Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnde orjnal key aldm 30 tl ye .. bndede cd cden aldğm oyun wardı .. keyin cdli almamdan farkı yok gbi ztn cd fln da war at içne kodu tmm işte alsana orjnal key cd yani kutu yap orjnalden farkı kalmasın bu yani .. yaptm şuan gzl bşekilde oynuorm sorun yok.. sadece net kesikliği oluodu 1 saat önce.. ama şuan kesntsz oynuyorm.. yandaki sistemle herşey full ayarlarda 1440x900 çözünrlükte oynuorm.. çok akıcı bir şekilde...

bide şu kod meselesi war galiba o noluo arkdaşlar bilgi alablrmym acaba ??

• Yanlız key alan arkadaşların ülkede orjinal oyun alma katkısı yaptıkları yok. Belirteyim dedim. Yanlış anlama olmasın amacım kınama felan değil. Herkesin kendine göre maddi durumu var. Ucuza geliyorsa yapabilecek birşey yok. Sadece dediğim gibi belirtmek istedim. Bazı arkadaşlar bak oyun piyasasına katkı yapıyoruz diyorlarda. Onun için söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Yanlız key alan arkadaşların ülkede orjinal oyun alma katkısı yaptıkları yok. Belirteyim dedim. Yanlış anlama olmasın amacım kınama felan değil. Herkesin kendine göre maddi durumu var. Ucuza geliyorsa yapabilecek birşey yok. Sadece dediğim gibi belirtmek istedim. Bazı arkadaşlar bak oyun piyasasına katkı yapıyoruz diyorlarda. Onun için söyledim.

Oyun piyasasına katkı fln yapmadım ama aldığım 10.orjinal oyun oldu ilk kez cd-key satın aldım eğer oyunun multiplayeri fln olsa kesinlikle Türkiye'den alırdım :)
    Ama sadece sp için 80 tl veremem kimse de kusura bakmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: cell34

bnde orjnal key aldm 30 tl ye .. bndede cd cden aldğm oyun wardı .. keyin cdli almamdan farkı yok gbi ztn cd fln da war at içne kodu tmm işte alsana orjnal key cd yani kutu yap orjnalden farkı kalmasın bu yani .. yaptm şuan gzl bşekilde oynuorm sorun yok.. sadece net kesikliği oluodu 1 saat önce.. ama şuan kesntsz oynuyorm.. yandaki sistemle herşey full ayarlarda 1440x900 çözünrlükte oynuorm.. çok akıcı bir şekilde...

cevap verblcek??
    bi sorum daha olucak.. leonarda da vinci ye gidiorz tamire onunla ilgili ?

spoiler yaptm şmdi o bçağn nerde çıkacağını sölemiym die heycan kaçmasn yani.. sorum şu aslnda sorun.. leonardo bitirio tamri snra bna werio werdikten snra takıorz bşey çıkıo bass dio basıorum öle kalıo sorun ne acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 29 Mart 2010; 23:48:02 >

• quote:

Yanlız key alan arkadaşların ülkede orjinal oyun alma katkısı yaptıkları yok. Belirteyim dedim. Yanlış anlama olmasın amacım kınama felan değil. Herkesin kendine göre maddi durumu var. Ucuza geliyorsa yapabilecek birşey yok. Sadece dediğim gibi belirtmek istedim. Bazı arkadaşlar bak oyun piyasasına katkı yapıyoruz diyorlarda. Onun için söyledim.

