayağı uzak kaldım ve zamanında aldığım 5770i emekli etmeye karar verdim fakat atsan atılmaz satsan satılmaz hesabı içim elvermedi...
Yakın zamanda r7 265 almayı planlıyorum ve bunları crossfire yapma ihtimalimiz var mı? Hatırladığım kadarıyla oluyor fakat sanki r7 + 5770 gibi değil de 5770+5770 gibi çalışacak değil mi? r7 kendini 5770e benzetiyor yani? Neyse bilgili arkadaşlar bir el atarsa çok çok minnettar olurum

Teşekkürler
Merhabalar...

Arkadaş yeni bir sistem topluyor ve kullandığı HIS HD 5770i kendi Sapphire HD 5770 le crossfire yapayım diyorum. Sorun şu acaba sistem kaldırır mı?. Kasam Gigabyte ın SETTO 1000 550w modeli. CPU olarak AMD Athlon II x3 450 modeli ve anakartım ise Foxconn a7da-s si...

İkinci soru ise şimdi birçok kişi kaldırmaz falan diyecektir. Ben yine de deneyeyim diyorum sonuçta arkadaş yakında oturuyor... fakat psu yetmezse ne olur? Bilgisayar aniden kapanmaya falan mı başlar? Bilgisayar ya da ekran kartları zarar falan görür mü?

Yorumlar için çok teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar...

6 yıllık telefonumu artık değiştireyim diyorum :) Biraz araştırma yaptım ve bu iki telefona kadar seçeneklerimi eledim. İkisi de çok güzel telefonlar gibi... Ama yine de kullanıcı yorumları gibisi yoktur. Galaxy S II çok güzel bir telefon inanılmaz hızlı ve ele oturuyor. Şarjı az gidiyormuş diye duydum. Birçok kişi bunu yalanlasa da şimdi ortada kalırsam çok kötü olur. Telefonu aslında çok kullanmam ama herhalde smartphone aldıktan sonra tüm işlerimi ondan yürütürüm. Dizilerimi falan onda izlerim diye düşünüyorum. Şarjı biraz gitse fena olmaz... En azından 1 gün gitmeli.
İkinci tercihim ise Galaxy Nexus... Çok canlı ve büyük bir ekranı varmış. İncelemelerini falan izledim ve kullananlar çok memnunlar gibi görünüyor. ICS olması da cabası. Tamam Galaxy S II ye de gelecek ICS fakat ondan sonra ne olacağı belli değil. Şahsen Nexus'a daha fazla ilgi gösterilir diye düşünüyorum ve görüntüsü çok hoşuma gitti :) Elime biraz büyük gelir gibi geliyor ama bilmiyorum... Kamerası kötüymüş ama çok güzel bir fotoğraf makinem var ve telefonun kamerasını kullanacağımı hiç mi hiç düşünmüyorum.
İşte arada kaldım arkadaşlar sizce hangisi daha iyidir? Biliyorsunuz GTA III mobile cihazlara gelecek.. S II ye kesin gelecek fakat nexus için hiçbir şey belli değil. Sizce gelir mi? Nexus daha ucuz olacak gibi.. Sizce ne kadardan pazara gelir? Neyse fikirleriniz benim için çok değerli... İşte dilinize ne gelirse yazın her yorum benim için çok önemli...

İlginiz için çok teşekkür ederim.
Öncelikle merhabalar...
Nereye açacağımı bilemedim ama herhalde doğru yerdir diye düşünüyorum neyse :)

Herkesin bildiği gibi EA, Origin adını verdiği Steam'e benzer bir program sundu. Bu program serialı olduğu taktirde oyunu kaybetseniz dahi oyunu download ederek oynamanızı sağlıyor. Ne olur ne olmaz diye bir de denemek için Medal Of Honor ve Bad Company 2 oyunlarımı kaydettim. Medal of Honor'da problem çıkmadı direk Limited Edition olduğunu gördü fakat Bad Company 2 yi okuttuğumda (oyun standart versiyon) bir anda Deluxe Edition belirdi. Havalara uçtum hemen Vietnam'a girmeye çalıştım tekrar Reedem Code istedi... Dedim herhalde aynı serialı gircez malum onu girince Deluxe Edition belirdi... Neyse onu girdim fakat bu code kullanılmakta veya yanlış gibisinden bir şey çıktı. Originin Support bölümüne geçtim fakat orada da şu anda bana yardım edebilecek eleman yok...

Acaba bu olay daha önce başınıza geldi mi? Gelmediyse bile bu durum hakkında bir şeyler biliyor musunuz?

