Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Magical Zero

x-marks the spot bu bölüm nasıl gecilecek codexleri birlestirme bölümü

Codexlerden dünya haritası oluşturacaksın, önce kenarları çizgi halinde ayarla ortası kolay olur.
  • arkadaşlar oyunun bir yerinde ezio yaralanıyormuydu bir yerde uyanıyorduk sakalları çıkmıştı ezionun ordan önced neler olduğunu hatırlamıyorum sabahten beri düşünüyorum aklına gelen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinager_dante

arkadaşlar oyunun bir yerinde ezio yaralanıyormuydu bir yerde uyanıyorduk sakalları çıkmıştı ezionun ordan önced neler olduğunu hatırlamıyorum sabahten beri düşünüyorum aklına gelen varmı?

sanırım ikizlerden birini öldürüp adama bağlama çekerken ( rest in peace) batırıyodu bıçağı ezioya.orda ezio düşüyo devamı da bahsettiğin yer işte
  • Biticek az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Biticek az kaldı

yakında bitmesin diye de dua ederisn
  • Şimdi bitirdim.Uzun zamandır bu kadar güzel bir oyun oynamamıştım.Ubisoft
  • bu oyunu arkadaşın ps3'ünde oynadım mükemmel bişe , bi ara almalıyım cidden

ama yolda para karşılığı tuttuğun fahişelerle işi ilerletebilsek keşke
  • codexleri ve truthu bitirince ne veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

codexleri ve truthu bitirince ne veriyor?

Codexleri bitirince Auditore Villa'daki duvarda dünya haritası oluşturuyorsun, ana hikaye için gerekli.

Truth'u bitirince Apple of Eden'in hikayesini öğreniyorsun. Oyunu bitirmek için şart değil.

Birşey soracağım. Venedik'te bir ada var. Şehirin dışında binalarla kaplı ince bir ada. Oyunu bitirmeme rağmen oraya gidemiyorum. Kapalı. Ne var ki orada?
  • ya beyler bende birr yerde takıldım yardım ederseniz sevinirim ya.şimdi ben davincinin yanına gidiyorum onun arabayı tamir edip romaya doğru yala çıkıyoruz herhalde o arada atlılar kovalıyor bizi adamın biri üstüme çıkıyor ve beni aşağıya atmadan şhift e basın diyor basıyorum ama beni yinede aşağı atıyor nerde hata yapıyorum yardım edin valla 2. yazışım bu kimsse cvp vermeyecek mi???????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

Şimdi bitirdim.Uzun zamandır bu kadar güzel bir oyun oynamamıştım.Ubisoft

ya beyler bende birr yerde takıldım yardım ederseniz sevinirim ya.şimdi ben davincinin yanına gidiyorum onun arabayı tamir edip romaya doğru yala çıkıyoruz herhalde o arada atlılar kovalıyor bizi adamın biri üstüme çıkıyor ve beni aşağıya atmadan şhift e basın diyor basıyorum ama beni yinede aşağı atıyor nerde hata yapıyorum yardım edin.

sen bitirmişsin bi yardım et kardeş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

ya beyler bende birr yerde takıldım yardım ederseniz sevinirim ya.şimdi ben davincinin yanına gidiyorum onun arabayı tamir edip romaya doğru yala çıkıyoruz herhalde o arada atlılar kovalıyor bizi adamın biri üstüme çıkıyor ve beni aşağıya atmadan şhift e basın diyor basıyorum ama beni yinede aşağı atıyor nerde hata yapıyorum yardım edin valla 2. yazışım bu kimsse cvp vermeyecek mi???????????????????

yön tuşlarıyla arabayı savur saga sola düşüyo onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ARTiZ_ -- 25 Haziran 2010; 12:01:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

quote:

Biticek az kaldı

yakında bitmesin diye de dua ederisn

Bitsin diye oynuyom zaten yoksa oynamam
  • quote:

quote:

ya beyler bende birr yerde takıldım yardım ederseniz sevinirim ya.şimdi ben davincinin yanına gidiyorum onun arabayı tamir edip romaya doğru yala çıkıyoruz herhalde o arada atlılar kovalıyor bizi adamın biri üstüme çıkıyor ve beni aşağıya atmadan şhift e basın diyor basıyorum ama beni yinede aşağı atıyor nerde hata yapıyorum yardım edin valla 2. yazışım bu kimsse cvp vermeyecek mi???????????????????

DOSTUM ÇOĞUNU DÜŞÜRÜYORUM AMA BI TANE ADAM GELIO BENI YITIOOO. ŞHİFT E BAS DIOR BEN BASIOM AMA ADAM BENI ARABAN ATIYOR YAAAA

• quote:

quote:

quote:

DOSTUM ÇOĞUNU DÜŞÜRÜYORUM AMA BI TANE ADAM GELIO BENI YITIOOO. ŞHİFT E BAS DIOR BEN BASIOM AMA ADAM BENI ARABAN ATIYOR YAAAA

shifte basınca düsüyorlar shifte basılı tut ya da shifte tek tek bas ,atması lazım ben öyle yapmıstım.ama onlar oraya cıkmadan arabayı saga sola savur ya da adamları duvarlara falan carptırmaya calıs

• Ya bu ses sorunu beni çıldırtcak konuşmalarda sesin yarısı çıkıyo yarısı çıkmıyo ne iş anlamadım
  • benim canımda sonuncu karesi kırmızılı nokta var nasıl düzeltebiliriz?
  • @bason41
    Haritada çekiç şeklinde bi yer var oraya git tamir ediyo zırhını. Bu sayede de canın fulleniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem_53

@bason41
    Haritada çekiç şeklinde bi yer var oraya git tamir ediyo zırhını. Bu sayede de canın fulleniyo

Sağolasın oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

Orijinalden alıntı: sinager_dante

arkadaşlar oyunun bir yerinde ezio yaralanıyormuydu bir yerde uyanıyorduk sakalları çıkmıştı ezionun ordan önced neler olduğunu hatırlamıyorum sabahten beri düşünüyorum aklına gelen varmı?

sanırım ikizlerden birini öldürüp adama bağlama çekerken ( rest in peace) batırıyodu bıçağı ezioya.orda ezio düşüyo devamı da bahsettiğin yer işte

saol dostum hatırladım şimdi

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.