Şimdi Ara

assasins creed 2 fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim. assasins creed 2 de full ayarlarda 1600x900 çözünürlükte 6850 ekran kartı ile bazı bölümlerde fps 30 lara kadar düşüyor brotherhood da 50 nin altına nerdeyse hiç düşmüyor oyunda acaba optimizasyon sorunumu var. bir çözümü varmıdır

• vantage testi yap, puan normalse oyunda problem vardır, patch deneyebilirsin, yada kopya oyun sorun yapabilir...
  • Bak güzel kardeşim, PSU'nu ve İşlemcini yazmamışsın sana şunları önerebilirim.

-CCleaner
    -Game Booster

Bilgisayarına virus girmiş olabilir, Kaspersky ile tarat.
    Ekran kartının fanında bi sorun olabilir, Gpu-Z ile oyundayken ekran kartının ısısna bak.
  • imzamda hepsi yazıyor 'TURK SITH' önerini deneyeceğim
  • ekran kartı eah 6850 oyundayken 70c nin üstüne cıkmıyor ısısı
  • arkadaslar yardım edebilecek yokmu ekran kartımda sorun olduğunu düşünmüyorum crysisde max da 8x aa 1600x900 de avg fps 29 30 ac brotherhood da min fps 40 ortalama 55 ac 2 min 27 ye kadar düstü ortalama 40 ac 1 de min 21 fps yi gördüm ortalama 30 fps ile oynuyorum bu kartla ayarları düşürmeyede gönlüm el vermiyor:D optimizasyon sorunun yaması flan yokmu yaf
  • Anakartınızın windows 7 driverları güncelmi 64 bit windows7 ultimate sp1 kullanın sonra anakartınızın sitesine girin bütün cipset lan audio realtek ıde sata bios gibi driverları indirip kaydedin ve kurun bakalım temiz bir windows7 sp1 kurun güncellemeleri kapatıp crack yapın sonra ekran kartınızın driverinida indirin kurun bütün driverlarınızı güncellemiş olursunuz biosunuzuda güncelleyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.