Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 İnceleme Videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
105.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Venedikte Gondolla giderken köprüden sallanan bayrak, köprü dibinde bulunan küçük tahtalar onlara yaklaşınca yükleniyor.Oyunda galiba texturelerin yavaş yüklenmesi gibi bir sorunda var.Belki de sadece konsola özgü bir durumdur PC de olmaz.
  • İlk oyunda da bıçak atarak öldürebiliyorduk, dil sürçtü sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Oha PC'ye çıkmasına 2 ay var daha

Ubisoft'a göre PS3 ile Xbox360 öz evlat,PC üvey evlat.Ne geliyorsa üvey evladın başına geliyor

Ekleme ; Videoyu şimdi izledim sonu güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 6 Aralık 2009; 12:04:17 >
  • inceleme super devamini bekliyoruz
  • İnceleme için teşekkürler xbox olsaydı şimdi oynardık :D sanırım bu gidişle çıkana kadar yeni xbox alıcam.Pc için çok uzun süre beklettiler neden bu kadar çok bekleyeceğiz anlamış değilim.
  • Sonu baya iyi olmuş
  • venediğin romantik sokakları
  • assasin creed değil yav assassin's creed olacak
  • Yine çok güzel inceleme teşekkürler.Oyunun yapımcısına da hastayız zaten

Assassin's Creed 2 İnceleme Videosu
  • inceleme için teşekkürler. video sonuda çok güzel bitmiş :D:D
  • inş. pc sürümü için bi gecikme daha olmaz
  • güzel inceleme olmuş.görev yapısı da geliştirilmiş ilk oyundaki gibideğil
  • inceleme güzel olmuş ama başı biraz spoiler olmamış mı

videonun sonu güzel olmuş gerçekten ama o yapımcı günlüğü videolarından birinde vardı sanırsam bi tanesinde de geliyodu yumruk atıyodu ordan esinlenmişler
  • Sonu güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 7 Aralık 2009; 22:45:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

inceleme güzel olmuş ama başı biraz spoiler olmamış mı

videonun sonu güzel olmuş gerçekten ama o yapımcı günlüğü videolarından birinde vardı sanırsam bi tanesinde de geliyodu yumruk atıyodu ordan esinlenmişler

MW2 incelemesinde de Remember No Russian bölümünün sonunu göstermişlerdi.Refleks olarak içimden oha demiştim.

• inceleme icin tskler güzel inceleme olmus oyun benim hosuma gitti bu tarz oyunlari fazla sevmememe ragmen bu cok güzel olmus ayrica videonun sonuda cok güzel olmus
  • Sanata saygı.
  • inceleme için teşekkürler. pc sürümü çok geç çıkacak üzüldüm. videonun soruda güzel olmuş şarkı söyleyen adamı iyice bi hırpalıyor, eskisinde dilenci ve deliler vardı bundada şarkıcıkar var sinir bozucu karakterler :)
  • Pc ye ne zaman geliyor acaba?
  • pc için bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.