Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun kendine acayip bağlıyor ya ilk başlar getir götür işleri sıktıda sonradan olaya başladık hele hidden blade i kavgada kullanmak anlatılmaz yaşanır
  • http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/teaser/ burdaki videonun sonunda bir artifact göreceksiniz bunu print edip animus u tıklayıp webcamden bakarsanız(ve biraz şanslıysanız) ilginç bir hologramla karşılaşıyorsunuz,şahsen ben 1 saat uğraştım olması için.
  • darknessfriend ss atsana bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknessfriend

http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/teaser/ burdaki videonun sonunda bir artifact göreceksiniz bunu print edip animus u tıklayıp webcamden bakarsanız(ve biraz şanslıysanız) ilginç bir hologramla karşılaşıyorsunuz,şahsen ben 1 saat uğraştım olması için.

Huh?

Print etmeyi anladım da, sonra animus u tıklamak ne oluyor? kağıda mı tıklıyoz ne? Sonra webcam den bakmak nasıl olacak?
  • Oynadığım en iyi oyun! Harika bir baş yapıt bu oyun ya.
  • iddiaya girerim 3. oyunda desmond günümüzde suikastçi olacak boşu boşuna kazanmadı o özellikleri
  • @darknessfriend Hocam şu olayı biraz açsana çok kısa geçmişsin anlaşılmıyor. The Truth ve hikaye de SSS'deki spoilerda anlatılıyor, bu sayfanın başına bakarsan görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknessfriend

Ben hala The Truth videosunu anlamadım bana adamakıllı kim anlatabilir?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39200932

Bunuda ekleyin isterseniz SSS'ye Truth hakkındada çok soru geliyor.

Düzenleme:

Güzel bir makale hazırlamışlar.

http://www.merlininkazani.com/inceleme.asp?GID=3614

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 26 Nisan 2010; 12:45:59 >

• 5 adet yatay direkler var ben alttan bir tanesine tutundum bunları nasıl gecıcem ?
  • arkadaşlar ben oyunu pc'den kaldırdım fakat program ekle kaldır da hala gözüküyor.. regedit felan herşeye baktım hiçbir şekilde pc'de iso dosyaları hariç AC2 ile iligili birşey kalmadı yükleme çalıştığımda sürekli unstal et felan diyor ulan ediyorum yükliyim diyorum yine aynı şeyi söylüyor kafayı yicem neden böyle oluyor bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar ben oyunu pc'den kaldırdım fakat program ekle kaldır da hala gözüküyor.. regedit felan herşeye baktım hiçbir şekilde pc'de iso dosyaları hariç AC2 ile iligili birşey kalmadı yükleme çalıştığımda sürekli unstal et felan diyor ulan ediyorum yükliyim diyorum yine aynı şeyi söylüyor kafayı yicem neden böyle oluyor bu ?

konsol gibisi yok demi hacım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

arkadaşlar ben oyunu pc'den kaldırdım fakat program ekle kaldır da hala gözüküyor.. regedit felan herşeye baktım hiçbir şekilde pc'de iso dosyaları hariç AC2 ile iligili birşey kalmadı yükleme çalıştığımda sürekli unstal et felan diyor ulan ediyorum yükliyim diyorum yine aynı şeyi söylüyor kafayı yicem neden böyle oluyor bu ?

konsol gibisi yok demi hacım

aynen yaa kafayı yicem :D PC'de oynayalım dedik AC II'yi oynayamicaz bu gidişle

• Autorun'dan değil de setup.exe dosyasını çalıştırarak yüklemeyi deneyin. Böyle mutlaka olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Autorun'dan değil de setup.exe dosyasını çalıştırarak yüklemeyi deneyin. Böyle mutlaka olması lazım.

kardeşim 11 senelik pc kullanıcısıyım 6 senedir profesyonel olarak çalışıyorum biliyoruz onları denedik herşeyi olmuyor

uninstall programı önericek varmı ?
  • quote:

quote:

Autorun'dan değil de setup.exe dosyasını çalıştırarak yüklemeyi deneyin. Böyle mutlaka olması lazım.

kardeşim 11 senelik pc kullanıcısıyım 6 senedir profesyonel olarak çalışıyorum biliyoruz onları denedik herşeyi olmuyor

O zaman Your Uninstaller'ı öneriyorum ben.

• bir tünel gibi yere girdim 5 tane direk var ben asılı duruyorum nasıl 5 inide geçecem yardım lütfen tuş sistemi nedir?

sondaki holograndahttp://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/teaser/
    çarmak resmi ile hristiyan sembolu yıldız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin102 -- 26 Nisan 2010; 14:42:40 >
  • quote:

quote:

quote:

Revo Uninstaller ' da iş görür

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin102

bir tünel gibi yere girdim 5 tane direk var ben asılı duruyorum nasıl 5 inide geçecem yardım lütfen tuş sistemi nedir?

sondaki holograndahttp://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/teaser/
    çarmak resmi ile hristiyan sembolu yıldız var

elini Sağ Tık + Space + W tuşuna basılı tut hızlı hızlı atlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLaDiaC

quote:

quote:

quote:

Revo Uninstaller ' da iş görür

eyvallah arkadaşlar sağolun... hayatım boyunca ilk deva uninstall programı kullanıcam

•  Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

Son Roma görevinden
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.