Hocam bizde sadece key alanlar olarak Ubizort'a mail atalım.Aslında biz key sahibleri olarak Türk'üz ama Türkiye'de oyun pahalı olduğu için yurt dışından aldık diye

• hocam bende beyaz ekran çıkıyor. bekledim 2-3 saat gitmedi de ne yapmamı önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_of_the_movement

hocam bende beyaz ekran çıkıyor. bekledim 2-3 saat gitmedi de ne yapmamı önerirsiniz

Korsansa normaldir. Oyunu sadece orjinal key sahipleri sorunsuz oynuyor.Yapılacak herhangi birşey yok o konuda.
  • quote:

quote:

bnde orjnal key aldm 30 tl ye .. bndede cd cden aldğm oyun wardı .. keyin cdli almamdan farkı yok gbi ztn cd fln da war at içne kodu tmm işte alsana orjnal key cd yani kutu yap orjnalden farkı kalmasın bu yani .. yaptm şuan gzl bşekilde oynuorm sorun yok.. sadece net kesikliği oluodu 1 saat önce.. ama şuan kesntsz oynuyorm.. yandaki sistemle herşey full ayarlarda 1440x900 çözünrlükte oynuorm.. çok akıcı bir şekilde...

cevap verblcek??

spoiler yaptm şmdi o bçağn nerde çıkacağını sölemiym die heycan kaçmasn yani.. sorum şu aslnda sorun.. leonardo bitirio tamri snra bna werio werdikten snra takıorz bşey çıkıo bass dio basıorum öle kalıo sorun ne acaba ?

??

• Yok arkadaşlar dediğim yanlış tarafa cekilmesin. Ben kimseyi yargılamıyorum. Herkesin kendine ait bir doğrusu var. Sadece key alan bazı arkadaşlar hala ilaçlı sürümünü bekleyenlere biz orjinal aldık, Türkiye'de ki oyun piyasasına katkı yapıyoruz söyleminin yanlış olduğunu söyledim. Yani durumum müsait değilse acıkca söyleyebilirim ki ben de key alıp oynardım.
  • quote:

quote:

quote:

cevap verblcek??

??

1e'2e fln bas ben de senin hemen ilerinde takıldım.
    Leanordonun evine gleen muhafızı haklayınca ceseti götürmemizi istiyor shifte ne kadar da bassam ceseti almıyor bir türlü

• quote:

Yok arkadaşlar dediğim yanlış tarafa cekilmesin. Ben kimseyi yargılamıyorum. Herkesin kendine ait bir doğrusu var. Sadece key alan bazı arkadaşlar hala ilaçlı sürümünü bekleyenlere biz orjinal aldık, Türkiye'de ki oyun piyasasına katkı yapıyoruz söyleminin yanlış olduğunu söyledim. Yani durumum müsait değilse acıkca söyleyebilirim ki ben de key alıp oynardım.

çoğu sadece key alıyor. mağazadan gidip almadığınız sürece. Türkiye oyun piyasasına katkı yapılmıyor. Hatta bizim paramızla rusya mı ukrayna mı artık her nereyse oranın piyasasına katkı yapılıyor. hatta bu yolla başka ülkelerden alanlar da varsa, dağıtımcı firma demiştir. niye satışlar bu kadar artı ki ne diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 30 Mart 2010; 0:30:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

quote:

quote:

cevap verblcek??

??

1e'2e fln bas ben de senin hemen ilerinde takıldım.
    Leanordonun evine gleen muhafızı haklayınca ceseti götürmemizi istiyor shifte ne kadar da bassam ceseti almıyor bir türlü

Bnde gçtm orayı.. cesedi 2 kre basıp alıcan yani sürekli basılı tutmucaksn.. bu kod noluo nsl alınıo onu bliomsn acaba ?