Not: Ne olur ne olmaz Bad Company 2 si olanlar Origin'e kayıt etsin belki bug falandır ,EAin yüzü kızarır ve bizi susturmak için hepimize bedavadan Vietnam verirler :D
Öncelikle merhabalar...
Geçen gün arkadaşım bana orjinal GTA IV ünü hediye etti.Eve gidince direkt yükledim ve sorunsuz çalıştı(GFWL ve GTA IV üzerinde son patchler yüklü...), LIVE a bağlanabildim hatta achivmentların birkaç tanesini açtım ,online girip biraz oynadım.Ne olduysa bundan sonra oldu.Diğer gün tekrar oynamak suretiyle oyunu açtım açıldı fakat GWFL a bağlanmaya çalıştığımda "The LIVE service may be unavailable, or there may be an issue with your home networking equipment" hatası aldım.
Şu ana kadar bu sorunla ilgili tüm yazılan postalara baktım ve sonuç sıfır. Static IP yapmam önerildi yaptım olmadı, GFWL için 80 ve 3074 portları açmam önerildi yaptım olmadı, tekrar yüklemem önerildi olmadı, virüs programımı update etmem olmazsa silmem önerildi yaptım tık yok, Windows update etmem önerildi olmadı, firewall kapatmam söylendi denedim yine yok, gelişmiş ayarlardan GTA IV ü bulup izinvermem önerildi denedim hala olmadı... En sonunda sinirlenip dün format attım ve sonuç ne oldu bilin bakalım "olmadı"...
Fakat forumlarda gezerken birden bir şey dikkatimi çekti... LIVE desteklenen yerler sınırlı ve Türkiye yazmamakta... Bu benim sorunum olabilir mi? Eğer öyleyse neden ilk başta oyuna girebildim de sonradan çatlak verdi? Eğer sorun bu da değilse sorunun kaynağı nedir?
İlginiz için çok teşekkür ederim...

Öncelikle merhabalar...

Bundan 1 hafta önce bilgisayar çalışıyordu fakat geçen gün arkadaşla grafik kartı takası yapacağımız için driverları sileyim öle grafik kartını vereyim diye bilgisayarı açmaya çalıştım fakat bilgisayar açılmayıp bip sesi bile gelmedi.Neyse dedim grafik kartını söküp değiştirdim.Şimdi hala aynı sorun devam ediyor.Ramleri söktüm çıkardım, ekran kartını tekrar söküp taktım, bios pilini söktüm taktım ama tık yok.Yanlış anlamayın fanlar falan her şey çalışıyor, sadece ekran gelmiyor.Biraz araştırma yaptım ve "Bios pilinin bittiğinde bazen bilgisayarların açılmayabilir" olayını öğrendim.Sizce doğru mudur? Bana pek doğru gelmedi fakat bilgisayarın anakartında falan sorun olmadığına eminim diyebilirim.

İlginiz için çok teşekkürler...
merhaba arkadaşlar...
birkaç haftadır grafik kartı araştırması yapıyorum.bayağı araştırma sonucu 2 grafik kartı arasında kaldım ve yardımınızı istiyorum
sistemim:
P4 3,0 cpu
gigabyte GA-8N775 anakart
400watt psu
Psumun resmi

Birincisi Sparkle'ın 9800gt si

ikicisi de His'in 4670 iceq'su

Ben bunlara karar verdim sizden istediğim bu sistemde değişiklik yapmadan daha iyi hangi grafik kartı alınabilir ya da bu grafik kartlarından hangisi daha iyidir????

İlginiz için çok teşekkürler!
merhaba arkadaşlar Emre'yi(minettar PC'm) 2 yıldan sonra uprage zamanı geldi...üst konulara baktım ama çok bilgi alamadımBu pc sadece oyun için yapılcaktır o/c yapılmayacaktır.
Eski PC'm
CPU:İntel Pentium 4 3.00Ghz
Grafik:Ati Radeon X550(256mb)
1 gb ram
Anakart:Gigabyte C19-MCP04
Yeni özellikleri;
CPU:İntel Q6600
Grafik:Sapphire HD3870(HD 4850 de olurdu ama ileride bunu crossfire yapabilirim)
Ram: KINGSTON 2 GB (2 x 1GB) DDR2 800 Mhz RAM

Ben hepsini 541YTL olarak hesapladım zaten benim de param 550YTL civarı bu pc nasıl olur biraz açıklar mısınız?? PSU almam gerekir mi ve hangi anakartı almam gerekir biraz bahsedin lütfen...
Şimdiden teşekkürler...

(Edit:anakartı yazdım ama psu'yu bilmiyorum...bu arada 550 alt taban 800YTLye kadar çıkartırım ama çok pahalı olmamasını isterim)
Hakkında
Forum İmzası:
Steam: MGEDK
Uplay: MGEDK
Origin: MGEDK
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 196
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.334 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.