Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

Bu cd key'ler nerde 30 tl satılıyor?

http://forum.donanimhaber.com/m_38416269/tm.htm

Son derece, Güvenilir bir arkadaş! KEY almayı düşünüyorsan, üstte verdiğim linke tıklayıp konuya gözatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fileforever

arkadaşlar ya antonio mafoni denilen adamı öldürücem ama kuleye tırmanmı istiyor ama kendisi orda yok yada başka biryollamı çözücem şehirde taramadığım yer kalmadı tüm kulelere çıktım iki tane sembol vardı onları buldum ama adamın hedefi olarak gösterilen yerde bir kule var ve kulenin tepesinde hiç bişey yok yardımcı olun lütfen

Bir kere bendede oldu aynı hata görevden çık bir daha gir öyle dene

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

arkadaşlar bir bölümde kafayı yiyeceğim.suikast düzenleyeceğiz ve yer de venediğin en güvenli binası.ben çatıdan geliyorum hedefi görüyorum yanımdaki adam ile aramızda 10 adım mesafe var adama gel diyorum adam abuk abuk yerlerden geliyor sonra aramızdaki mesafe artıyor ve bölüm yeniden başlıyor.bir daha deniyorum arkadan dolanıp geliyorum inşaat iskelesi üzerinden gerizekalı adam düşüyor gene baştan alıyor.sabrımı sınamaya başladılar zaten saçma sapan bir oyun abuk abuk bir save sistemi var sıkıldım 2 saattir aynı şeyi yapmaktan
    .şerefsizler sadece oyun süresini uzatmak için yapıyorlar yoksa oyunda bir cacık olduğu yok.gene her şey tekrar etmeye başladı ve anlamsız tekrarlar var.pişman oldum aldığıma.hayatımda bu kadar salakça bir kaç oyun gördüm:

Oyunda bazı buglar var da tekrar o kadar da yok ya..Bir de oyun srüekli saveliyor neresi kötüki..

savelemiyor işte.adamla buluştuğumuz yerin taaa en başından alıyor.checkpointe almıyor.ben boşuna mı yürüdüm o kadar mesefeli yolu.

Hastamısın arkadaşım. Tabiki görevi becermezsen baştan başlayacak. Save sorunu falan yok saçmalama. Yüzlerce kez girdim çıktım bir kere bile kayıt yapmadığını görmedim. İnternet gittiği zaman bile nerede kaldıysam oradan oynadım. Sen yapamıyorsun diye güzelim oyuna çamur atma..

sen saçmalama.checkpoint ne anlama geliyor biliyormusun?
    şehirin bir ucundan öbür ucuna geliyor sonra çatıdakileri indirmeden önce adam konuşuyor ve kaydetme simgesi çıkıyor gene başka hedefe gidiyoruz oradan da olmuyyor kaydetme şeyi çıksada da kaydetmiyor.sende oluyorsa ne güzel afferim.ancak ahbabınla konuşmuyorsun.haddini bil seni öyle bir hasta ederim ki ne olduğunu anlayamazsın !

• Beyler duvarlarda farklı şekiller olan yerlerde bulmaca gibi şeyler çözüyoruz ya resimlilerde ne yapacağız hiçbirşey anlamadım.5 tane resim seçiyorum ama hep hata veriyo. Bu görevlerin nasıl yapıldıgını bilen varmı_?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

arkadaşlar bir bölümde kafayı yiyeceğim.suikast düzenleyeceğiz ve yer de venediğin en güvenli binası.ben çatıdan geliyorum hedefi görüyorum yanımdaki adam ile aramızda 10 adım mesafe var adama gel diyorum adam abuk abuk yerlerden geliyor sonra aramızdaki mesafe artıyor ve bölüm yeniden başlıyor.bir daha deniyorum arkadan dolanıp geliyorum inşaat iskelesi üzerinden gerizekalı adam düşüyor gene baştan alıyor.sabrımı sınamaya başladılar zaten saçma sapan bir oyun abuk abuk bir save sistemi var sıkıldım 2 saattir aynı şeyi yapmaktan
    .şerefsizler sadece oyun süresini uzatmak için yapıyorlar yoksa oyunda bir cacık olduğu yok.gene her şey tekrar etmeye başladı ve anlamsız tekrarlar var.pişman oldum aldığıma.hayatımda bu kadar salakça bir kaç oyun gördüm:

Oyunda bazı buglar var da tekrar o kadar da yok ya..Bir de oyun srüekli saveliyor neresi kötüki..

savelemiyor işte.adamla buluştuğumuz yerin taaa en başından alıyor.checkpointe almıyor.ben boşuna mı yürüdüm o kadar mesefeli yolu.