• oyundaki balo kismi bence hicte cocuk oyunu tadinda degil. elestiren arkadasa hic katilmiyorum.
    belkide altin maskeyi bi kerede alamadin diye boyle kizdin. BEat UP gorevleride cok zevkli bence oyuna renk katiyorlar. ana amac beat degil zaten beat up gorevleri soyle oyunda bir soluk almak icin. o balo kisminda anlatilmak istenen oradaki altin maskeyi kazandigi halde EZIO ya verdirmeyen adamin serefsizligi.Zaten Ezio DA O HAKSIZLIGA dayanamdigi icin didip maskeyi geri aliyor. herifle r oyle duzenbaz ki maskeyi bile hakedene verdirmiyorlar. oyundaki yarislarda guzel bence ozellikle hizda zorlandim ama pratik yapmak icin guzel cunku tomb larda atla zipla durumlari oluyor bence yararli olmus.Maske kismida senaryo icin gerekliydi sonucta biraz uzatarak 3 defa yarisip sonunda alarak oyunu bir yere baglamislar gidip maskeyi calmak gorevi geliyor. oyundaki hersey bence cok yerinde usturuplu kucuk seyler bile konuyu bir yer e bagliyor o yuzden ben gereksiz gormedim. ama begenmediysen ABORT memory den girip maskeli kismi iptal edebilirdin oynamak zorunda degildin. oyunun en guzel kismida bu zaten zorla oynatmiyorlar... eger istemezsen gorevi decline edebilirsin... oynamazsin boyleliklede. oyuna kusur bulanlari anlamiyorum adam size istediginizi gorebi kabul etme ve etmeme secenegi bile vermis her gorevde onunuze secenek cikiyor., daha napsinlar. diger oyunlardaki gibi gecemezseni veya begenmezseniz oyunun tikanmasi gibi bir problemi yok.... daha iyi artik ne olur ben bilemem. minettar olun bence oyun her acidan su devirde olabilecek en iyi role play urunu oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missplayful -- 30 Mart 2010; 4:21:44 >

• bu ruslar nasıl 30 liraya satıyo bu keyleri ya darphane filanmı kurmuşlar keymi basıyo bu adamlar yahu
  • Arkadaşlar lütfen bilgi.
    Oyunun başlarında kartal görünüşlü kıyafeti giydikten sonra dışarı çıkıp adamlarla kılıçla dövüşüyoruz.daha sonra idam sehpası olan meydanda kılıcımız olmadığı için kaçıp kurtuluyoruz.bundan sonra da adamlar saldırdığında bende kılıç yok. kılıcı nasıl elde ediyoruz. dövüştüğümüz askerlerin kılıçlarını alabiliyormuyuz. yoksa satış yerlerindenmi alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyangora

Arkadaşlar lütfen bilgi.
    Oyunun başlarında kartal görünüşlü kıyafeti giydikten sonra dışarı çıkıp adamlarla kılıçla dövüşüyoruz.daha sonra idam sehpası olan meydanda kılıcımız olmadığı için kaçıp kurtuluyoruz.bundan sonra da adamlar saldırdığında bende kılıç yok. kılıcı nasıl elde ediyoruz. dövüştüğümüz askerlerin kılıçlarını alabiliyormuyuz. yoksa satış yerlerindenmi alıyoruz.

Dövüşmeyeceksin kaçacaksın oradan.
  • bu oyuna türkçe yama yapılsa ne güzel olurdu yaw.. on numara hikayesi war.. ama işte bnm gbi ing anlamayanlar için ne olup olmadğını tam olarak çözemiorz.. ancak yaptıklarımzdan ve azck kelime sahibi oldğmzdan bşeyler anlıoruz yoksa tam olarak noluo anlayablmş deil.. türkçe yama yapılsa gerçekten çok ii olurdu ...
  • Oyunlar Rusya'da çok ucuza satılıyor. Rusya'da 30'a Türkiye'de 80'e satılacaksa oyun, tabii gider Ruslardan alırım oyunu. Hem oyun piyasasına ne katkısından bahsediyorsunuz? GoW3 bile Türkiye'de satış rekoru kırdı ama daha Psn'de Türkçe dil bile yok. Daha altyazı bile konulmuyor oyunlara, o zaman ben kendimi düşünürüm, gider en ucuz nerdeyse oradan key alırım. Sizin dediğinize bakarsak FIFA 11 çıktığında gidip Aral'dan 200 TL'ye alalım oyunu, yurtdışından daha ucuza almak varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

mis gibi işte inşallah bütün firmalar bu sisteme geçer

Yok Devenin Nalı Artık.. (Her Firma Bu Korumaya Geçerse Bu Foruma Uğrayacağımı Sanmıyorum)
  • İyi güle güle sana
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.