Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI) (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
2
Favori
114.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

oyunun bulmacaları çok zor ya
    Oyunu dün bitirdim, İnanılmaz mükemmel bi bitişti gerçekten oyunun devamı olacağı %100.. Birşey anlatmak istemiyor herkes kendi bitirsin sonra zevki kalmıyor Assassin's Creed 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Oyun bitmek üzere ama anlayamadığım ve çözemediğim bir durum sözkonusu...
    Görevleri kabul ettikten sonra haritada beliren sarı işaretli yerlere ulaşmaya çalışırken birden o bölge yeşil oluyor ve sarı işaret kayboluyor.
    Fakat yeşil bölgeden uzaklaşınca sarı işaret tekrar beliriyor.
    Bu sarı işareti bulamayıncada görevi tamamlayamıyorum.

Bu konuda ne yapmam gerekiyor acaba?

Y tuşuna basılı tut.Böylece eagle vision açılacak.Etrafına bakın sarı parlayan adam senin görevin.

Hızlı cevap için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    tmm da oo adamı öldürcezmi takip edicez adamı 10 saat takip ettim yeşil bölgedeki adam dolaşıp duruo bişi yaptığı yokki öldürüncede görew yeniden başlıyor acil çözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: crazzy_danger

tmm da oo adamı öldürcezmi takip edicez adamı 10 saat takip ettim yeşil bölgedeki adam dolaşıp duruo bişi yaptığı yokki öldürüncede görew yeniden başlıyor acil çözüm

Alıntıları Göster
    OYUN SONUNDAYSA ADAMI ÖLDÜRÜP ÇEŞME GİBİ BİR YER VAR ORDA ZEMİN ÜSTÜNDE GİZLİ BİR YER VAR ONU ÇEVİRİP BİR YERE GİRİP OYUNU BİTİRİYORSUN.KOLAY GELSİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdertyan

OYUN SONUNDAYSA ADAMI ÖLDÜRÜP ÇEŞME GİBİ BİR YER VAR ORDA ZEMİN ÜSTÜNDE GİZLİ BİR YER VAR ONU ÇEVİRİP BİR YERE GİRİP OYUNU BİTİRİYORSUN.KOLAY GELSİN.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BİR İKİ SORUM OLCAK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİ 1.OYUNU TAM EKRAN OYNIYAMIYOMUYUZ? 2.BU PAOLA DENİLEN HATUNUN KALABALIĞA KARIŞIP TAKİP ETME GÖREVİNDEN SONRAKİ GÖREVİ YAPAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM PAOLANIN 2 VERDİĞİ GÖREV...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wegaserhan

ARKADAŞLAR BİR İKİ SORUM OLCAK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİ 1.OYUNU TAM EKRAN OYNIYAMIYOMUYUZ? 2.BU PAOLA DENİLEN HATUNUN KALABALIĞA KARIŞIP TAKİP ETME GÖREVİNDEN SONRAKİ GÖREVİ YAPAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM PAOLANIN 2 VERDİĞİ GÖREV...

Alıntıları Göster
    AC 1 i oynamadan AC 2 yi oynasam konu yönünden çok kayıp olurmu ? cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

AC 1 i oynamadan AC 2 yi oynasam konu yönünden çok kayıp olurmu ? cevaplarınız için teşekkürler

AC 2 o kadar güzelki ben yerinde olsam 1. oyunu oynamadan direk 2. oyundan başlarım. Konu yönünden de pek bişey kaçıracağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 18 Haziran 2010; 14:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

AC 2 o kadar güzelki ben yerinde olsam 1. oyunu oynamadan direk 2. oyundan başlarım. Konu yönünden de pek bişey kaçıracağını sanmıyorum.

tamam ozaman AC 2 den gireyim olaya malum çok geriden geliyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

tamam ozaman AC 2 den gireyim olaya malum çok geriden geliyorum :)

Alıntıları Göster
    Sequence 8 yada 9 da idim.Çok sıktı ya.Ama kararlıyım bitiricem.

Halüsinasyonlar başladı, bu Lucy'e güvenmiyorum ihanet edecek bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter 

Sequence 8 yada 9 da idim.Çok sıktı ya.Ama kararlıyım bitiricem.