Hastamısın arkadaşım. Tabiki görevi becermezsen baştan başlayacak. Save sorunu falan yok saçmalama. Yüzlerce kez girdim çıktım bir kere bile kayıt yapmadığını görmedim. İnternet gittiği zaman bile nerede kaldıysam oradan oynadım. Sen yapamıyorsun diye güzelim oyuna çamur atma..

sen saçmalama.checkpoint ne anlama geliyor biliyormusun?
    şehirin bir ucundan öbür ucuna geliyor sonra çatıdakileri indirmeden önce adam konuşuyor ve kaydetme simgesi çıkıyor gene başka hedefe gidiyoruz oradan da olmuyyor kaydetme şeyi çıksada da kaydetmiyor.sende oluyorsa ne güzel afferim.ancak ahbabınla konuşmuyorsun.haddini bil seni öyle bir hasta ederim ki ne olduğunu anlayamazsın !

Yürü be, erkek seni. Ne güzel atıp tutuyorsun sen öyle.
    Beceremeyince oyun şöyle salak böyle mal öyle saçma dimi ? Görev içinde tabiki checkpoint olacak. Sana manuel save imkanı vermiyorsa görev içinde sorun olmaması için adam checkpoint koyuyor. Görev dışında ne zaman çıkarsan çık, çıktığın anda save oluyor oyun. Hadi bug oldu diyelim. Oyundan çıkarsın, iptal edebiliyorsan görevi iptal edip yeniden girersin olur biter.
    Ayrıca had bilmede pek iyi değilimdir bir yardımcı olsana.

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

Beyler duvarlarda farklı şekiller olan yerlerde bulmaca gibi şeyler çözüyoruz ya resimlilerde ne yapacağız hiçbirşey anlamadım.5 tane resim seçiyorum ama hep hata veriyo. Bu görevlerin nasıl yapıldıgını bilen varmı_?

The truth için bulman gereken simgeleri diyorsan, simgelerin önüne gelip eagle vision açman yeterli. Sonrasında seni zaten yönlendirecek ve bazı bulmacaları çözmeni isteyecek.

Bu arada arkadaşlar şu 6. Assassin Tomb görevi nerede ya ? Venedik'tekini yaptım bundan sonraki nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 28 Mart 2010; 20:02:34 >

• @Emrah

Resimli bulmacalar kolay, sana üstte ipucu veriyor oradan birbirine uyumlu resimleri buluyorsun mesela ademle havvayı konu alan resimleri yan yana getiriyorsun. İpucunu anlamazsan da birbirine benzeyenleri dene bir süre sonra tutar. Eğer ben uğraşamam bunlarla dersen de internette bir sürü çözümleri var.

Dediğim gibi resimler kolay, ileride sembollü bulmacalar geliyor, hele bir tanesine yarım saat uğraştım. Bazılarında belli bir mantık da yok sırf deneme yanılma yapman gerekiyor çok sinir bozucu. Zaten birkaçını internetten bakarak yaptım bazılarının hiç zeka gerektiren bir yanı yok çünkü.

@Kraven

Venedik'te 2 tane var. 2.si güneyde orayı açmadıysan görev yap sonra açılır. Ben altair's armoru çok erken aldım, o yüzden sonlarda hedefleyecek bir şey kalmadı. Tavsiyem diğer armorlarla takılın ileride para sorunu olmuyor zaten oyun sonlarına doğru altair'inkini de açarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

Beyler duvarlarda farklı şekiller olan yerlerde bulmaca gibi şeyler çözüyoruz ya resimlilerde ne yapacağız hiçbirşey anlamadım.5 tane resim seçiyorum ama hep hata veriyo. Bu görevlerin nasıl yapıldıgını bilen varmı_?

Mesela birisinde elinde elma tutan 5 adam vardı onu seçiyorduk. Üstteki yazıyı oku, zaten anlatıyor orda hangi resimleri seçmen gerektiği. Her resimin ortak özelligi var dediğim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd
    @Kraven

Venedik'te 2 tane var. 2.si güneyde orayı açmadıysan görev yap sonra açılır. Ben altair's armoru çok erken aldım, o yüzden sonlarda hedefleyecek bir şey kalmadı. Tavsiyem diğer armorlarla takılın ileride para sorunu olmuyor zaten oyun sonlarına doğru altair'inkini de açarsınız.

İlk oynayışımda almamıştım bu sefer alayım dedim. Ama ikinci görev henüz çıkmadı. Ya da gözümden kaçmış olabilir, birazdan bakarım tekrar. En son doge'yi zehirlediler. Bu arada bu ne yağmur ya 2 metre önümdeki televizyonun sesi duyulmuyor
  • Paola görevinde napıyoruz kızları yanımıza çağırmamız lazım heralde ama çağıramıyorum bilne bir arkadaş yardımcı olursa sevinirm
  • Oyunun keyini bugün nucLear arkadaşımızdan aldım ve oyun mükemmel olmuş.Oyunun ilacını bekleyen arkadaşlara tavsiyem nucLear dan uygun fiyata key alabilirler.
  • arkadaşlar birkaç yerde beyaz ekran sorunu düzeltildi falan diye yazmışlar.yok galiba burda yazılanlara göre aslı astarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykrm

Paola görevinde napıyoruz kızları yanımıza çağırmamız lazım heralde ama çağıramıyorum bilne bir arkadaş yardımcı olursa sevinirm

e ye bas sonra salça etmek istediğin kişiyi seç [f ile] sonra e ye bas kızları ona yollarsın.
  • arkadaşlar bu zehirli kol bıçaklarını fırlatıyoruz heralde ama ben atamadım bitürlü nasıl oluyor bilen bi anlatsın hedef kitsemde olmuyor beceremedim..
  • Eyw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fileforever

arkadaşlar bu zehirli kol bıçaklarını fırlatıyoruz heralde ama ben atamadım bitürlü nasıl oluyor bilen bi anlatsın hedef kitsemde olmuyor beceremedim..

Normal hidden blade gibi arkadan veya herhangi bir yerden saplayacaksın.Atamıyorsun öyle
  • hayal gücü işte okadar güzel olunca dedim heralde atıyor
  • Arkadaşlar oyunu illegal olarak temin etsek ve key'i orjinal alsak bi sorun çıkmaz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Arkadaşlar oyunu illegal olarak temin etsek ve key'i orjinal alsak bi sorun çıkmaz değil mi ?

Çıkmaz key orjinal olduktan sonra oyunun ne oldugu önemli degil.
  • verdiğim 80 tl ye mi yansam yoksa bu oyun için başta beslediğim umutlara mı?

ilk önce checkpointte save yapmaz geçemeyince koca bölümü baştan geçersin ama sonra ertesi günde bir bakarsın bazı çok bilmişlerin orada save olmaz zaten dediği yerde save olmaya başlar.ilk başlarda oyun çok güzeldi ama
    venedikte baymaya başladı.yok karnaval varmış da altın maskeyi alacakmışım da mış mış mış mış.bir yarışı kazanıyorsun bir yarış sonra altın maskeyi alacaksın derler sonra onu da kazanırsın bir yarış sonra kazanacak der.oyunu uzatmak için amma çırpınmış zavallılar.bir de suikastçı oyunu diye aldık tabi kuru kuru suikast olmayacak ama bu karnaval şeyini oynarken çocuk oyunu oynuyormuş gibi hissettim kendimi.

• ben exktra bolumleri oynamak istiyorum oyunu orhinal aldim ama nerden redeem codu bulucam nerden alinir bu ayrdimci olun x box 360 ile oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.