Halüsinasyonlar başladı, bu Lucy'e güvenmiyorum ihanet edecek bize.

Alıntıları Göster
    Sonunda Bitirdim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: emirnvyshrzz

Sonunda Bitirdim :D

Alıntıları Göster
    arkadaşlar.leonardo nun kolumaza ateş eden silah(pistol) takdığı bölümde antreman kısmında takıldım.bir türlü hedefleri tutturamıyorum.var mı kolay bir yolu.valla 2 gündür uğraşıyorumn

• quote:

Orijinalden alıntı: selimkilinc07

arkadaşlar.leonardo nun kolumaza ateş eden silah(pistol) takdığı bölümde antreman kısmında takıldım.bir türlü hedefleri tutturamıyorum.var mı kolay bir yolu.valla 2 gündür uğraşıyorumn

Alıntıları Göster
    Tuşlardan birine basılı tutuyorsun yani
    ile önce nedef alıyorsun sonra bırakmadan tuşu galiba, basılı tutunca odaklama yapıyor
    tuşu bıraktıktan sonra ateş eder

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuza_17

ile önce nedef alıyorsun sonra bırakmadan tuşu galiba, basılı tutunca odaklama yapıyor

oyundan soğudum ya. nişan da alamıyorum,vuramıyorumda nasıl yapıyorsunuz.bilgisayarda oynuyorum ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimkilinc07 -- 10 Temmuz 2010; 13:06:04 >

• quote:

quote:

oyundan soğudum ya. nişan da alamıyorum,vuramıyorumda nasıl yapıyorsunuz.bilgisayarda oynuyorum ayrıca.

Alıntıları Göster
    bu xbox versiyonu
    pc de ise mutlaka bir tuş vardır odaklayan, tuşları dene

hedef aldıktan sonra ateş ettiğin tuşa basılı tut bakalım muhtemelen o tuş

• quote:

quote:

nişan bende alamıyordum eğitiminde öğrendim. nişan alırken mause'un sağ tuşuna hemen basıp çekmiyoruz. baya basılı tutuyoruz o kendi odaklama yapıyor. sonra bırakıyoruz heddefi tam 12den vuruyoruz.

bu arada harika bir oyun. hikayesi, görüntü kalitesi, karakterler... bakımından mütiş. 3. oyunu merakla bekliyorum. ilk önce hemen bitireyim diye uğraştım. bitti bu sefer de niye bitirdim ki diyorum. kesinlikle oynanması gereken bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

quote:

quote:

nişan bende alamıyordum eğitiminde öğrendim. nişan alırken mause'un sağ tuşuna hemen basıp çekmiyoruz. baya basılı tutuyoruz o kendi odaklama yapıyor. sonra bırakıyoruz heddefi tam 12den vuruyoruz.

bu arada harika bir oyun. hikayesi, görüntü kalitesi, karakterler... bakımından mütiş. 3. oyunu merakla bekliyorum. ilk önce hemen bitireyim diye uğraştım. bitti bu sefer de niye bitirdim ki diyorum. kesinlikle oynanması gereken bir oyun.

Alıntıları Göster
    Bir ben oynayamadım bu oyunu çok mu şey kaybediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE

Yok be. Pek sarmadı beni bişede kaybetmedim açıkcası. Ama çok seven arkadaşlarda var yanlış anlamasınlar onlar için güzel bi oyun olabilir tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE

Alıntıları Göster
    Tam sürüm oyuna dahil olmayan bölümler bu hafta xbox live da indirimde alacak olanlar acele etsin.

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI)

• quote:

hedefe doğru bakıp ile kilitlen. 'e basılı tutup ateş et. ne kadar basarsan o kadar iyi nişan alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 21 Temmuz 2010; 16:39:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: painkill

quote:

hedefe doğru bakıp ile kilitlen. 'e basılı tutup ateş et. ne kadar basarsan o kadar iyi nişan alıyor.

Alıntıları Göster
    bir şey soracağım ben öğrenci ingilizcemle hikayenin gidişatını anladım fakat ayrıntılı bir şekilde pek bir şey anlamadım. acaba hikayeyi tamamen anlatan bir site var mı?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.